10 čudovitih modnih nasvetov o tem, kako najti svoj poseben osebni slog | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

10 čudovitih modnih nasvetov o tem, kako najti svoj poseben osebni slog

10 čudovitih modnih nasvetov o tem, kako najti svoj poseben osebni slog

Kje si poglej, ko iščete modni navdih? Vaši prijatelji, modne revije in si poglej, da svoje ideje in inovacije? Ustvarjanje svoj videz in razkazuje svojo individualnost v tvoja oblačila in pričeska je odličen način za izražanje sebe, in to kaže, da imaš zaupanje. Ustvarite svoj, oči lovljenje videz in izstopajo iz množice s temi 10 nasvetov za ustvarjanje svoj stil:

1. Ne bojte se, da izstopa iz množice

Ne bojte se biti drugačen. Saj ni treba, da imajo svetlo zelene lase, težka tetovaže in skrajno piercing, da se posameznik, ki pa ne bi smeli biti strah poskusiti nenavadne kombinacije različnih barv in stilov. Če je videti dobro za vas, potem poskusite!

2. Pick različnimi elementi tvorijo druge izgled ljudi, različni oblikovalci in modne trende

Vsi najboljši modni oblikovalci so sposoditi ideje iz drugih stilov, zato poskusite združuje najboljše iz različnih oblikovalcev in modnih trendov. Mešanje in ujemanje ideje, je najboljši način, da ustvarite svoj edinstven osebni stil.

load...

3. Uporabite svoje vplive in navdihe

Uporabljajte karkoli navdihuje, da vpliva na tvoj stil. Si lahko ogledate na filme, glasbo, svojih hobijih in znane osebnosti, ki jih občudujem za navdih. Vzemi kar hočeš od vsake vaše navdihom, jih združiti in jo spremeniti v svoj edinstven osebni stil, ki v sozvočju s svojo dušo.

4. Ustvarite slog beležko ali mapo za svoj navdih

Izrežite slike nakit, oblačila in obutev, ki jih vidite v revijah in jih shrani v mapo ali beležko. Lahko poskusite kombiniranjem različnih elementov v kolaž, da vidite, kaj vam je najbolj všeč skupaj. Ni važno, če posamezni predmeti prihajajo iz različnih obdobij in različnih slogov; to je tisto, kar misliš, da dela, ki šteje.

5. Poskus in igranje z lasmi

Poskusite styling las drugače vsako jutro, da vidite, kaj vam je všeč najboljši in preizkusite nove izdelke ali barve za lase. Če želite poskusiti drastične spremembe, čeprav, se posvetujte s svojim stilistka najprej videti, kaj mislijo in ne pozabite, medtem ko lahko barve enostavno spremeniti, lase je potreben čas, da raste nazaj!

load...

6. Obisk vintage in dobrodelnih trgovin, da bi našli svoje modne zaklade

Nakup novih oblačil iz velike verige trgovin precej jamstva, da bodo oblačila kupite biti enaka, kot nekdo drug nosil. Poglej okoli dobrodelnih trgovin in vintage trgovinah. Ne samo, da boste našli nekaj neverjetno kupčij, prav tako pa boste videli oblačila in nakit, ki je ni enako, kot vsi ostali je nosil.

7. Razširite svoj stil vesolje z učenjem, kako šivati 

Nismo kaže, da ne veste, kako šivanje gumba ali zavzamejo rob, ko pa ste nazadnje poskusil, da bi svoje obleke? Coco Chanel je začela tako, da njene obleke iz starih oddanih off. Prvi obleka, ki jo je bila narejena iz stare majice. To je eden od načinov, da lahko ustvarite resnično edinstvene obleke zase.

8. Accessorize svojo pot do edinstvenost

Če se ne počutite udobno izdelavo svoje obleke iz nič, lahko enostavno narediti nekaj, kar je lastno s pripomočki, ki nosijo z njim. Šali, broške, lase trakovi, obstaja toliko različnih načinov, ki jih lahko spremenite svoj videz in si sploh ne potrebujete, da preživijo obremenitev denarja za nova oblačila.

9. Vaša velikost ni pomembna

Saj ni treba, da imajo super modela podatek, da preizkusite nove sloge in niti ne morate sami kriti v frumpy oblačila, ki se razlikuje; če se ne ujemajo ideja nekaterih ljudi o popolni obliki, no, potem je to njihova težava. Vsakdo lahko videti dobro in zelo malo ljudi, ki so v nadaljevanju tako imenovani "popolno obliko, zato se ne bojte, da pokažejo svojo individualnost, ne glede na obleko velikost ste; in, kljub temu, lepota je v očeh opazovalca, kajne ?!

10. Kot je Oscar Wilde je nekoč dejal: "Be yourself, vsi ostali že sprejela"... In to je tudi res, ko gre za osebni slog

Predvsem pa je treba nositi, kako se počutiš dobro v. Ni važno, če zmešamo retro z najbolj vročih novo podobo ali če ste prezreti, da zadnje "v barvah" trend na modnih revij. Bodite pozitivni, kdo ste in drugi ljudje bodo pozitivno reagirajo proti sebi. Vive la razlika!

Ali imate druge nasvete o tem, kako najti svoj prepoznaven osebni slog? Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...