10 hush-hush moda in slog hacks vsakega dekleta mora vedeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

10 hush-hush moda in slog hacks vsakega dekleta mora vedeti

10 hush-hush moda in slog hacks vsakega dekleta mora vedeti

To ni lahko biti punca včasih, še posebej, če stvari ne gredo po načrtu, ko nimate veliko časa. To je, ko ima nekaj modni prekršek gor svoj rokav lahko resnično življenje dober, tako da tukaj so deset naših najljubših Hush-Hush, moda in stil žaga, da vas vidim skozi:

1. Naj parfum zadnji dlje

Ki ste ga plačali veliko denarja za ta lepi vonj, tako da boste želeli, da diši kot nov, za tako dolgo, kot je mogoče. Lahko vodijo parfum, svež veliko dlje, tako, da ga držimo v hladilniku. Lahko tudi, da bo trajalo dlje, da se najprej nanese nekaj vlažilno kremo.

2. Stop prste, da gredo zelene

Če imate nekaj poceni nakita, ki ga absolutno obožujejo, vendar ohranja odhodu zelene oznake na prste, poskusite barvanje nakita z nekaj jasno lak za nohte in da bodo nehali madeže.

load...

3. Odstranite dezodorantov in znoj madeže z limoninim sokom

Za preprost način za odstranitev pazduho znoj in dezodorantov, madeže od bluze, samo zbadanje območje z mešanico enakih delov limoninega soka in vode, preden pop oblačila v pranje. Deluje priboljšek!

4. Izsušitev usnjeni čevlji

Če dobiš usnjene čevlje mokre stvari notranjost od njih z nekaj starimi časopisi in zaviti zunanjosti z nekaj papirja preveč. To jim bo pomagalo, da se posuši hitreje in se bo prav tako svojo obliko.

5. Poskrbite, nogavice trajajo dlje

Če spray svoje hlače z lahkim megle lak za lase, preden jih dajo na, bo to pripomoglo k ustavi ste dobili teče in nogavice bo trajalo veliko dlje.

load...

6. Naredite kavbojke vonj spet sveža

Pralni jeans bo prepogosto, da jih raztegnejo in dobili vrečko. Lahko osvežimo par kavbojk, brez pranja, da jih popping v zamrzovalniku vrečko, skupaj z za lase stanja, čez noč. Ko so odjuge spet ven, bodo vonj sveže in znova očistiti.

7. Odstrani maščob z oblačili

Masti in olj iz hrane lahko težko priti ven iz oblačil. Lahko bi bilo veliko lažje, z drgnjenjem nekaj otroka v prahu v madež pred pranjem. To bo vpijejo maščobo in bo vse, potem pridejo ven v pranje.

8. Kazati poškodovane pete z bleščicami

Če ste poškodovane pete na vaših najljubših čevljev, lahko jim dati novo življenje z uporabo neke bleščice na razrezane območju. Na ta način boste dobili popolnoma nov par osupljivih, dva tona čevlje.

9. Iztegni novih stanovanj v zamrzovalnik

Ko kupite povsem nov par ravnih čevljev, ki jih lahko ščepec na prste, ko jih najprej nosijo. Lahko jih raztegnil malo z dajanjem zaprte sendvič vrečke, napolnjene z vodo, v njih in dajanje čevlje v zamrzovalnik čez noč. Kot voda zamrzne, bo razširila in bo ostalo več prostora v svojih novih čevljih.

10. Pritrditi je zaljubljen zip

Ne vleči na palčki zadrgo, ker bo prekinil! Namesto tega poskusite uporabi malo kokosovo olje z vatno blazinico in nato poskusite. To bi moralo popraviti.

Katere so vaše najljubše modne in stil žaga?

load...