10 najcenejših torbic na svetu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

10 najcenejših torbic na svetu

10 najcenejših torbic na svetu

Vsako dekle ima rad dobro torbico. To je končni dodatek, ki lahko določajo, kdo ste, da na svetu. Praktično vsak ženska na svetu ima, in za mnoge so vrhunec njihovega obleko, ali pa greš v kino ali pa se odpravite v noči na mesto.

Obstajajo številni po vsem svetu blagovnih znamk, ki omogočajo torbice, od katerih so nekateri poceni - vendar pa nekateri, ki so luksuzno in zelo drago. Status osveščeni ženske, zlasti uživajo nakup drage torbice, saj jim daje priložnost, da pokažejo svojo bogato, svoj stil in svojo plovnostnih.

V praznovanje torbici, pa si oglejte na 10 na svetu najdražja.

Prada

Prada ima sedež v Italiji, kjer je zrasla, da postane eden od najbolj emblematične modnih znamk po vsem svetu. To je postal tako slaven, da je celo dobila svoj film, ki z zvezdico Meryl Streep in Anne Hathaway.

load...

Vzpon Prada se ni zgodilo čez noč, in blagovna znamka je že od leta 1913, kot tudi torbico, Prada si tudi čevlje, kozmetiko, nakit in oblačila, preveč, medtem ko so njihove ure so nekatere od najbolj dragih dodatkov na svetu.

Lana Marks

Lana Marks je znan v nekaterih družbenih krogih, ki pa morda niso tako znane v drugih. Vendar pa je katera punca, ki ljubi svoje torbice brez dvoma slišali za to dragulj v kroni, ki je postala razvpita, ko je njihova Kleopatra značko prodan na dražbi za 100.000 $.

Zakaj tako drago? Samo zato, ker je bilo posuto z okoli 1.500 diamanti.

Lana Marks je tudi torbico izbira za številne znane osebnosti, tudi Angelina Jolie in Kate Winslet, in jih proizvajajo približno 150 različnih stilov.

Hilde Palladino

Hilde Palladino temelji na Norveškem, v državi, ki je, čeprav morda ni ravno znan po modi, je ena od svetovnih voditeljev, ko gre torbice. Njihovi vrečke, pa se je v Italiji zaradi cenejše delovne sile.

load...

Za razliko od Prada, je prišlo do vzpona Hilde Palladino je skoraj čez noč, saj so izdali le prvo vrečko, kot je pred kratkim kot leta 2001.

Najdražja torbica so izdelali doslej je bila 40-diamant žrebčarna vrečka, ki je bila dejansko priciest vrečko na vsem širnem svetu. Prav tako povzpele To Hilde Palladino v soju žarometov in so šli na odprtih trgovin v številnih državah.

Judith Lieber

Judith Lieber temelji na Madžarskem, na vzhodnoevropskem državi najbolj znanih za golaž. Lieber je svoj prvi plenilec v svet torbice leta 1963 in od takrat se ni ozrl nazaj. Danes znane ženske iz vsega sveta, ki jih nosijo, medtem ko je njihov največji doslej torba - tista, ki je bil oblikovan kot vrtnice in posuto z zlatom in diamantov - je bil krščen najbolj luksuzno torbico leta 2008.

Prav tako prodan za 90.000 $.

Marc Jacobs

Marc Jacobs je morda najbolj znan ameriški izdelovalec torbice, mislil, da je bila ustanovljena šele leta 1997, ki ga je kreativni direktor modne Elektrarna Louis Vuitton.

Od skromnih začetkov, je Marc Jacobs zrasla, da postane znana kot ena najboljših ustvarjalcev luksuzno torbico je na svetu. Fant za blagovne znamke - Marc Richards sam! - je bil pred kratkim imenovan kot eden od svetovnih 10 najbolj vplivnih osebnosti, kot tudi najmočnejših geja na rastlini.

Najbolj znana torba je blagovna znamka proizvaja prodala za okoli 50.000 $.

Fendi

Kot Prada, Fendi je italijanski in je znan tudi po svojih prefinjene in dragocene torbice. To ni tako stara kot Prada - je Fendi oblikovali dvanajst let pozneje leta 1925 - vendar pa lahko zagotovo tekmec Prada, ko gre za popularnost s slavnimi in ženske z denarjem.

Torbice Fendi je ponavadi iz Vey dragih materialov, kot so Jagnjeća in krokodilje kože. Njihov najdražji strošek kdaj torba nekaj $ 28.000, medtem ko je njihova Selleria kupil je bil eden po doslej najbolj iskanih.

Fendi so priljubljena zaradi svojih izvirnih, zanimivih modelov, ki vsak torba ljubimec želi.

Chanel

Vsakdo je slišal za Chanel, vključno z vašim-XBOX zasvojen fanta. S sedežem v Franciji, Chanel je ena najstarejših oblikovalcev torbico na svetu, s svojo zgodovino gredo nazaj do leta 1909.

Številni spoštovani zvezdniki so opazili z Chanel torbice navzdol letih, vključno z znanimi igralci Kiero Knightley in Nicole Kidman. Njihov najbolj dragoceno kdaj torba prodali za več kot 261.000 $, in je posuto z zlatom in diamantov.

Mouawad

Verjetno veste, da je Mouawad najbolj znan za izdelavo dragih timepieces in celo dražje kosov nakita. Toda tisto, kar morda ne vedo, da so tudi, da nekateri od svetovno najbolj dragocene torbice, ki prodajajo za absolutno mete.

S sedežem v Dubaju, so Mouawad šele pred kratkim preselil v donosen torbici igre - vendar pa ni zapravljal časa za izdelavo svoj pečat, in pred nekaj leti prodal najbolj dragoceno na svetu doslej vrečko za 3,8 milijona $. Znan kot torba 1001 noči, je bilo posuto z zlatom in diamanti.

Hermes

Tako kot so Chanel, je Hermes s sedežem v Parizu, je pa verjetno ni tako znan kot Chanel. Kljub temu, Hermes je pravzaprav starejši in lahko sledi svojo zgodovino že leta 1837. Blagovna znamka naredi torbice, čevlji in ure med drugimi dodatki.

Najdražja torbica so jih kdaj prodali različico krokodil svoje mat torbici, ki se dostavijo neverjetnih 120.000 $. Različica non-krokodil prodajajo za samo 20.000 $.

Louis Vuitton

Vsi smo sodelavec Louis Vuitton z slogu, razkošju, prefinjenosti, razred - in bogastvo. Ustanovljen je bil davnega leta 1854 v Parizu, je imel čast, da okronali za najbolj dragoceno torbici blagovne znamke na svetu za šest let na vrsti.

Če imate malo gotovine dogaja rezervo, lahko poberem Louis Vuitton vrečko bodisi na spletu ali brez povezave, čeprav boste morda morali del z več kot 55.000 $, če želite kupiti vrečo, ki je dražji od njihove trenutne najbolj dragoceno.

Vse gradivo, ki ga znamka uporablja, je vodoodporen in nadvse dragocen. In mi je všeč.

load...