10 stvari, ki jih razumejo samo dekleta, ki nikoli ne nosijo pete | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

10 stvari, ki jih razumejo samo dekleta, ki nikoli ne nosijo pete

10 stvari, ki jih razumejo samo dekleta, ki nikoli ne nosijo pete

Res je, nič veliko povedati o visokih petah, je tam? Seveda, se bo vaše noge videti dlje, če bi si videti višji, se boste počutili bolj samozavestni, in ljudje te imam v njih, vendar z izjemo, da je; kaj je tako dobrega pete? Je res vredno vse bolečine in nelagodje, ki pete s seboj, če lahko priti skozi cel dan, v par stanovanj, in niti enkrat morali trpeti ponižanju, ki imajo, da svoje čevlje dol, ali še huje, padajo ravno na hrbet? Nekatera dekleta so poskusili in ni, nekateri še nikoli motilo, ampak tukaj je deset stvari, ki so vse punce, ki ne nosijo pete bodo razumeli.

1. Umetnost hoje v petah je prevara

Ko jih ne nosite pete, ti nekako dobili fascinacijo s tistimi, ki ne. Gledate ljudje spuščajo na ulico brez spotikanja in menite, da bi jim aplavz. Nosi pete elegantno je kot žongliranje, ali hoja po tanki vrvi. To je umetnost, ki vsi ne morejo obvladati.

2. Ti skrivaj poskusite jih na

Ko v medtem ko je brez pete nosi, ne bi dobili malo radovedni visokih petah. So skrivaj v trgovinah in preizkusite par tri palčni pete. Hodijo gor in dol in se oglejte v ogledalu, pa se sprašujem, kaj bi bilo, če bi jih nositi na večer. Potem delajo realnost ček dal pete nazaj, in se vrnejo k gledaš udoben stanovanj.

load...

3. Zagotavljajo se, da stanovanja videti prav tako dobro, kot petah

Dekleta, ki ne morejo hoditi v petah bo prvi, da ti povem, in vsi ostali, ki lahko stanovanja videti prav tako dobro, kot visoke pete. To ne pomeni, da obstaja nekaj noči, ko so le približno iti ven, da želijo, samo malo, da so vztrajali pri učenju, kako hoditi v petah.

4. So tiho Piljiti, ko se vidimo v bolečinah

Dekleta, ki nikoli ne nosijo pete imajo vsi njihovi strahovi potrdili, ko vidijo visoke pete uporabnika Grimasa bolečin, kot so zdrs svoje čevlje. Nimajo usmiljenja za uporabnika za petami, čeprav; so tiho Piljiti zase in mislijo: "Ha! Vedel sem, da sem imel prav vse skupaj! "

5. Ne sovražim pete; so samo nikoli dobili visi za njihovo nošenje

Večina deklet, ki ne nosijo pete jih ne sovražim, ali imajo velik visi o njih; so samo nikoli naučili hoditi v njih in tako še nikoli niso videli točko pri poskusih. To je verjetno ena izmed tistih stvari, ki jih morate naučiti mlade, ko so kosti še vedno dovolj prožne za padcev!

load...

6. Nauči se hoditi po prstih

Če obstaja ena pomanjkljivost, da ne nosi pete, to je, da ti ne težijo k temu na koncu pa najkrajša v skupini, vsakič, ko greš ven. Non pete wearers imajo trik, da bi dobili okrog, da je ena, čeprav; oni samo učijo hoditi in stati na kroglice nogah. To ni tako težko, da se naučijo, kako narediti, in to je veliko manj boleče, kot nošenje pete.

7. Oni imajo par pete v omaro

Večina deklet, ki sovražijo petami pa ima vsaj en par skriti na zadnji svoje garderobe. To bo običajno čevlji, ki jih kupili, da gredo s poročno obleko. V spomin na te boleče in neroden dan še sveže v mislih, čeprav, tako da ne bodo želeli, da se kmalu ponavljanje izkušnje kadarkoli.

8. So občasno sami prepričali, da pete ne more biti tako boleče, kot se spomnijo

Vsake toliko časa, dekleta, ki ne dobijo s petami imajo začasna izguba spomina in so se prepričali, da je nosila visoke pete, ne more biti kaj takega, kot boleče, kot so mislili, da so. Ta peta amnezija traja le za prvih nekaj urah v zvečer ven, čeprav, in potem ti spomini pridejo poplave nazaj.

9. Vedo, da pete počutim super, za približno deset minut

Heel haters vem, da pete izgledaš in da ste nekaj posebnega, ampak tudi vedeti, da je občutek popustijo hitro preveč. To ni odskočna iz taksija, ki je problematična; To je že nazaj v eno konec noči, da je morilec, in da zato ne bodo tisti, ki stoji bos sredi noči signalizacijskega taksi.

10. Vedo, da so pete mučenje

Dekleta, ki nikoli ne nosijo visoke pete so bili tam, je preizkušen in utrpela bolečine. Ti si odšepal po spolzkih tleh in so jih teetered na robu katastrofe na stopnicah. Zato so nasmejan na vas zdaj, ker vedo, da je vse, kar želite storiti vzlet te pete.

Ostani lepa! feat

load...