10 nasvetov o tem, kako dodati nekaj čar v vašo vsakodnevno obleko | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

10 nasvetov o tem, kako dodati nekaj čar v vašo vsakodnevno obleko

10 nasvetov o tem, kako dodati nekaj čar v vašo vsakodnevno obleko

Občutek glamurozno lahko storijo veliko za vaše razpoloženje ves dan. To je super občutek, da poveča vaše zaupanje in vas naredi srečnejši. Ampak, kako to storiti, če nimajo sredstev in, kaj je to priznam, modni svetovalci, ki imajo znane osebnosti vedno na njihovi strani, se ne prilega proračuna vsakogar? Tukaj je deset preprostih trikov, da bi dobili občutek, da je s svojimi vsakdanjimi oblačili.

1. Glamurozno oprema

Samo en majhen, a dragocen dodatek za vašo obleko, kot šal ali zapestnico, ali broška, ​​lahko dodate nežen pridih glamurja. Občutljivo je običajno bolje, ko gre za samo eno majhno Poleg tega, da naredi vse razlike.

load...

2. Igra z barvami

Če je vaša obleka je v sivo-rjavo-črnih delov spektra, lahko dodate nekaj glamurja, da ga tako, da izberete par čevljev v svetlo barvo ali enako svetlo torbico. Ali pa tako, zakaj pa ne? Par rdečih čevljev bi naredil čudeže za to staro sivo obleko misliš, da je tako dolgočasno.

3. Feel privlačna

Lahko se počutijo glamurozno celo ne da ničesar spremeniti na površini. Spremenite svoje spodnje perilo, gre za nekaj svile perilo. Odobrena, boste (in vaš boo) je edini, ki je videti, ampak to ni pomembno. Kar je pomembno, je občutek, da bo ustvaril v vas.

load...

4. To je vse v tkanini

Morda ne boste mogli privoščiti polno omaro dragih oblačil, a ste prepričani, da lahko vlagajo v nekaj kakovostnih kosov za združevanje z vse, kar nosite vsak dan. Samo en majhen top lahko vse razlike in se boste počutili drugače.

5. Dvigne nad dolgčas

Vzlet ploskih podplatov in se na par petah. Včasih je to vse, kar morate storiti, da se počutijo bolj samozavestni, bolj bleščeča in bolj privlačna. Če niste navajeni na visoke pete, vlak za nekaj časa doma, da se zmanjša tveganje za zvil gleženj ali slabše. Ja, nosila visoke pete traja nekaj usposabljanja, vendar je vredno!

6. Pridobite si niz biserov

Mnogi verjamejo, da so biseri zadnji glamur opremo. Govorijo slog, hlad in lepoto. In pridejo v toliko različnih modelov, vzemite kramp. Biseri tradicionalno gredo z poslovni stil obleke ali priložnostno elegance, vendar upajo, da premikajo meje tistega, kar je sprejemljivo. Samo jih ne nosite s jumpsuit, vse v redu?

7. Kič je tudi glamurozno

Če ne želite, da se počutijo občutljivo in aristokratski šele danes, gre za kič glamurja. Nakit, in veliko je, v svetlih barvah, lahko polepšali dan in svojo obleko podobno. Dodaj širok pas, dal na teh supersized zlato porumenijo obroče in ste končali.

8. Težkih kovin ni mrtev

Kovinski dodatek za vašo obleko vam bo to svež videz brez svetle barve, če vam ni všeč. Saj ni treba, da nasmeh. Kovinski je vroče prav zdaj, tako da ne bi smeli imeti veliko težav pri iskanju krilo ali top, ali jakno, da dodate na svoj vsakdanji garderobi.

9. Parfum

Glamour ne le v očeh opazovalca, da je tudi v njihovem nosu. Nosite vonj, ki se počutite kot zvezda. Včasih je to vse glamur, kar potrebujete, še posebej, če nimate časa za načrtovanje accessorising zjutraj.

10. Be yourself

To je najzanesljivejši način, da si resnično velik. Spremljajte svojo intuicijo, ne bojte kombinirati oblačila in dodatki na način, ki strays stran od tistega, kar je v modi zdaj. Po modni slepo ne boste glamurozno. V bistvu lahko, da se počutite smešno - to je samo ne tvoja stvar, da ga preskočite. Obleka način ni všeč, kako revijo vam pove, da je tako enostavno, kot da.

load...