10 nasvetov o tem, kako narediti svoje noge dlje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

10 nasvetov o tem, kako narediti svoje noge dlje

10 nasvetov o tem, kako narediti svoje noge dlje

Če ste kdaj pogledal na drugih deklet noge in je želela, da tvoje so tako dolgo, kot njihova, ne obupa, ker tudi če niste bili rojeni z dolgimi, vitkimi nogami, obstaja veliko načinov, kako lahko svoje noge videti dlje, kot so v resnici. Lepota je v očeh opazovalca, zato je dolžina nog! Berite naprej, in boste našli deset veliko nasvetov, ki vas bodo naučili, kako lahko pretentati oko, da bo vaše noge videti veliko več.

1. Visoke Debelost

Krajše krilo nosite, dlje bodo prikazani noge, da je, vendar samo, če lahko greste s tem, brez prehlada! Kaj lahko storite, pa je, da se zdi, da bo višja kot je v resnici, ki ga nosi višje waists svoj pas. Krila z visokimi waists bo dala vtis, da so vaše noge daljše, kot so v resnici, in lahko storijo enako s kratkimi hlačami, kot dobro.

2. Črna nogavice

Še en dober slog nasvet o tem, kako da bo vaše noge daljše je nositi črne nogavice. Črne nogavice so seksi in elegantno in so tudi tanke noge in jih bistveno več videti. Črne nogavice bodo lepo skriti vse pomanjkljivosti na noge in temne barve res imajo skoraj magično sposobnost, da vaše noge videti veliko tanjši in še veliko več.

load...

3. Bronzer

Še en nasvet o tem, kako da bo vaše noge daljše in se zdi, tanjši je, da uporabite dotik bronzer na noge. Če uporabite bronzer navzdol od dolžine goleni, bo deloval na enak način, kot oblikovne na obrazu se, da bo vaše noge videti elegantno in vitko. Če nimate nobenih bronzer pri roki, označevalnik, ali celo bronasto obarvano senčilo za veke, bo naredil trik prav tako dobro.

4. Nude pete

Pete bo, seveda, da vaše noge videti daljše in da boste videti višji, vendar nič ne dela prav tako dobro kot golih pete. Če nosite gole pete, nihče ne more videti, kje noge končni in noge začeti, tako da izgleda kot noge gredo naprej in naprej. Barvne pete, na drugi strani, pripravi posebno črto med noge in noge, tako da niso tako učinkoviti. Tudi meso barve stanovanja bo pomagalo dodati centimeter ali tako, kako dolgo noge videti.

5. Krila A-linija

Drug velik namig o tem, kako da bo vaše noge daljše je nositi A-linije krila. Način, A-linija obleke in krila klinču v tesno okrog pasu in nato flare spet ven, zagotoviti še en preprost način, da bi vaše noge videti dlje. Dolžina krila v resnici ne bo nobene razlike; to je oblika, ki šteje. Druga velika stvar o A-linije krila je, da se tudi poudarjajo pasu in bi bilo videti manjši.

load...

6. Suhi jeans

Hlače in kavbojke deluje v nasprotno smer krog, kako krila storiti, s tem, da, če so širši na dnu, bodo, da vaše noge videti krajši, zato so najboljši kroj kavbojk za podaljševanje noge temne barve skinny jeans. Če kupite kavbojke, ki so le malo preveč časa za vas in jih nosite s petami, nato pa, da bodo vaše noge videti še več. Samo nimajo jih tako dolgo, da boste obdržali stopa na njih.

7. Ne nosite krila z vodoravno podrobno

Vsaka vrsta vodoravno podrobno na bodisi hlač ali krila bo deloval proti tebi, če se potrudiš, da bo vaše noge videti dlje. Stvari, kot so horizontalne šivi, ali ruffles, bo imelo za posledico zmanjšanje svoje telo na manjše segmente, da vaše noge videti krajši. Moral bi videti, da bi dosegli gladko vertikalni profil, ki črpa oči gor in dol.

8. Asimetrični robovi

Še en slog nasvet o tem, kako da bo vaše noge daljše je nositi asimetričnih HNMP. Ni vsakdo jih ima rad, ker nekateri ljudje mislijo, da lahko videti nekoliko grobo in pripravljen, vendar pa imajo za posledico, da vaše noge videti dlje. Ko je rob ni popolnoma vodoravno, lahko igrajo triki na oko in da je nemogoče, da vidim, če je noga dejansko začne in daje vtis, da obstaja več noge kot pa dejansko je.

9. Match barvo čevljev z barvo hlačah

Tu je še en dober namig o tem, kako da bo vaše noge več: ko nosi hlače ali kavbojke, poskusite in se ujemajo z vašo barvo čevljev barvi hlačah. Ta deluje na enak način, kot je nošenje golih čevlje s krila. To briše razliko med noge in noge in naredi se zdi, da več noge.

10. Naj bodo vaše srajce spravljen v

Naš končni nasvet o tem, kako da bo vaše noge daljše je preprosto vedno malenkost srajce ob pasu. Če imate svoj majica ohlapno čez pas, se bo vaš trup videz dlje in vaše noge videti krajši.

Kakšne so vaše najboljše nasvete o tem, kako narediti noge več?

load...