10 poceni način za osvežitev vaše garderobe | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

10 poceni način za osvežitev vaše garderobe

10 poceni način za osvežitev vaše garderobe

Kot vsako sezono pride do konca, vsaka ženska želi, da pogled na njihovo garderobo in narediti nekaj sprememb. Ne moremo vedno privoščiti, da bi vrgel ven starega in nakup na novo, tako da včasih moramo iskati bolj cenovno načine za posodobitev naše obleke. Preden greš maxing vaše kreditne kartice in jo obžaluje kasneje, si oglejte na teh desetih veliko nasvetov o tem, kako se lahko osvežite vaše garderobe, ne da bi poškodovali banke.

1. Preverite, kaj že imate

Preden boste porabili niti en peni, ocenil, kaj ste že skriva v globinah vaši omari. Vzemite vse ven in ga organizirajo v skupine po kavbojke, jakne, krila, obleke, bluze itd lahko premeša in se ujemajo kosov na načine, ki jih niste storili, preden lahko ustvarite popolnoma nov videz. Preverjanje vse prva bo ustavil tudi kupujete stvari, ki jih ne potrebujete.

2 Nastavite proračun in napišite seznam

Ko ste delali, kaj že imate in kaj potrebujete, odloča o tem, koliko želite porabiti in izpišite seznam predmetov, ki jih potrebujete za nakup. Če greste po nakupih s seznamom v roki, ne bo zamikalo, da bi impulzno kupiti in vaš proračun bo pomagal tako prepreči prekoračitev za ekstravagantne predmetov.

load...

3. Trgovina med tednom

Če lahko, si prost dan dela, in ne vaša oblačila nakupovanje med tednom. To bo veliko manj zaseden, tako da boste lahko vzamete čas lov približno za nekaj kupčij. Prav tako boste ugotovili, da obstaja veliko več posebne ponudbe in prodajo predmetov na voljo v tednu, kot se bo na vikend.

4. Vodja na hrbtih trgovinah

Ko prvič vstopite v trgovino, da je, kjer boste videli najnovejše in najbolj dragih dodatkov za proge skladišča. Če glavo za hrbet, da je, kjer boste našli konec vrstice predmetov, sekundah in diskontirani predmetov. Če ste resni o varčevanje nekaj denarja, prezreti elementov na sprednji strani trgovine in stride svojo pot naravnost skozi na hrbtu in začeti tam.

5. Ali je izmenjalno zabavo s prijatelji

Najcenejši način za osvežitev vaše garderobe, da povabite vse svoje prijatelje okoli za swap zabavo. Ti elementi, ki ste postali dolgčas s more biti samo stvar, ki je bil nekdo drug išče, tako swap, in vi vsi dobili nekaj novega brez stroškov na vseh.

load...

6. Oglejte si dobrodelnih trgovin

Tu lahko najdete nekaj neverjetno kupčij na vaši lokalni dobrodelni trgovini in ti bo delal nekdo drug nekaj dobrega hkrati. Imajo dober brskati okoli in boste našli rabljene oblikovalec oblačil, ki skoraj že kdaj nosili. Nekateri izmed večjih trgovin tudi podariti popolnoma nove postavke, včasih pa tudi.

7. Nakup izven sezone

To traja malo naprej razmišljanja, ampak če kupite poletnih oblačil v jeseni in zimskih oblačil v spomladi, je zagotovljeno, da prihranite denar. Izogniti očitnih elementov, ki so "letošnji stvar" in nihče ne bo opazil razliko v času dvanajstih mesecev. Lahko bi bil, vedno tako malo, iz mode, vendar ste se sami shranili paket.

8. Prijavite se za prejemanje e-poštnih promocije iz trgovin

Neka ženska je spam je druge ženske vstopnica za poceni garderobo! potrdite polje, ki pravi "ne, hvala", ko je vprašal, če želijo prejemati promocijske e-pošte večina ljudi. Če rečeš "da" veliko vaših priljubljenih trgovin, boste dobili veliko e-pošte v nabiralnik, ampak boste tudi dobili vnaprej obvesti o prodaji in drugih neverjetno obravnava.

9. Naredite svoj pribor

Vzemite nekaj starih oblačil in jo spremeniti v nekaj novega. Tkanina iz starega krila se lahko spremenila v šal, ali traja nekaj tkanine iz različnih krila in lahko jih vezalke skupaj, da bi trendovski pas. Če se je znašel sam okrog, boste verjetno našli zbirko kroglice, ki jih lahko spremenijo v novo ogrlico. Vse te stvari so preproste, brez stroškov, načinov za dodajanje nekaj novega za vaše garderobe.

10. Dajo stvari v dolgoročno hrambo

Ne pozabite, da je moda ima navado, da se ponavlja, da nekaj, kar izgleda malce zastarelo danes, bi lahko vse bes spet v nekaj letih. Če ste porabili dober denar na nekaterih postavkah, ki niso več čisto dovolj elegantna za nošenje, shranjevanje jim nekje na varnem. V desetih letih, bodo te stare predmete v stvar znova.

load...