5 nasvetov o tem, kako se obleči kljuben, a ne smeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

5 nasvetov o tem, kako se obleči kljuben, a ne smeti

5 nasvetov o tem, kako se obleči kljuben, a ne smeti

Samoumevno je, da je spogledljiva dobro, vendar kičasta, ni, razen če ste v igri in vaš lik se to zahteva. Ampak kje potegniti mejo med spogledljiva in kičasta? No, glede na to, da se spogleduje je vrsta vedenja, najlažji odgovor je, da vse, kar nosiš, da je vse v položaju, oči, nasmeh in dotik. Toda pogosto se nagibajo k oblačiti v skladu z našim obnašanjem, zato želimo, da ne le delovati spogledljiva ampak poglej spogledljiva. To je tukaj, da je meja med spogledljiva in kičasta postane težko videti. Tukaj je nekaj don'ts morate zapomniti, če želite, da bi se izognili videti, dobro, poceni in enostavno.

1. Prikazuje blago

Vsi imamo vsaj eno področje našega telesa, ki jih je najbolj všeč. Tam je popolnoma nič narobe s poudarjanjem tega dela, ampak ga razkriva na vsakem srečo dobiš ni ravno elegantna in elegantno, da je kičasta. Recimo, da imate velike joške. Bodite prepričani, da je to mogoče videti vse, kar nosiš - morda z izjemo debele, dve velikosti preveč velikih puloverji, vendar če ste občutek spogledljiva ne boš nosil ti, boš? Če imate podjetje, v obliki jabolka dno, res ni treba, da jo označite z kompaktnih krilo ali preveč ozkih usnjenih hlačah vsakič, ko greš ven. Vse to pa seveda ne pomeni, da bi morali skrivati ​​svoje najboljše dele, samo zato, ker vas skrbi, da boste videti kičasta. Gre za to, da počne z določenim ukrepom, to je vse.

load...

2. Dolžina in oblika

Obstajajo nekatere vrste krila, da lahko samo gledajo tudi na zelo mlada dekleta in mini je eden od teh tipov. Ampak tudi če si mlad in ima supermodel noge, tesno krilo, ki bi lahko zamenjali za pas ni spogledljiva. Dolžine sredine stegen so popolnoma v redu za to posebno priložnost, in vam ni treba skrbeti, kadar sedite ali vstati, da vsakdo lahko dobili dober pogled na spodnjem perilu, ne glede na to, kako elegantno je. Potem je tu še vprašanje, kako tesen je spogledljiva in kako tesno je kičasta. Če ne morejo svobodno hoditi v krilo, potem je najverjetneje na trashy sorte, to je tako enostavno, kot da. Ne pozabite, da želite poudariti svojo obliko, ne drgnite nosove ljudi v njej, kajne?

3. Globina

Spregovorimo dekolte za nekaj časa, prav? Kako globoko je pregloboko bi bilo eno od vprašanj, vas moti, če se odločite za spogledljiva obleko za stranko. Za začetek, to ni toliko globine kot obliko vratu obleko je. Globoko V je v redu, dokler ni prevelika. Širok V je v redu, dokler je ne pregloboko. Z drugimi besedami, če je vaš izrez razkriva zgornji del vaše prsi območju, ne da bi tvegali vse, dobili dober pogled na vaše joške vsakič, ko bend nekoliko naprej, potem je to v redu. Če ste šli za globoko V, se prepričajte, da ne izpostavljajte polovico svojih prsi, ampak samo svoj dekolte in malo mesa. Zapeljivo je privlačna, vendar imajo moški radi malo skrivnost. Enako velja za zadnjega dela obleke, mimogrede. Brez zadnjega dela obleka je zelo zapeljiva in spogledljiva izbira, vendar se prepričajte, da zadnjega dela del ne postane dna.

load...

4. Blago

Slaba novica je, da se tudi najboljši materiali se lahko uporablja za ustvarjanje kičasta obleko. Dobra novica je, da je to redek primer, saj smiselno oblikovalci spoštovati tkanine delajo z. Kakovostni materiali, kot so svila, saten in nekaj finih vrst volne, na primer, bodo dodali razred in slog na eno obleko, ampak če iz nekakovostnih materialov, lahko je vse videti precej kičasta. Še več, finih tkanin ponavadi veliko bolj slika-objemala kot tiste slabe kakovosti, in s tem poudariti svoje najboljše deli veliko bolje, ne da bi preveč razkrivajo. Res je, da visoki razred tkanine in obleke, narejene iz njih stane bistveno več, kot večina izmed nas ne more privoščiti, da redno, ampak tukaj je stvar - ne potrebujete, da izpolnite vaše garderobe s samo oblikovalca obleke. Odločite se za nekaj klasičnih spogledljiva modelov - malo črno obleko ali različne njegov je treba za vsako žensko - in z uporabo različnih dodatkov, da jih v več obleke. To ne bo stalo preveč in bo zagotovila, ko pride čas, da si ogledate ustrezno spogledljiva in zabavno, ne odloči za pozornost.

5. Ne laži

Dekolteja, krepitev in super-podloženi nedrčki, oblikovanje spodnje perilo, in malenkosti... Uporabite jih pametno, kar pomeni, da ne poskušajte radikalno spremeniti obliko telesa. Cilj teh oblačil je okrepiti svoje obline, ki vam ne daje popolnoma novo sliko. Laž bodo prišli na svetlobo prej ali slej. Poleg tega muči svoje telo povzroča nelagodje in nič spogledljiva o telesnih težav, saj vedno kaže. Enako velja za čevlje, mimogrede. Sandali, platforme, vzemite kramp, vendar poskrbite, da boste lahko hodi v njih, ne samo stati v njih. Ne glede na slog, ki ga izberete, je ključna beseda subtilna, ne Hvalisav.

Ali so drugi nasveti slog o tem, kako se obleči spogledljiva, a ne kičasta?

Ostani lepa in biti srečen!

load...