Vodnik za jedilnico: 10 nasvetov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Vodnik za jedilnico: 10 nasvetov

Vodnik za jedilnico: 10 nasvetov

Če ste pred kratkim bili povabljeni na večerjo, ali celo, če razmišljate o gostovanju eno sami, ste verjetno malce zaskrbljeni zaradi obedovanja in kako poskrbite, da boste izognili socialni zadrego.

Konec koncev, ne želite, da ostane v spominu kot gost, ki se uporablja prtiček napačno!

Semi-strašljivo novica je, da so tvoji prijatelji prav: obstaja dolg seznam obedovanja in pridobivanje narobe lahko enkratna kot nervy izobčenec, ki ne bo nihče nikoli več povabi.

load...

Dobra novica je, da smo v Lepota & Nasveti te imam toliko, da smo ustvarili vodnik top 10 nasvetov za obedovanja. Naj spravite v.

Bodi točen

Zapomni si pravilo, "prišli prepozno, da stranke in pustite zgodaj?" To je delal že v srednji šoli, ko je bila točnost znak, da bi bil trg.

Ampak ti nisi v srednji šoli več in pravila ne pomeni, da ne deluje, ko gre za obedovanja.

Torej, namesto da odete ob polnoči s pol steklenico vina, pred odhodom na boozy divjanja in izstop pol ure kasneje v vašem fanta Cadillac, morate biti točni. Poskusite se obrniti na čas, in nikoli ne bo več kot deset minut zamude.

load...

Uporabite svoje prtičke Pravilno

Ah, vložka. Kadarkoli vprašati folk o obedovanja, se vedno osredotočajo na prtiček. To je vse o prtiček, vidite.

Vaš prtiček ni nekaj, da bi papir letala z, in to celo ne uporablja za obrišite usta. Ne, tvoj prtiček je tam, tako da lahko nanesite usta. Ko ste prvič sedli, je razvila in jo postavite na kolena. Nikoli ga spravite v srajco / obleko ali pusti na mizi. Tudi ko zapusti mizo za stranišče, ne plonk na mizi; Namesto, jo postavite na svoj sedež.

Kozarci za vino

Morda ga niso spoznali, ampak obstaja več različnih kozarcev vina in se uporabljajo za različne variacije vina. Ponavadi, na večerjo, je rdeče vino steklo, belo vino steklo, šampanjec flavto in pristanišče stekla. Pomembno je, da si nalijemo pravilno pijačo v pravem kozarcu.

Ko gre za peko, ki jih nikoli ne bi smeli dvigniti kozarec za sebe. Ko praženja z drugimi, poskrbite, da ne Zveketati očala. To je pogosta napaka. Namesto tega bi morali napori kozarec v svoji smeri. Če želite dvigniti toast, vzdrži prisluškovanje strani kozarcu z nožem, vilico ali žlico. Namesto, počistite grlo.

Število sedežev

Na večini večerjo strank, se bo sedežni red. To boste našli niti na vhodu v jedilnici ali v obliki kart na mizi. Če ni sedežno načrt, počakajte gostitelja ali hostesa vam pokaže na svoj sedež.

Nikoli ne bi smeli domnevati, da lahko sedite kjerkoli. To je nesramen in bo povzročilo nevšečnosti, ko se boste morali premakniti. Poleg tega bo to povzročilo zadrego za vas, vaše kolege goste, in hostesa.

Body Položaj

Tako boste sedli za mizo, je zelo pomembno. Ko ste vzeli svoj sedež, morate posaditi noge na tleh pred vami. Ne puščajte jih visel v zraku. To lahko povzroči, da se dotaknete noge na tleh, pogosto nezavedno.

Nikoli ne prekrižajte noge; da jih naravnost. Vzdržite se naslonil nazaj na stol, ampak sedeti vzravnano s komolci z vaše strani. Ne dajo svoje komolce na mizo na kateri koli točki, čeprav bi bilo bolj udobno. Ko jeste, vedno prinese hrano na usta in nikoli ne skloniš svojo ploščo.

Eating

Pomembno je, da si ne jedo, dokler se vsi strežejo hrano. Ni važno, če ste bili vroči, niti ni pomembno, kako lačni ste; morate počakati! Lahko začne šele jesti pred drugimi, če je to velika zabava, gospodinja je pokazala, da lahko začnete.

Če začnete jesti nekaj, kar veste, da je neprijeten in ki jih ne more pogoltniti, se opravičujem iz tabele. Nikoli izpljuni hrano na mizo. Če želite odstraniti pešk ali kamenje iz ust, lahko to storite s palcem in jih postavite na vašem krožniku. Lahko odstranite kosti s prsti.

Ne Vprašajte natakar Za sto pojasnili

Si bil kdaj v restavracijo s svojimi starši in priča tvoj oče prosil natakarja, da pojasni vse, kar je na meniju? To se zgodi, in to je precej prekleto Zamoran. To upočasnjuje vse navzdol, in lahko občutek vsi za mizo dobili moti.

To je nujno, da tega ne storite na večerjo. Natakarji so zaposleni ljudje, in so tam, da vam služi in vsi ostali njihova hrana in pijača. Če je treba, lahko od njih zahteva, da pojasni eno stvar.

Jejte hrano, ki je enostaven za jesti

V bistvu, ne želite, da bi srkanje na dolgi kos špagetov ali žvečenje na kos govejega prsi za dve uri.

Dohajati obedovanja in narediti dober vtis na vaše kolege Diners, bi morali izbrati hrano, ki je veš enostavno jesti. To vključuje piščanca, solate, ribe in juho. Če je nekaj v meni, ki ga zaznavajo se dogaja, da vam je težko, da je bolje, da ga ignorirati celoti.

Ne jejte in Talk

Talking zgodi na večerjo stranke. Vsakdo ve. Da bi se prepričali, da niste sedeli v tišini skozi tečaje hrane, zmanjšati svoje hrane na drobne koščke, tako da lahko hitro pogoltnejo in se pridružite v pogovoru. Ne jesti in govoriti istočasno, in vedno usta zaprta pri žvečenju.

Bodi prijazen

Na večerjo, nikoli ne moreš reči prosim, hvala in me dovolj oprostite. Jih redno uporabljate, in ne bojte se, da se liberalna. To je upravičeno.

load...