10 nasvetov o tem, kako posodobiti svojo garderobo brez prekinitve banke | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

10 nasvetov o tem, kako posodobiti svojo garderobo brez prekinitve banke

10 nasvetov o tem, kako posodobiti svojo garderobo brez prekinitve banke

To je lahko težko za posodobitev vaše garderobe na proračun, vendar to ni nemogoče, in vam ni treba porabiti bogastvo za prenovo svoje garderobe. Z le nekaj reorganizacije, nekaj ustvarjalnega razmišljanja in pametno v upanju, da lahko ustvarite popolnoma nov videz brez obračun iz vaše omare in začetek vsega. Tukaj je deset veliko nasvetov o tem, kako lahko posodobite svoje garderobe, ne da bi poškodovali banke:

1. Bodite organizirani

Prvi korak je, da dejansko videli, kaj že imate v vaši garderobi. Pridobite vse, kar je iz omare in predale in boste verjetno našli stvari, ki bi jih pozabili in niso nosili za starost.

2. Zmešamo in tekmo

Ko ste našli vse te dolge izgubljene predmete, ki jih lahko zdaj začeli ustvarjati nove obleke z mešanjem se stara. Put elemente skupaj, ki so podobne barve in videli, kako jih lahko seznanite drugače ustvarjati nove obleke, brez porabe enotnega peni.

load...

3. Ne vrzite ven zastarelih obleke

Razmišljati dolgoročno, ko razvrščanje skozi vaša oblačila. Če postavka je še vedno v brezhibnem stanju, ampak malce zastarel, ne mečite stran, jo dal na stran za shranjevanje. Morda bi bilo spet v modi naslednje leto ali čez nekaj let več, boste morda lahko, da ga nosite kot del vašega vintage videz.

4. Swap s prijatelji

Pridobite skupino prijateljev skupaj in imajo obleke in dodatki zamenjavo stranke. Zakaj vrgel ven povsem dobre obleke, ko bi prijatelji jih imajo radi? Karkoli narediš, ne samo vržejo v smeti; jih lahko vedno darujejo v dobrodelne namene ali jih celo prodajajo.

5. Naredite svoj pribor

Bodite drugi pogled na nekatere od teh oblačil in dodatkov, ki so dodeljene junk predalu. Ozek pas tkanine iz krilo se hitro lahko spremeni v šal in stari gumbi, nakit in biseri se hitro lahko spremeni v novo opremo.

load...

7. Počakajte za prodajo

Pravkar ste zamudili Črni petek, vendar ne obupa, ker prodaja se dogaja skozi vse leto. Počakajte, da posodobitev vaše garderobe, dokler ima vaša najljubša trgovina za prodajo in potem lahko poberem novih oblačil na del svojega običajnega cene.

8. Ne prezrite dobrodelnih in varčnost trgovine

Ne dovolite, da vaš ponos ti nehaj dobrodelnih in varčnost trgovine, saj boste našli nekaj neverjetno kupčij, celo na obleko oblikovalca včasih. Prodaja v dobrodelne trgovinah niso vse obleke so iz druge roke, bodisi, da imajo pogosto povsem novo, konec vrstičnih postavk, ki so večje trgovine podarili.

9. Shop izven sezone

Redno Shop in nakup oblačil izven sezone. Če kupite poletno garderobo, ko trgovin želim, da si bo plačala več, kot jih potrebujete. Počakajte do konca sezone in cene se bo zmanjšalo, potem lahko shranite tiste obleke za naslednje leto.

10. Daj stare obleke za novo življenje

Večina kosi oblačil lahko dal novo življenje. Belci lahko ponovno pobelil, z belilom, lahko drage predmete profesionalno očistiti, popraviti in ponovno prilagojena, in oblačila se lahko barvanih drugačno barvo. Uporabite svojo domišljijo in se lahko reciklirajo, prihranite denar in popolnoma obnoviti svojo garderobo, ne da bi odteče svoj bančni račun.

Katere so vaše najljubše nasvetov o tem, kako posodobiti svoje garderobe, ne da bi poškodovali banke?

load...