10 nasvetov o tem, kako se oblačiti za obliko telesa | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

10 nasvetov o tem, kako se oblačiti za obliko telesa

10 nasvetov o tem, kako se oblačiti za obliko telesa

Če imate oblačila v vaši omari, ki nikoli ne vidijo dnevne svetlobe, zaradi načina, da bi jo videti, potem je zelo verjetno, da jih ne plačujejo dovolj pozornosti oblike telesa, ko kupite oblačila. Ali imate klasično peščene ure obliko, hruško ali oblike telesa jabolko, če ne obleko na način, ki bo laskati svoje telo, potem ne sme biti nikoli zadovoljni z oblačili, ki jih kupujemo. Torej, si prihranite nekaj časa in denarja, ter si oglejte na teh deset nasvetov o tem, kako izbrati oblačila, ki bodo laskati svoje telo in se naučijo, kako se oblačiti v obliki vašega telesa.

1. Vedeti, kaj vaše telo oblika

Resnica je, da smo vsi različnih oblik in velikosti, vendar lahko fit ljudi v nekaterih splošne kategorije. Te oblike segajo od pravokotne oblike, z žlico, da se peščena ura, z več različnih oblik v med. Če niste prepričani, kaj vaše telo oblika, potem pa poglej na google, obstaja veliko vodnikov na voljo, in celo Wikipedia je stran narekoval temo!

2. Hruške oblikovano telo

Hruškasto oblikovano telo je tista, kjer je spodnji del telesa večja kot v zgornjem delu, in vaši boki so širši od ramen. Če imate to splošno obliko, potem morate biti poskuša poudariti svoje roke in si pas in pritegniti pozornost stran od svojih bokov. Naj HNMP obleke sežgati in široke, uravnotežiti velikost boki, in nosijo brez naramnic vrhovi, in vrhovi, ki imajo ruffles, tako da boste uravnotežiti zgornjo polovico telesa s spodnjim delom.

load...

3. Oblika Pravokotna telo

Obliko pravokotnika telo, kjer so velikost ramen, bokov in pasu vsi zelo podobni. V tem primeru je najboljše lastnosti poudariti s vaša oblačila so vaše roke in noge. Nositi oblačila, ki ustvarjajo krivulj, kot lopatice vratu, in dodamo plasti vaših oblačil za ustvarjanje več dimenzij. Lahko nosite tudi obleke z ruching ustvariti večjo obliko.

4. Obrnjeno oblikovanje telesa trikotnik

Če imate relativno široka ramena in prsi, v primerjavi z boki in pasom, potem je to tisto, kar se imenuje obrnjen trikotnik ali klinasta oblika telesa. V tem primeru, da želite, da se poskuša poudariti svojo spodnjo polovico s svetlimi barvami in polnih krila.

5. Oblika peščena ura telo

V obliki peščene ure, boke in ramena so približno enake velikosti in imate pasu, ki je majhen, relativna preostali del telesa. Z drugimi besedami, imate krivulje, in to je tisto, kar bi moral biti cilj poudariti. Nosite opremljenimi oblačila in pasovi poudariti svojo obliko, ampak pokazati svoje obline okusno in neuporaba vaša oblačila prekratek.

load...

6. Oblika Jabolko telo

Oblika jabolk Telo se uporablja za opis človeka, ki ima večino svoje mase nad bokih, ki so relativno ozka in precej široko zgornjo obliko telesa. Območje telesu, ki jih boste želeli poudariti, če imate to vrsto oblike telesa, je noge. Poskusite nošenje krajše krila pokazati noge in nosijo enake barve vrhovi in ​​krila, da ustvari enobarvni učinek. Pasovi nosili okoli najmanjši del vašega pasu bo tudi več obliko za vaš celoten izgled.

7. Izberite barve in vzorci modro

Ne glede na posebna oblika telesa, če imate kakršne koli trkanja ali krivulj, ki bi raje skrijejo, potem nosijo temne, trdne oblačil preko teh območij in nositi svetlejše, potiskane obleke na področjih telesa, ki želijo poudariti.

8. Kako opozoriti, ali stran od pasu?

Z lahkoto lahko opozori na pasu, ki ga nosi pasove ali obleke, ki se stisnejo ob pasu. To bo ustvarilo tudi iluzijo pasu, če je vaša postava res dokaj naravnost. Če imate jabolko oblikovano telo, čeprav, je najbolje, da nosijo oblačila, ki bodo visi ohlapno s širjenjem ven iz tik pod prsi in nad pasom.

9. Upoštevajte vaše višine preveč

Drug velik namig o tem, kako se obleči za oblike telesa je pri izbiri oblačil, ki jih je treba upoštevati svojo višino, kot tudi oblike telesa. Če ste na petite strani, nato pa bi se izognili celovečerni plašče in maxi obleke, ki bodo preveč za vas, in nositi oblačila, ki imajo navpične črte, ki bi jo videti višji.

10. Samo nositi kaj se počutite udobno v

Ne glede na vaše telo oblika je lahko, nositi oblačila, ki se boste počutili udobno, ker je vaša samozavest prav tako pomembna kot oblačila, ki jih nosijo. Nikoli ni nobene potrebe, da hodi okrog v oblačila, ki se boste počutili dobro vidni, ali neprijetno, ne glede na nasvete lahko preberete na internetu!

Kako se obleči za vašega telesa? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...