10 vročih modnih in lepotnih trendov za poletje 2014 | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

10 vročih modnih in lepotnih trendov za poletje 2014

10 vročih modnih in lepotnih trendov za poletje 2014

Vsako leto, modni oblikovalci iz vsega sveta uporabljajo vso svojo ustvarjalnost, da nam prinašajo nove in zanimive izgleda za prihajajočo sezono. In, kot vsi vemo, kaj se pojavi na modnih revijah, kmalu pojavi tudi na ulicah; tako, da vas korak pred igro, tukaj je deset najnovejše modne in lepotne trende za poletje 2017. Če obstaja ena zelo pomembnih stvari okoli tega poletja, to je mislim leta 1950; da je, kjer je veliko modne ideje, ki prihajajo iz tega leta:

1. Šokantno mat odtenki za vaše ustnice

Sijaj je ven in mat je za poletje 2017. Šokantno, svetle barve z mat površino, kot so oranžna, rdeča, bordo in roza, z najmanj drugo obraza ličila je prednost pogled na modni vezje letos.

2. Umetniška eyeliner

Dramatična eyeliner je tudi trend, da je treba obravnavati, in debele drzne linije, ki segajo izven kotičkih oči so vse preveč. Da bi dobili ta videz je najbolje, da eksperimentirate z brisanja brez gela ali tekočine obloge na osnovi, da bi dobili globoko barvo in vztrajnost, ki je potrebna.

load...

3. Nohtov art je tudi v

Nail art je v zadnjih dvanajstih mesecih in ne gre, da gredo proč to poletje. Get umetniški z vsakim prstom ali pa bolj prefinjena z nekaj umetnosti na samo vaš prstancu; to je presenetljivo dodatek k vaši skupni poletni videz za 2017.

4. Manj je več v 2014

Making nastop na številnih modnih revijah, je naraven videz letos prevzela modni svet z nevihto. Da bi dobili brezhiben naraven videz, izkoristiti concealers, kreme za oči in balzami za ustnice, vendar bi se izognili svetle blushes in temnih senčil.

5. Polna krila dolžina

Zgornji trend krila to poletje, so po vsej dolžini ali dolžino čaj krila. Vse vrste različnih barv in vzorcev je bilo videti, predvsem pa se zdi, da je eden od bolj tradicionalnih in cvetlični vzorci celotni dolžini krila za poletje 2017.

load...

6. Rastlinski vrhovi

Nov rezanih za poletno garderobo, je pridelek polji. Idealno za toplejše vreme, jih seznaniti s kratkimi hlačami, maksi krila, ali samo par kavbojk. Oni zabavno, lahka in super za priložnostne obrabe na poletni večer.

7. Majhne vrečke

Vi boste morali kompromis o vašem mora imeti seznam izdelovanje predmetov vzeti s seboj v letošnjem letu, saj so majhne vrečke v. Malo stranskih vrečke so, tako da vse, kar lahko verjetno trajalo je telefon, denarnico in šminka!

8. Poletni klini

Klini so idealni za vsako poletje in so zagotovo v za 2017 jih nosite na delo, na večerjo ali za zabavo in so tako udobna, da boste komaj opazili, da jih imajo na. Torej, da večina teh vsestranskih poletne sandale, medtem ko se je vreme do dobro.

9. Bronzan videz

Ob dejal, da je naraven videz videz, da so za poletje 2017, to je naravno strojenega videz, da je padel na tla in zelo dobro. Dodajte pridih bronzer na obraz in morda dodate tudi majhen kanček barve z nekaj Breskvast Rdečkasta mušnica; To vam bo dala naravno poletni videz.

10. Mehek las

Big las je ven in kratkoročnih ali mehek las je. Saj ni treba, da so vaše striženje, če ne želite, vendar videz za poletje je nadzorovan in mehek, tako tesen čop ali Fishtail pletenice so vrsta stvari, ki modne dekleta gredo za.

Katera druga najbolj vročih modni in lepotni trendi za poletje 2017 pa smo pozabili omeniti?

Vas prosimo, da delite svoje modne, slog in ličila nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...