10 modnih nasvetov za dekleta, ki želijo biti bolj elegantni | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

10 modnih nasvetov za dekleta, ki želijo biti bolj elegantni

10 modnih nasvetov za dekleta, ki želijo biti bolj elegantni

Ljudje se ne rodijo videti elegantna, to je nekaj, kar se učijo, in to pomeni, da lahko vsakdo uporablja mode, da bi sami videti elegantno in moderno. Vi sploh ne potrebujete, da bi porabili sreče na oblikovalec oblačil in obutve, da to storite, vse, kar res potrebujemo, je volja, da izgleda dobro, malo časa, da bi večina od oblačil, ki jih imate, in nekaj nasvetov slog. Tukaj je naš vodič o tem, kako so videti bolj elegantna, ne da bi poškodovali banke.

1. Razmislite o vaših dodatkov

Včasih, vse, kar morate storiti, da preoblikovanje obleko, od navadnih do nekaj res posebnega je, da dodate nekaj svetle in pisane dodatke. Če večina vaši garderobi je sestavljena iz oblačil, ki so nevtralne barve, vlagati v nekaj bolj pisane čevlje in torbice. Dodajanje brizgom barve z nekaj dodatne opreme je preprost način, da dodate malo sloga.

2. Pojdite s tem, kar vam ustreza, ne kaj narekuje moda

Vsi imamo različne telesne oblike in nekateri slogi bo laskati svojo posebno obliko telesa bolje kot drugi. Ko ste delali, kaj sloge in kosi oblačil ne laskati svojo obliko, jo uporabite kot vaš vodič za nakup nove obleke, ne samo tisto, kar je vroče na vzletno-pristajalnih stez v tej sezoni. Če vas obleka dobro prilega, se boste počutili bolj samozavestni in so videti bolj elegantno, kot če nosiš nekaj, kar veste, da je najnovejši stvar, ampak da v resnici ne dela za vas.

load...

3. Naj bo pod obloge

Ko gre za prikazuje kožo, malo skrivnost je veliko bolj vabljiv kot vse baring. Če pogledaš na slaven fotografije, boste videli, da je večina zvezdniki odločijo, da rodi le en del telesa, tako da, če vam je všeč ramena, jim pokazati, vendar ne nosite krila prekratka kot dobro. Če želite pokazati svoje ramena, ne kažejo preveč dekolte.

4. Bodite odprtega duha pri nakupovanju

Kolikokrat ste pogledal obleko v trgovini in mislil ", da izgleda super, ampak to je res nisem jaz". Ne knock, dokler ne poskusite! Vsaj dobili, kolikor je opremljanje prostora, preden se odločite, da obleka ni za vas. Če ne boste preizkusili nekaj novih stvari in poskus malo, boš nosil isti stil oblačil za vedno!

5. Ne dovolite, da vaš plašč je tisto, kar vas pusti na cedilu

Zimski plašči morajo biti praktični, vendar to ne pomeni, da morajo biti dolgočasno. Ko nakupovanje za plašče, razmišljati o slogu, kot tudi, ali bo dovolj toplo, ali pa bi se lahko samo prikrivanje veliko obleko z nečim precej enolično. Ko ste iskali, da dodate več stila na svoj videz, morate razmišljati o vseh vidikih, kaj nosiš.

load...

6. Ne bojte se barv

Morda bi bilo lažje odločiti, kaj obleči, če je vse, kar je v vaši garderobi bež ali rjave barve, vendar če se uporablja več barv, lahko res dodate nekaj slog na svoj videz. Najboljši kraj za začetek je z barvo, ki vam je všeč, nato pa poskusite seznanjanje to barvo z barvami, ki so ob njem na barvnem kolesu. Če ste malo sramežljiv o uporabi barve, dodajte barvo z stvari, kot so pasovi in ​​šale, da začnete z, in videli, kako priti na.

7. Stari ni vedno vintage

Veliko sodobnih stilov temelji na modnih minulih letih, vendar so pogosto nekoliko drugačna od tistega, kar dejansko šel prej. Če ste prebrali, da so 70s stili trending, to ne pomeni nujno, da kopanje od svoje matere stare obleke s hrbtne svoji garderobi se bo delo. Pogosto so ti vintage trendi vpliva le stilov preteklosti in so v resnici zelo razlikuje od izvirnika.

8. Nakup kupčij, ker imate radi obleke

Vedno obstajajo kupčija je mogoče najti v trgovinah, ampak kupujejo oblačila, ker jih imate radi, ne samo zato, ker je cena prava. Če greš zvečer na svoj denar, ste prepričani, da bi našli nekaj res všeč na ugodne cene nekaj dni kasneje. Če ste zgrabi vsako kupčijo, ki jo vidite, boste verjetno porabili več denarja na dolgi rok kupujejo stvari, ki jih nikoli zares nosijo.

9. Tailor vaša oblačila

Lahko bi razumno ceno oblačila videti stokrat bolje, da jih boste opozorjeni, da vam odlično prilegajo. Če nimate knowhow, da to storite sami, poišče dober meri ali šivilja, da naredi za vas. Lahko se boste dobro opremljeni, elegantna išče obleko za del cene, ki bi jo plačali za-store kupil prilagojene postavke.

10. Naredite svoj stil svoje

Končno, če obstaja ena stvar, nad vse, ki vas bo videti elegantna, to je zaupanje. Nositi oblačila, ki se boste počutili na vrhu sveta, v katerem se boste počutili udobno. Vse modne nasvete na svetu ne bo izgledaš super, če se ne počutite dobro, da nakupovanje za vas v prvi vrsti, nato pa se bo slog pride naravno.

Kateri so vaši najboljši modni nasveti?

load...