10 modnih predmetov, ki vas bodo takoj privlačnejši | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

10 modnih predmetov, ki vas bodo takoj privlačnejši

10 modnih predmetov, ki vas bodo takoj privlačnejši

Vsakdo ve, da je videti elegantna in pametna bo pa nekaj glav, ampak kdo ima čas, da si popoln vsakič, ko gredo ven? Na srečo, vam ni treba, da preživijo ure in ure pred ogledalom izpopolnjuje svoj make-up in vam ni treba, da imajo polno omaro dizajnerskih oblačil med katerimi lahko izbirate. Kaj potrebujete nekaj modni essentials, da je bilo znanstveno dokazano, da je ženska bolj privlačna za človeka. Tukaj je deset modnih izdelkov, da lahko vsaka punca dodate svoje garderobe, da bi jih takoj bolj privlačna za fante.

1. Vse v rdečem

Kljub temu, da smo pogosto menite rdeče kot znak nevarnosti, je znanost dokazala, da je moški, še posebej, so bolj privlači ljudi, ki nosijo rdeče. Vi sploh ne potrebujete, da bodo oblečeni v rdečo barvo od glave do pete; samo eno oko-lov kos rdečega na vašo obleko bo človek dvakrat pogledati na vas.

2. Heels

Lahko jih bodisi radi ali pa jih sovražijo, ampak tako boleče, kot bi jih lahko nositi, visoke pete pa dodati takojšen zagon privlačnost ženske kot moški. Študija, ki je bila izvedena z v Archives of Sexual Behavior pokazala, da obstaja neposredna povezava med višino dekleta pete in stopnjo, da so privlačna za moške. Ista študija je tudi pokazala, da pete, da je človek bolj verjetno, da pristop žensko preveč.

load...

3. Malo črno obleko

Malo črno obleko je še omara rezana, da je zagotovljeno, da bi dobili pozornost fantov. Nemški modni oblikovalec Karl Lagerfeld, je nekoč dejal, da "nikoli ne moremo biti preveč preveč oblečena ali premalo oblečen v malo črno obleko", ki bi lahko pomagalo razložiti trajno privlačnost LBD. Tako kot preprosto eleganco z malo črno obleko, bi se lahko barva, ki si je tako privlačna. Črna je dejal, da je povezana z zaupanja, inteligenco in Zavodljivost.

4. Lipstick

Na dneve, ko ste jo pravkar nimajo časa za popolno ličila, bo povlecite šminke, da boste takoj bolj privlačen. Študije so pokazale, da ljudje dejansko raje ženske, ki nosijo le zmerno količino ličila in šminke zagotovo boste dobili več pozornosti. V eni francoski raziskavi je bilo ugotovljeno, da je, ko natakarice nosila šminko, moški jim je dal večje nasvete.

5. Sončna očala

Sončna očala imajo več uporab kot le skriva poskusili oči, kljub temu, da je lahko zelo koristno včasih. Seveda so zaščitili svoje oči pred soncem, kot tudi, vendar so tudi modni izjavo, da dajejo dekle malo skrivnost. Moški radi malo spletk in sončna očala so varen način, da iskra fant je zanimanje za vas.

load...

6. Bare ramena

Torej, ste mislili, da so prsi vsi ljudje so bili zanima? No, se izkaže, da gole ramena bo vedno vam pridobili več pozornosti od moških. V študiji, ki je, kot je University of New South Wales poteka, so raziskovalci ugotovili, da moški najti ramena in roke zelo privlačne, tako da, ko vreme dopušča, izbruhnejo tiste-ramo ob obleke.

7. Crop vrhovi

Malo flash trebuh bodo dobili daleč preveč. Top pridelek je še en način, da lahko nosi ravno dovolj kože, da se fant zanima in so videti tako srčkan preveč. Poljedelstvo vrhovi posredovati tudi neke vrste nedolžnosti, da mnogi ljudje najdejo zelo privlačna in niso tako over-the-top, da bo prestrašil nekaj fantov stran.

8. Stegen visoke čevlji

Gleženj škornji videti super, vendar je je čudno, kako se je višje na nogi vaš zagonski gre, je bolj seksi počutiš, in bolj občudovanja izgleda dobite od fantov. Ali obstaja znanstveni razlog za to? Ne vemo! Kaj je prepričan, čeprav je stegna visoki škornji bo zagotovo nekaj dodati na spolne privlačnosti.

9. Pasovi

Dodajanje pas za obleko lahko velike razlike v tem, kako ste videti in kako se počutite o sebi. Postavljena na pravem mestu, pas poudari vaš pas, razpade obleko in, če ste malce v zadregi o vaši teži, bo, da boste videti vitkejši preveč. To je le majhen dodatek, vendar pas lahko resnično obleko videti cel kup mi privlačna in popolna.

10. Prilagojena jopič

Ali ga nosite s kavbojkami, ali krilo in top, prilagojeni jopič dodaja določeno elegantna slog za vsako obleko. Prav tako se boste videz in občutek bolj samozavestni in da zaupanje sam vas bo takoj bolj privlačen.

load...