Verjameš v resnično ljubezen? 10 romantičnih razlogov za vero | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Verjameš v resnično ljubezen? 10 romantičnih razlogov za vero

Verjameš v resnično ljubezen? 10 romantičnih razlogov za vero

Ali verjamete v pravo ljubezen? Ali ste že našli? Ali kdo ve, kaj je prava ljubezen ?!

Za vse vas ciniki tam zunaj, ki so izgubili svojo vero, nekateri od nas so še vedno gorečimi verniki. Vsi smo bili uničena in obtolčeni z ljubeznijo, vendar boste morali, da verjame, da obstaja prava ljubezen. Če ne, kaj vse ti pisci ljubezenskih pesmi in ustvarjalcev romantičnih filmov nameravate storiti z vsem svojim časom?

Daj no, vemo, da ste vernik res, vendar samo v primeru, tukaj so deset razlogov, zakaj bi morali obdržati vero:

1. Ker si vsi želimo živeti v pravljico

In vsi so živeli srečno do konca dni... Ne smemo ustaviti prepričanje, da se lahko zgodi, da lahko in da ne! To ne more biti lep grad v popolnem kraljestvu sanj, ki jih na koncu živijo v in se lahko uporablja avto parkiran zunaj in ne viteška žrebec, vendar je še vedno všeč.

load...

2. Ker se bolje spoznali

Seveda, prava ljubezen obstaja in če ne verjamejo, da to počne, dobro, da si samo narobe! Mi ne moremo zagotoviti, da bo vsakdo našel, da bi bilo preveč enostavno, vendar to ne pomeni, da bi morali odreči iskanje. Kot je rekel Kristus: "Po veri je z vami!". Nikoli ne nehaš verjeti.

3. Ker ni nič bolje

Lahko poskusite še veliko drugih stvari: vožnja na najstrašnejša toboganu umetnih poživil! Toda, nič ne more na tej zemlji premagati občutek ljubezni. Ljubezen do matere na otroka ali ljubezen do psa za svojega lastnika, to je vse okoli nas, da brezpogojna ljubezen, da smo vsi iščejo, kot znana pesem pravi, "je vse, kar potrebujemo, je ljubezen".

4. Ker smo narejeni za ljubezen

Ali verjamete v višje sile ali sile narave, ki smo se ljubiti in biti ljubljen. Ljudje lahko tako cinična, kot so želeli, vendar si ne more pomagati, ampak želijo pravo ljubezen, to je samo, da nekateri ljudje ne bo priznal!

load...

5. Ker si vsi želimo, da imajo nekoga, ki je tam za nas

Verjamemo v pravo ljubezen, saj, ko nas življenje postane navzdol, želimo rami jokati na in zanesljiv prijatelj govoriti. To je super, da veš, da je nekdo tam zunaj, ki bo naša skala do konca našega življenja, naše sidro v času nevihte.

6. Ker Lionel Richie tako omenjeni

Vse te pesmi pisatelji ne bi mogel samo sestavljena, bi jih?

"Še vedno verjamem v vas in zame

Še vedno verjamejo, da bo sonce sijalo na mene

Še vedno verjamem, prava ljubezen je odgovor, ne obrnejo stran

Ker verjamem v ljubezen, da je edini način "

7. Ljubezen je zdravilna

Ali potrebujete več dokaz? No, ljubezen je tudi znanstveno dokazano, da je dobro za vas. Prava ljubezen zviša raven dopamina v telesu, ki lahko povečajo vašo raven energije, svojo srečo in vam daje veliko bolj pozitiven pogled na življenje. Z drugimi besedami, ljubezen je super! Prava ljubezen zdravi!

8. Ker ljubezen naredi vse v redu

Ko si bolan v postelji kot otrok in mati, ki se boste počutili bolje, da je ljubezen, moč ljubezni! Prava ljubezen bo premagala vse ovire in prava ljubezen bo najti način...

9. Ker moramo vsi nekaj domnevajo, v

Ko je Božiček odšel in zobna vila ni več, ena stvar, da smo vsi še vedno verjamejo v ljubezen. Sodelujte v naši izziv in gledati Moulin Rouge, ne more ne prihaja v stik z njim, gotovo...

"Nad vse stvari, verjamem v ljubezen. Ljubezen je kot kisik ljubezen je veliko splendored thing- ljubezen nas dvigne, če spadamo! Vse kar potrebujete je ljubezen!"

10. Ker tisto, kar smo brez ljubezni?

Vsi vemo, nekoga, ki je našel svojo pravo ljubezen, tako da vemo, da obstaja in kaj bi morali biti brez ljubezni in upanja? Ljubezen za našo družino, ljubezen do prijateljev in upajmo, en dan, lastne eno pravo ljubezen.

Nekateri ljudje se sprašujem, "bom kdaj našli ljubezen?"... Ne izgubite vere! Ljubezen lahko knock vaša vrata v vsakem trenutku, bodite pripravljeni! Če mislite, in jo lahko sanjaš, boste imeli!

Ali verjamete v pravo ljubezen?

Ostani srečna, ljubezen in biti ljubljen!

load...