10 brezčasnih dodatkov, ki jih morate dodati v svojo garderobo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

10 brezčasnih dodatkov, ki jih morate dodati v svojo garderobo

10 brezčasnih dodatkov, ki jih morate dodati v svojo garderobo

Modnih pridejo in modnih iti, vendar pa so nekateri modni dodatki, ki so prestal preskus časa doslej in bo še naprej, da to storijo veliko več let, da pridejo še. To so brezčasne klasike, da boste imeli tudi uporabo za, zato berite naprej in ugotovite, kaj je top deset dodatki so, da mora imeti vsako dekle v svoji garderobi.

1. Biser ogrlico

Za klasično dotik slogu, ki nikoli ne bo videti zastarel, da ne more iti daleč narobe kot navadno biserno ogrlico. Dodajajo lepo piko na vsakem eveningwear obleko in so neke stvari, ki se lahko prenašajo iz roda v rod preveč.

2. Obroč, ki poda izjavo

Vsako dekle mora imeti vsaj en obroč, ki izstopa malo. Izjava obroč lahko dodate pridih glamurja za vsako obleko in pridejo v vseh oblik in velikosti. Investirajte v izjavo obroča in to je dodatek, ki ga bo vodila v prihodnjih letih.

load...

3. Velik, nemaren klobuk

Kot nalašč za poletne mesece, velik, nemaren klobuk je izdelan iz lahke teže, nevtralne barve, materiala, bo videti super z vsemi svojimi poletnih oblekah. To bo tudi vas ščiti pred soncem, tako da je praktično preveč.

4. Par preprostih klinov

Par podcenjeni klinov izgleda super s formalno obrabe ali športna oblačila. Večji uhani so super, ampak da malo kanček z iskrico, da je par zlato, diamant ali biser klinov dodaja, da obleko si bo prizadevala za vsako priložnost.

5. Colorful šali

Svetle barve šal lahko nenadoma obrniti osnovno opremo v tudi posebnost. Izbor šali Imejte v vaši garderobi, nato pa se lahko tudi samo navaden bel top in jeans treba videti elegantno in preprosto omamljanje.

load...

6. Par črnih usnjenih rokavic

Čudno je, kako lahko kot osnovni element videti tako elegantna, ampak preprosto par črnih usnjenih rokavic vedno počne. Karkoli drugega trenutno jeseni in pozimi trendi povpraševanja, se bo vedno izgleda dobro seznanjene s črnimi rokavicami.

7. Velika torbica

Vsakdo potrebuje veliko vrečko za opravljanje svojega tabličnega računalnika, telefon, ličila in vse ostalo, a dekle potrebuje. Ne samo, da je prevelik torba praktična, gre v nič in tudi pomaga vaš pas in roke videti manjši preveč.

8. Zbirka pasov

Pas lahko dodamo malo osebnost, obleko, pa tudi poudari vaš pas in vaše krivulje. Ne podcenjujte kaj lahko pas stori za vas, in imajo najmanj eno tanko eno in eno široko enega v svojo zbirko brezčasnih dodatkov.

9. Zaprta toe črne črpalke

Dober par visoko peto, zaprti pete, črpalke so mora za vsako dekle garderobe. Ali nosite s par kavbojk ali koktajl obleko, vedno dodamo malo glamurja za vsako obleko.

10. Zapestnice

Zapestnice niso vsi drago, tako da vlaganje v dobro zbirko. Na ta način jih lahko nosite samostojno ali premeša in se ujemajo in jih stack skupaj. Obstaja veliko različnih vrst zapestnic, zakaj se usede za samo eno!

Katere so vaše najljubše brezčasne modni dodatki?

load...