16 modnih nasvetov o tem, kako izgledati suh (ali skinni) | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

16 modnih nasvetov o tem, kako izgledati suh (ali skinni)

16 modnih nasvetov o tem, kako izgledati suh (ali skinni)

Če ste dovolj srečni, da ima obliko peščene ure, potem hvala svoje srečne zvezde! Imate kaj mnogi menijo, odlično obliko telesa: določen pas in zgornjih in spodnjih delov telesa v skladu s seboj. Ampak, če nimate te peščene ure obliko, obstaja veliko stvari, ki jih lahko storite za ustvarjanje, da ti, popoln obris. Še več, ti si daleč od miru, kot mnogi od najlepših na svetu, ženske pridejo tudi v različnih oblik in velikosti, preveč, vendar je veliko dame vprašati to vprašanje: "Kako, da si suh ali kako iskati suh?" Tukaj je nekaj modnih nasvetov, da so nekateri od teh znanih žensk uporabljajo izboljšati svojo obliko:

1. Poudarite pasu

Vse, ki se tesno prilega okoli najtanjši del pasu se opozori na tem delu telesa. Dodajanje pas za obleko bo izvabil najboljše v svoji naravni obliki.

2. Off-the-ramo

Poskusi off-the-ramo obleke in vrhovi, to bo vaša ramena pogledati malo širše, kar pomaga, da uravnotežimo boke in naredi vaš pas videti tanjša, tako da bo vaša postava videti bolj sorazmerna.

load...

3. Wear črna

Eden izmed najlažjih modnih nasvetov o tem, kako da si suh je - nositi črno. To je razlog, zakaj je malo črno obleko, tako priljubljen - nosil črno barvo si boste videti vitkejši. To je dokazano in dobro znano dejstvo!

4. Wear peplums

Peplums izgledaš nekako, ampak tudi klinču ob pasu, pomaga zgornji del telesa videti obrezani, medtem ko skriva izboklino ne tako ravno trebuh preveč.

5. Ena barva, glave do pet

Nosi eno barvo, od glave do pete, je racionalizacija vpliva na vašo obliko in preprečuje poudarjanje različnih delih telesa, ki lahko nosijo različne barve povzroči. Različne barve poudarjajo le razlike v velikosti med najvišje, v srednjem in spodnjem delu.

load...

6. Pojdite navpično

Če ste se odločili, da nosijo proge, gre za navpične in ne vodoravno. Ko nosiš obleko z navpičnimi črtami, ki jih ustvarjajo iluzijo vitkejše videti prihodnost, saj je oko gre gor in dol in ne ene strani na drugo.

7. Izogibajte se velikim odtisov

Še en enostaven modni nasvet o tem, kako iskati suh je ne nosite oblačil z velikimi odtisi. Odločite se za zelo majhne, ​​namesto odtisi, ki pomagajo pritegniti pozornost stran od teh problematičnih območij, medtem ko velike, krepko tisk, da boste videti večji skozi vse.

8. Big hlače... Velike čevlje...? Ne! Črne hlače - črne čevlje

Če nosite črno, že naredi si poglej malo vitkejši, kot si seveda so, vendar poskusite dodati črne čevlje za vaše črne hlače, se bo vaše noge videti več! Lahko nosite tudi druge barve hlače in čevlje, seveda, vendar če je vaš cilj je, da slim vašo silhueto, se prepričajte, da so vaše čevlje in hlače ujemajoče barve.

9. Nakup neko novo spodnje perilo

Kako malo osebno za trenutek, ampak veliko ljudi podcenjuje razliko, da lahko nova, dobro prilegajoče perilo bi k njihovi splošni obliki telesa. Modrček, ki je pretesen bo povzročila izboklini na napačnih mestih, kot tudi tesen hlačke.

10. Sploščen vaših rokah

Hudo napako, da mnoge ženske je, da pozabi svoje roke. Seveda, če so vaše roke nekaj manj kot svojo najboljšo funkcijo, potem ne opozori na to s svojo izbiro rokavi. Valovi in ​​polne dolžine rokavi so najbolj laskavo, medtem ko so kratki rokavi na večjem roko najhujše.

11. Izboljšajte svoje obline z rakete

Pri izbiri kavbojke, A sežgati ali širok rez je vedno najbolje. Sežgati jeans laskati kakršno koli obliko, vendar pa so še posebej koristno pri tehtanju iz krivulj v telesu.

12. Voluminozna rokavi

Ko nosiš obleke in vrhovi z velikimi, obsežni rokavi, bo vaš pas videti manjši in uravnotežiti svoje boke, tako da jo preizkusite!

13. Podaljšajte svoje noge z golih čevlje

Izbira čevlje v barvi za meso tonov bo dala iluzijo, da so vaše noge daljše, kot so v resnici. Oblika ura steklo je vse o razmerju, tako da višji naredite sami poglejte, se bo pojavil kinder vaše krivulje.

14. Elegantni čevlji

Pri izbiri svoje čevlje, ne samo barvo čevljev zadeve na, tako da ne obliko. Izbrala čevlje s tanko peto in koničastim pete, ti ponavadi dodati ljubek eleganco na svoj obris in da boste videti vitkejši, medtem ko bo ogromen trg prstov in nepopoln peta bo vaše noge videti zajetno.

15. V-izrez vrhovi ali dolge verižice

Tu je še en modni nasvet o tem, kako iskati suh: oba V-neck vrhovi ali dolge ogrlice bo iluzijo vitkejši in višji videti sliko, zato poskusite jih ven, to je enostavno, vendar naredi resnično!

16. Big bag

Če nosite majhno torbico, morda bo vaš pogled velika, v primerjavi, zato poskusite, da gre za večjo različico vrečko. Ste videli slike Victoria Beckham hojo po ulicah Londona z humongous torbice? No, to ni zato, ker ji je všeč, da nosijo vse njene stvari s seboj povsod in vedno, to je slog trik - velika torba naredi videti vitkejši in manjši v primerjavi. Poskusi!

Kot toliko stvari v modi, peščena ura obris je idilično oblika sanjal v oglaševalski industriji in ni odraz resničnih žensk. Izdelava najboljše obliko, ki jo imajo, ni težko in z nekaj preprostimi koraki, kot so tisti, ki smo naštete, lahko označite svoje premoženje in odvračanje pozornosti od drugih območij. Samo bližje pogled na enaki Kate Winslet, Halle Berry in Megan Fox; oni ne peščene ure niti.

Upamo, da boste našli te modne nasvete in ideje uporabne.

Vas prosimo, da delite svoje lastne modne nasvete o tem, kako iskati suh ali suh v komentar oddelku spodaj.

load...