10 moram imeti predmetov garderobe vsaka deklica mora imeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

10 moram imeti predmetov garderobe vsaka deklica mora imeti

10 moram imeti predmetov garderobe vsaka deklica mora imeti

To je zelo zabavno, da se z vsemi najnovejšimi trendi v modi so, vendar morate nekaj sponk v vaši garderobi se obrniti, ko ne morejo najti primernega obleko nositi. Nekatere stvari pač nikoli ne gredo iz mode, in če imate dobro zbirko garderobo potrebščin, ki jih lahko premeša in se ujemajo in prišli do več sto različnih kombinacij za spremstvo vsako priložnost. Če imate dovolj teh omari klasike v roke, ne boste nikoli slišali sami izreči tiste znane besede: "Jaz nimam nič za obleči!" Tu je deset od teh mora imeti elemente, ki mora imeti vsako dekle v svoji garderobi.

1. Ballet stanovanja

Ko potrebujete nekaj udobno, vendar superge ne bo naredil, potem balet stanovanja so idealna rešitev. Ti bodo kavbojke videti classy in so videti dobro z obleko preveč. Črno-nude so najbolj vsestranskih barv, ki bi lahko izbirate; da bo šel s skoraj nič. Ballet Stanovanja videti dovolj elegantna, da nosijo za večino priložnosti, ko želite videti pameten, vendar ne želite, da se Kolebanje okoli v petah.

2. Črne hlače

Pametna, dobro opremljena, lahko par črnih hlač treba nositi z večino drugih stvari, ki jih imate v vaši omari. Nikoli niso preveč pametni, da bi športna, niti niso preveč športna biti pameten in so vedno videti elegantna, ne glede na trenutne trende lahko. Črne hlače so garderobe rezana, ki vam bo dal tako veliko možnosti, ko ste primanjkuje idej za obleko nositi.

load...

3. Tudi reši jopič

Blazer je velik zunanji oblačilo za jeseni, ko je premrzlo brez dlake na vse, vendar ni dovolj hladno za težke zimske plašče še. Blazers so še en element garderobna omara, ki je videti prav tako dobro z par kavbojk, kot to počnejo s koktajl obleko in so dovolj pametni, da bi priložnostno obleko še vedno videti pravico do nošenja na delo.

4. Črno večerno obleko

Črni večerni obleki ali črno koktajl obleko bo vedno videti prefinjeno in elegantno in to je omara nujno, da boste lahko uporabljali znova in znova. Lepota črno obleko je njegova preprostost in s pravimi dodatki, lahko bi bilo primerno za zvečer obrabe za formalno črno kravato dogodka in nekaj malo bolj sproščeno.

5. Črtasto srajco

Obstaja zelo malo, da črtasto majico ne bo šel s. Seznaniti z krilo in bo videti prefinjeno, ali ga nosite s kavbojkami za elegantno, priložnostne videz. Če imate izbiro različnih barvnih črtami majice, bodo šli s precej koli drugi tkanini in videti prav tako dobro z florals, saj bo z golo barv ali več črtami.

load...

6. Dark jeans denim

Par kavbojk mora biti le del garderobe ljudi, v teh dneh, če pa želite, da bi postali bolj vsestranski, gre za temnejše obarvani denim, namesto izprane videz. Temna denim bo kompliment več vrst drugih oblačil in so primerni za več različnih vrst priložnostih, ker so videti tako, da malo pametnejši. Temnejša kot je denim, bolj hujšanje kavbojke bo videti, da je še en dober razlog, da vsaj en par temnih kavbojk v vaši garderobi.

7. Bele majice

Izbor bele majice bo vedno prišel prav kot dobro. Ti lahko videti super s kavbojke, krila in jih lahko nosite pod puloverji, ali jih nosijo v posteljo. So verjetno najbolj vsestranski vseh postavk garderobe, ki bi lahko omenimo in določen treba imeti v našem seznamu stvari, ki jih vsako dekle potrebuje za lastno.

8. Klasične bele gumb navzdol srajco

Ni konec različnih načinov, da lahko nosijo klasično belo srajco in so super, da so kot postavko padec-nazaj, ko si ne more najti ničesar drugega, ki vam je všeč, in se vedno zdi, da si eleganten.

9. Listek na superge

Ko potrebujete nekaj udobno na noge, vendar ne želite videti, kot da je pravkar zapustil telovadnico, nato zdrs na superge videti veliko bolj elegantna kot še navihana par športne copate. Lahko hoditi daleč v njih in so videti kul z mnogimi vrstami obleke.

10. Klasične črpalke

Naša končna izbira za vsako dekle garderobe so par klasičnih črpalk, ki bodo, kot je dobro za pisarno, saj so za zvečer obrabe. Stanovanja so lahko bolj udobno, ampak za stil in eleganco, vam nikoli ne bo premagal pete. Ko imate par nevtralnih barvnih črpalk v vaši garderobi, boste vedno imeli nekaj elegantno nositi na noge.

load...