10 neverjetnih hlačnih oblek, ki bi jih morala vedeti vsa dekleta | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

10 neverjetnih hlačnih oblek, ki bi jih morala vedeti vsa dekleta

10 neverjetnih hlačnih oblek, ki bi jih morala vedeti vsa dekleta

Če imaš par neudobnih čevljev, kavbojke, ki vam ne ustrezajo več ali če želite izvedeti, kako vodoodpornih platno čevlje, potem ste prišli na pravo mesto! Smo prišli do deset najboljših nasvetov in trikov, da bi dobili okrog nekatere od teh malo sitnost, ki jih lahko dobite s svojimi oblačili. Nekateri od njih so tako preprosta; vas bo sprašujete, zakaj vam nikoli pomislil na njih sami. Tukaj je deset neverjetno oblačila žaga, da vsako dekle mora vedeti.

1. Enostavno zadrgo fix

Če imaš par kavbojk, ki imajo zadrgo, da zdrsne navzdol, ko jih nosijo, tukaj je res enostaven način, da se ustavi to dogaja. Vzemi prstan iz keychain in zanko enega konca skozi vrh zadrgo in jo pop preko gumba vaše kavbojke. To bo imel gor zadrgo in ne boste mogli videti, ker bo skrita pod jeansa.

2. Kako se raztezajo kavbojke, da vam ustreza bolje?

Če ste pridobili nekaj teže, ali so vaše kavbojke skrčil obstaja enostaven način, da jih raztegne, tako da ne bodo preveč tesno. Daj kavbojke na, medtem ko so vlažne in jih nosijo, medtem ko naredite nekaj vaj, kot lunges in squats in jih nato pustite, da se posušijo, ko ste jih raztegne. Ko si jih je dala nazaj, bodo primerni v redu.

load...

3. Kako se raztezajo nove čevlje?

Ko dobiš nov par čevljev doma in ugotovite, da vam stisnite malo, tukaj je preprost način, da jih raztegnejo in dal malo dajejo v njih. Izpolnite nekaj tesno zaprtih zamrzovalne vrečke z vodo, dal eno znotraj vsakega čevlja in pustite čevlje v zamrzovalnik čez noč. Ko voda zmrzne, se bo razširila in raztegnil čevlje.

4. Kako odstraniti dezodorantov madeže?

Vendar pazite, ste oblačenje, lahko včasih dezodorantov madeži na zunanji strani vaših oblačil in da je lahko videti grozno, še posebej, če nosiš črne ali temne barve. Eden izmed najboljših oblačil žaga za odstranitev dezodorantov madeže je z uporabo otroške krpice. Eno hitro povlecite in madež je izginil, in vam ne bo treba vlažno obliž, kot bi, če ste poskušali oprati madež z vodo.

5. Kako vodoodpornih platno čevlje?

Platno čevlji so tako udobna za nošenje in svetlobe na nogah, ki pa niso tako dobri, če te dobijo v tušem dežja. Če želite, da bi jih nepremočljiva, zbadanje nekaj čebelji vosek nad platno in nato uporabite sušilcem za lase, da taljenje in pečat vosek. Naslednjič, ko dežuje, se bo voda teče naravnost čevlje in noge bo ostal suh.

load...

6. Kako ustaviti teče v nogavice?

Verjetno ste že vedeli, da lahko določi teče v nogavice in nogavice z Hairspray, vendar ste vedeli, da lahko uporabite hairspray ustaviti teče dogaja na prvem mestu? Preventiva je boljša kot kurativa, kot pravijo, da ena od velikih oblačil žaga je, da svoje nogavice svetlobe pršila Hairspray, preden greš ven, in tudi če ne ujamejo svoje nogavice, pa še vedno ne bo spremeni v grda tek.

7. Kako priti žvečilni gumi iz oblačil?

Nekateri odvraten ljudje zapustijo svoje gumi, kjer bi nekdo sedi na njem ali ga dobili na svoja oblačila, nato pa so zapustili z lepljivo nered. Če dobiš gumi na vaših oblačil, eden od bajen žaga oblačil, ki lahko pomagajo, je, da imajo kocko ledu nad in mraz bo trše gumi in potem boste lahko izbrali in ga postrgajte z nožem veliko lažje.

8. Kako odstraniti rdeče vino madež?

Ko dobiš kapljico rdečega vina na vašem belo srajco, ki jih ne bi bilo treba preživeti preostanek večera poskušajo skriti madež. Samo nanesite nekaj belega vina na madež takoj, ko se razlitje zgodi in bo nevtralizira rdeče takoj. Ta mali oblačila kramp deluje tudi na preprogah preveč, vendar boste morali to storiti, če je rdeče vino še vedno vlažna.

9. Kako spravite kavbojke v škornjih?

Če ste imeli kdaj težave z nadevom noge svojih kavbojk v ozke čevlje, tukaj je eden od velikih in preprostih oblačil žaga za vas: zavihati dna svojih kavbojk, da bi jim do gležnjev, guba v njih, tako da jih ovijte lepo po nogi, nato pa se na par dolgih nogavic, v vrhu svojih kavbojk. Vaša stopala bodo enostavno potisnite v svoje čevlje in ne boste dobili neprijetne šopke tkanine v vaše čevlje.

10. Kako odstraniti znoj madeže iz oblačil?

Ko boste dobili nekaj od teh neprijetnih znoj madeže v pazduho vaših majic, jim kapljic limoninega soka, preden si umijte oblačila. Ko jih vzamemo iz pranje, bodo madeži so izginili.

Katere so vaše najljubše oblačila žaga?

load...