10 nasvetov, kako elegantno nositi blazer | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

10 nasvetov, kako elegantno nositi blazer

10 nasvetov, kako elegantno nositi blazer

Blazers so tako vsestranski in bi jih bilo res eden od teh mora imeti postavk v vsako dekle garderobe. Ne samo, da jih je mogoče nositi z vsem, od kratkih do formalnih krila, so tudi nadvse praktična za tiste dni, ko je preveč hladno za nič, vendar ni dovolj hladno za težke plašč. Blazer ima tudi neverjetno sposobnost, da spremeni celotno ton obleko in obleko gor nekaj, kar bi sicer izgledal zelo športna. Če imate samo eno pametno jopič v vaši garderobi, tukaj so samo deset od načinov, da boste morda želeli poskusiti uporabljati.

1. So super za pisarno obleko dol dni

Urad za obleko dol dni je lahko prava nočna mora. Hočeš iti s tokom in si priložnostno, vendar še vedno želite videti strokovno in poslovno podobno. Odvisno od tega, kaj urad bonton je, če delaš, če nosite jopič z kavbojke, ki jih še vedno videti kot ste oblečeni navzdol, vendar bo še vedno dovolj pameten, da gredo v srečanje. To je prefekt na pol poti rešitev za obleko dol dni.

2. Lahko plast z njimi v jeseni

Blazer izgleda neverjetno nosijo preko plasti in seznanjen z kavbojke in dolge rjave usnjene škornje. Lahko nosite jopič čez srajco in jopice in se bo odlično orodje za tiste jesenskih dneh, ko je vreme ni niti ena stvar, ne drugo.

load...

3. Izgledajo neverjetno z "fanta jeans"

Če želite poskusiti nekaj malo drugačnega od skinny jeans, kako o seznanjanju prilagojena jopič s parom vrečasta in obrabljenih "fanta kavbojk"? Kombinacija elegantna slog prilagojena jopič z "živel" videz stiski kavbojk je pravi glavo Turner.

4. Nosite svetle barve jopič z vsemi jeansa obleko za

Če nosijo moder denim vrh z modre kavbojke, lahko enobarvne pogled videti preveč močan,. Ampak, če se nato dodamo belo ali svetlo obarvan jopič, ki je potreben za obleko v drugo dimenzijo. Prilagojen, svetlo obarvan jopič je idealen za razpad enobarvno obleko in izgleda še posebej učinkovita z "jeansa na jeansa" videz.

5. Uporabite jih za barvno blokiranje

Barva blokiranje je odličen način za ustvarjanje optimistične, mladosten videz in nevtralne barve jopič je idealen način za dopolnitev plasti bolj pisanimi oblačili. Lahko uporabite sladko in žensko barve kot roza mini krilo in rumeno vrhu in dodajte bež jopič, da zaključite videz.

load...

6. Nosite jopiči s kratke hlače

Srajce, nogavice ter blazer samo videti, kot so bili izdelani, da bo nosila in ansambel izgleda tako elegantno in seksi. Ali pa za resno elegantna ulici obleko, poskusite temno jopič s sivim top in bele hlače. Kakorkoli pogledaš na njem pa blazer s kratkimi hlačami samo videti kul.

7. Floral jopiči

Ne mislite, da so jopiči, da si navaden in moški izgledaš; lahko kupite kar cvetlični bale, ki imajo še vedno pametno rez, ampak videti veliko bolj ženstvena. Lep cvetlični blazer potrebuje manj barv in razburjanja drugje, da ga kompliment in blazer sam lahko v središču pozornosti. Cvetlični jopiči videti svetlo in poletno in super, ko nosite z golo belimi vrhovi in ​​pastelnih barv krila.

8. Nosite jopič z vsako vrsto obrobe

Prilagojen, temne barve, jopič ima moško občutek, da je in da je del razloga, da so videti tako dobro, ko nosite s krilom. Lahko seznanite dober jopič s kakršnokoli krilo: kratko, dolgo, svinčnikom ali A-liniji. Za res srčkan moški / ženski Nasprotno pa blazer izgleda fantastično, ko nosite s krili, ki so natisnjene s pisanimi žensko vzorci.

9. Blazers s karirasto srajce

Blazer nosijo v vrhu opremljeno karirasto srajco je še en način, da se združi rezom linije za blazer z bolj priložnostno stil. Lahko obdržite preostanek obleko vzročna jih nosi kavbojke ali usnjene hlače z njim, ali pa bi lahko obleko gor, ki ga nosi mini krilo. V bistvu, se lahko zabavate z barvnimi kombinacijami, ki jih uporabljate, vendar ne pozabite, da če ima vaš jopič precej sitna vzorec, nato pa navaden barvni krila bo videti bolje kot potiskane krila.

10. Blazers s tiskanimi majice

Priložnostne majice videti zelo poseben, če imajo grafični tisk na njih in T je z velikimi krepkimi odtisi videti odlično pod pametno blazer. To je, da je kombinacija pametne in športna Spet, da je ta videti tako kul. Poskusite prevelik grafični majico s kratkimi hlačami ali skinny jeans, in blazer. To je zelo seksi in eleganten videz.

load...