10 nasvetov o tem, kako udobno nositi visoke pete | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

10 nasvetov o tem, kako udobno nositi visoke pete

10 nasvetov o tem, kako udobno nositi visoke pete

Sprijaznimo se, pete se ne bo nikoli tako udobno kot par dobro nosili v supergah, vendar vam ni treba biti posipavanje zobe v agoniji vsakič narediti korak v visokih petah. Kljub temu, pa boleče so na obrabo in pa težko so hoditi, ste ne gre metati ven vaš najljubši par petah samo še, kajne? Torej, namesto da soldiering na s parom petah, ki vas pustijo z mehurji in zvil gležnjev, se glasi teh deset nasvetov, kako nositi visoke pete veliko bolj udobno.

1. Sprostite se, ko hodiš

Ker so nekateri ljudje bojijo, da bodo spotaknili na petah in se norca iz sebe, sami imajo zelo togo, ko so hoja v visokih petah. Vodenje nazaj trd in naravnost, je verjetno, da bo še bolj nerodno hoditi v petah in bo dal pritisk na hrbtu, ki bo vodila do bolečin v hrbtu. Poskusi, da se sprostite in ublažijo malo in potem bo veliko manj verjetno, da boli hrbet in boste videti veliko bolj naravno preveč.

2. Break pete v pred veliko noč

Tu je še en namig o tem, kako nositi visoke pete udobno: ko kupite lep par novih pete za posebne priložnosti, ga ne pusti do velike noči, dokler jih ne nosite prvič. Ko prvič dobili nov par čevljev, so precej neprizanesljiva in bodo zbadanje več, tako da jih nosijo za kratek čas pred tem, da jih odmor, preden boste poskušali iti celo noč v njih.

load...

3. Zaščitite svoje noge iz chaffing z deodorant

Če imate par čevljev, ki vedno Masiranje noge surove v določenem kraju, poskusite uporabi majhno količino jasno dezodoranta na tistem delu čevlja. To še posebej dobro deluje na trakove, ki pleve, saj omogoča trak drsi gladko po koži in ne drgne ob njej in tako vneto kožo.

4. Nakup pete v večernih urah

Vsakič, ko greš nakupovanje za visoke pete, vedno iti v večernih urah. Noge nabreknejo čez dan, tako da tudi če vaši visoke pete vam odlično prilegajo prva stvar zjutraj, bi lahko še vedno tesen, ko jih nosite za večerni izhod.

5. Rough do podplati novih petah

Eden od načinov, ki lahko poškoduje sebe nosila pete je, če drsi gor jih nosijo. Tudi če se ne končajo v nerodne kup na tleh, ste verjetno jar hrbta ali zvijati gleženj. Če ste nov par petah, ali par, ki ima gladke podplate, poskusite drgnjenje nekaj smirkovim papirjem nad dnom čevlje, da si čevlje boljši oprijem. Morda se zdi, kot Svetogrđe namerno Tir gor čisto nov par petah, vendar je bolje, kot da bi spektakularno sušilnega in postane internet senzacija na YouTubu!

load...

6. Trak Uporaba na prste

Če nosiš zaprta toe čevlje, tukaj je malo čudno zveni namig o tem, kako nositi visoke pete udobno, ki bodo pomagali zmanjšati bolečino. Če trak skupaj še tretji in četrti prst, daje podporo prste in preprečuje stres na živcev, ki povzroča bolečino.

7. Uporaba gel vložki

Obstaja kar nekaj izdelkov, ki so na voljo, ki trdijo, da nosijo pete manj boleče, ampak tisti, ki res delajo, so gel vložki. Ko nosiš pete, veliko telesne mase, ki je sedel na kroglice nogah. Gel vložki ublažitev noge, zato je po njegovem mnenju niti približno tako boleče, ko hodite in boste lahko, da gre za veliko več v petah pred noge začnejo boleti.

8. Poskrbite, da čevlji zate

Naslednji namig o tem, kako nositi visoke pete udobno je biti sitna, ko kupite pete in se popolnoma prepričani, da vas vaši čevlji prilegati. Če so preveč tesen, bodo ščipanje in povzroči mehurje in, če so preveč ohlapna, se bodo gibljejo preveč, ali pa celo padec off. Morda boste mogli pobegniti z superge, ki niso ravno prave velikosti, vendar ga ne tvegati s petami.

9. Bodite manjše korake, ko hodiš

Tam je malo umetnosti v elegantno hojo v petah in, če se ti ne uporabljajo, da jih nosiš, lahko traja nekaj prakse. Najboljša stvar je, da si naravnost in se manjše korake, kot si običajno bi. Ne poskušajte vzeti velik napredek in se ne izvajajo, ali pa bo bolj verjetno, da na koncu boli sami.

10. Daj noge odmor od pete

Nosi visoke pete ne obremenjujejo na hrbtu in noge, in je precej verjetno, da bi vaše noge boleče, zato ne poskušajte in jih vsak dan nositi. Nosite spodnje visoke pete, včasih, čevlje z debelejšimi petami, ali stanovanja, tako da daš noge odmor. Prav tako je vredno omeniti, da je nihče ne nosijo do pete! Če si preprosto ne more priti na z visokimi petami, jih ne nosite sploh. To je tako enostavno, kot to!

Kako nositi visoke pete udobno? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...