Zakaj ne bi smel hiteti v nov odnos? 10 dobrih razlogov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Zakaj ne bi smel hiteti v nov odnos? 10 dobrih razlogov

Zakaj ne bi smel hiteti v nov odnos? 10 dobrih razlogov

Ali ste našli skakanje iz enega slabega odnosa do drugega? No, to je verjetno znak, da jemljete stvari malce prehitro in po novih odnosov, ne da bi zares razmišljal o tem. Večina ljudi si prizadevajo, da bi v stalnem razmerju, ali so poročeni, vendar pa so bili enotni za nekaj časa vas ne bo bolelo. Tukaj je deset zelo dobri razlogi, zakaj bi si vzamete čas, preden se mudi v nov odnos:

1. Ti potrebujejo čas, da se pozdravi

Tudi to je bil zelo slab odnos, boste potrebovali čas, da se nad njim. Ne moreš preprosto izbrisati nekoga, ki ste bili blizu iz svojega uma. Verjetno ste imeli nekaj čustva za njih, v nekem času, tako da si odmor, preden se premaknete na nekoga novega.

2. Imate dovolj časa

Kljub temu, kar nekateri pravijo, ljudje nimajo "najboljša do" pritrjeno. Ljudje se lahko zaljubiš v vseh starostnih obdobjih, zato ne hitite stvari, bo prava oseba prišla skupaj na koncu.

load...

3. Morda se to počeli dokazati točko

Lahko bi bil jezen in morda tudi želeli dokazati, da jih ne potrebujete svojega ex, vendar lahko to storite, prav tako dobro, s tem, da eno samo za nekaj časa. Ne hitite v novo razmerje, samo dokazati, da lahko, da ni tako, da je nekaj velikega začne.

4. Morda se samo boji biti sam

Nekateri ljudje so tako prestrašeni, da so sami, ki bodo skok v razmerju, samo zaradi tega razloga. To je samo z drugo osebo in se igrajo s svojimi čustvi in ​​ne bo vam z veseljem na dolgi rok ne.

5. On bi lahko izkoriščajo vas

Ne pozabite, da se vsi ne vedno tisto, kar se zdi, da je. Če ste pravkar prišli iz enega odnosa, morda tudi ranljiva, tako da če je nekdo, ki se zdi, da je prelepo, da bi bilo res pridejo skupaj v "pravem času", se prepričajte, da se ne izkoriščajo vas.

load...

6. Morda se to počne, ker vam je dolgčas

Ko ste prvič prišli iz odnosa, boste našli z časa na vaših rokah. Ne dovolite, da je to razlog, da lahko skočite nazaj v novo. Če potrebujete malo podjetje, potem pa iti ven z namesto prijatelji ali družino.

7. Ti lahko samo hrepenenje nekaj fizično udobje

Samo zato, ker je nekdo tam, ko potrebujete pocrkljam ali nekaj tolažba, še ne pomeni, da bodo ukrepi idealnega partnerja. Prijatelji vam lahko tudi ponudi ramo dreti, a ne napaka, da je za kaj več, kot je.

8. Vi ste pod vplivom drugih

Vaša družina in prijatelji so navdušeni, da si srečen, in jih morda poskusili prepričati, da bi dobili nazaj zmenkov, preden ste res pripravljeni. Ne datum, samo da jih prosim, ker to ne bo osrečilo niti.

9. Ker vam ni treba ničesar dokazati

Ne hitite, in našli prvi človek, ki lahko. Saj ni treba dokazati ničesar nikomur, tako da ga nekaj časa, in izberite pravega.

10. Ker ste vredno čakati

Dolžan si jo sami se prepričajte, da ste zadovoljni. Hitenje v novo razmerje prezgodaj ni nikoli dobra ideja, zaradi razlogov, ki smo jih omenili. Predvsem, čeprav, ste nekaj posebnega, in si zaslužiš da bi bila srečna. Vsakdo, ki je vredno hoditi bo to vedo in bodo počakati, dokler niste pripravljeni, tako da ne bo hiteti.

load...