Zakaj je človek privlačen? 10 nasvetov z ženske perspektive | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Zakaj je človek privlačen? 10 nasvetov z ženske perspektive

Zakaj je človek privlačen? 10 nasvetov z ženske perspektive

Kaj naredi človeka privlačnega za vas? Ali je denar in dobro izgleda? No, po večini raziskav, ti dve stvari ne celo funkcijo v top deset večine žensk in da je v resnici, so stvari, ki jih moški storijo, ne da bi sploh razmišljal, da bi jim povečale res privlačna. Torej, tukaj je tisto, kar smo ugotovili, da večina žensk pravi, da se jim zdi privlačna v človeku, po naše ankete:

1. Strast za življenje

Ženske želijo človeka, ki ima resnično strast za življenje. Naj bo, kar dekle zagotovo ne želi, čeprav je za šport, delo ali njegovi hobiji človek, ki samo zbudi, gre za delo, nato pa gre spet samo ponavljati isto stvar! Strast do življenja. No, to je vsekakor privlačna v človeku!

2. Kaj naredi človek privlačna? prijaznost

Ali je to človek, ki skrbi za starejšega sorodnika, ali človek, ki kaže, prijaznost do popolnih tujcev; Ženske ljubezen moškega, ki je prijazen. Nekatera dekleta pravijo, da je zelo privlačen, če je njihov človek gremo na njihovo macho strani slike za trenutek, in kaže na prijaznejši, bolj občutljivo plat svojega značaja.

load...

3. Inteligenca

Inteligenca v človeku, je tudi zelo privlačno. To ne pomeni, da ga ima, da ima magisterij, ampak bolj, da ima zdravo zanimanje za stvari, ki se dogajajo okoli njega in da on vedno želi, da se naučijo nekaj novega.

4. Smisel za humor

Ta je na skoraj vsako dekle seznam zaželenih lastnosti v človeku. Možnost, da bi ljudje smejali, in tudi ne, da sam vzeti preveč resno, je kljubovalno privlačen v človeku. Konec koncev, če ne more imeti zabavo s fantom, potem kaj je smisel v tem, da okoli njega?

load...

5. Radodarnost

Druga kakovosti, ki omogoča moškim privlačna je velikodušnost. Sebičnost in pohlep ni lepo stvar videti v kdorkoli in velikodušnost gre z roko v roki s prijaznostjo, v občutljivem človeku. Človek, ki je radodaren s svojim časom, ljubezni, prijazne besede, nasvet ali denar, je človek, ki je verjetno, da bo vratar.

6. Družina Moški

Ko človek preživi čas s svojo družino, pa je pokazala, da se zaveda svojih odgovornosti in da je te odgovornosti resno. Nihče ne želi mumija je fant, čeprav, vendar bi moral, vsaj, kar kaže njegova starša in njegovo družinsko spoštovanje.

7. Kaj naredi človek privlačna? Občutek romantiko

Dekleta tudi pravijo, da hočejo malo romantike v svojem človeku. Človek, ki ve, kako romance dekle, ki razume, da so majhne znake naklonjenosti, nego in ljubezen prav tako pomembna, kot velikih, velikih gest in romantičnih presenečenj.

8. Ne boji pokazati naklonjenost v javnosti

Moški, ki se ne boji pokazati svoja čustva in naklonjenost v javnosti, so ponavadi močnejši in bolj samozavestni tipi fantov. Ta vrsta privlačen človek je tisti, ki bo drži roko nepričakovano ali vam kljuvajo na lice, samo zato, ker se počuti kot to.

9. Močan človek

Toliko, kot dekleta ljubijo vrsto in občutljiv človek, je še vedno privlačna, ko se občasno položil nogo na tla. Ni dominantna vrsta tiran fant, čeprav, ampak tisti, ki pozna svoje srce, je odgovorna (odgovor-sposobni), določen in močna, in bo spregovoriti ali dejanje, kadar je to potrebno.

10. Pozornost

Človek, ki posluša, pozoren in ne sprejme dekle za samoumevne, je tisto, kar večina žensk želi. Tisti, ki bodo tam, ko se je potrebno in poln nepričakovanih prijetnih presenečenj. Seveda ni človek, ki pričakuje, da dekle, da bo njegov hlapec in kdo samo govori z njo, ko hoče nekaj.

Kaj naredi človek privlačna? Ali imate druge misli?

load...