Zabavne noči nočne ideje: 9 srčkan stvari, ki jih lahko s svojim fantom počnete med bivanjem doma | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Zabavne noči nočne ideje: 9 srčkan stvari, ki jih lahko s svojim fantom počnete med bivanjem doma

Zabavne noči nočne ideje: 9 srčkan stvari, ki jih lahko s svojim fantom počnete med bivanjem doma

Ko je veter tuljenje in dež je zvezano pred šipo, je zadnja stvar, ki jo želite storiti obleči pripravljen za večer. Torej pustimo vreme, da se na s svojo stvar zunaj, obrnite ogenj gor, pripravi žaluzije in imajo prijeten večer v naših devetih bivanje-v ljubkih datum nočnih idej za vas in vašega fanta:

1. Ali tekmovanje v kuhinji

Pripravljeni, pozor, kuhati! Delite nekatere sestavine, ki jih lahko najdete v kuhinji in si oglejte, kdo lahko prišli do najboljše jedi za večerjo za seboj. Imajo okus test na koncu in poraženec dobi jasno proč jedi.

2. Get družabne igre iz

Družabne igre, ne samo za otroke, odrasli jih lahko uživajo preveč. Obstajajo obremenitve med katerimi lahko izbirate: če želite obdavčiti svoje možgane, poskusite nepomembno opravljanje ali Scrabble. Če si želite, da bi dobili neumno, dobili Twister iz zadnje strani omari.

load...

3. Več o tem, kako narediti koktajli

Očarati svoje prijatelje, naslednjič, ko imajo zabavo in se naučite, kako narediti koktajle. Boste morali, da bi dobili nekaj opreme prvega: ukrep strel, shaker, nekaj ledu in nekaj osnovnih sestavin, potem kupil knjigo receptov koktajl in ji vrtinec.

4. Potujte po svetu v udobju vašega doma

Ustvarite temo za noč v z izbiro oblike države po vsem svetu. Dobili pravo vino, pravo hrano, dal na film, ki v izbrani državi in ​​greš stran. Pomislite na krajih, ki bi lahko obiščete: Kitajska, Italija, Francija, Mehika, in ne boste niti potrebovali potni list!

5. Kosilo v in to v stilu

Saj ni treba ven obleko za večerjo. Nakup v nekaterih Posh nosh in obleko gor vaš najboljši. Kravata zanj in najboljšo Bluza za njo, sveče na mizi in nekaj nežno glasbo v ozadju na stereo, in si lahko romantično večerjo za dva in spalnici je tik zraven!

load...

6. Daj filma otroški o

Ne pozabite, filme in risanke vse svoje najljubše otroške? Pripelje nazaj vse srečne spomine iz otroštva in so večer z Walt Disney ali televizijskih oddajah svojih priljubljenih Kids '. Naj noč skupaj s skledo, polno sladkarij otroci "in lahko spominjajo, kako so vsi včasih večji in boljši okus, ko ste bili mladi.

7. Preživite dan v postelji

Zaloge na prigrizke, dobili filmov in ostanite v postelji za en dan. Izklop in najemnin svetu hodil z zunanje strani, je odličen način, da chill out in priti blizu. Imajo dan prav nič ne delaš.

8. Vadbe skupaj

Vse najboljše zdravstvene članki so rekli, da bi morali imeti vaja kolega, kaj je narobe s tem pa svojim fantom? Get vaja video in preizkusite vse vaje skupaj. Tudi če vaja ne deluje, boste verjetno izgubili kilogramov od vseh smeh.

9. Načrt počitnice

Pridobite vse brošure v in preživite noč načrtuje svoj popoln oddih. Boste presenečeni, ko boste porabili več časa videti v to, koliko različnih stvari, ki obstajajo storiti, in marsikje so, da gredo. Če načrtovati in organizirati svoje potovanje sami, ne da bi z uporabo sredstva, se lahko odločite, kam želite iti in če želite, da ostanejo, in da bo verjetno cenejši preveč.

Ali imate druge zabavno datum nočne ideje deliti? Kaj srčkan stvari, ki vam je všeč, da narediti s svojim partnerjem, medtem ko ostal doma?

Vas prosimo, da delite svoje misli v komentar oddelku spodaj.

load...