5 različnih vrst krila, ki jih mora imeti vsaka deklica | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

5 različnih vrst krila, ki jih mora imeti vsaka deklica

5 različnih vrst krila, ki jih mora imeti vsaka deklica

Ne hlače vam lahko elegantna, da krilo lahko. Vendar je včasih težko odločiti, kateri stil je najboljši za vaš tip telesa. Dobra novica je, da ni en sam stil, ki ustreza določen tip telesa, ki jih lahko nosite toliko različnih tiste, kot ti je všeč. Potem je zasnova tkanina preučiti, vzorci ali pomanjkanja. Različni stili iti z različnih priložnostih za večino del, ampak pravila so prilagodljivi, tako da lahko nosijo mini za posebne priložnosti in za vsakdanjo dan kosilo z enako uspešno. Dokler je prave vrste mini, seveda. Zdaj pa si oglejmo različne vrste kril vsako dekle naj bi lastniki.

1. Mini

Če imate noge, bi bilo navaden narobe, naj se vzdržijo nošenja mini krila. Mini je v resnici precej obsežna kategorija, ki vključuje vse od kratkih, pas podobnih kosov tkanine komaj pokrivajo zadnjico (obleko za zelo posebne nastavitve, če ste ujeti našo drift), za tekoče mehurček krila, pleteni tiste, in Tutus. Odvisno od priložnosti, lahko tkanine obrobe vse razlike, ki vam omogoča, da nosijo mini na slavnostni večerji. Satin na primer, enostavno in brez odtisov, je kot nalašč za formalne priložnosti, in da je dolžina sredine stegen, ne samo za pokrivanje the mednožje. Ena druga stvar, o minis je, da imajo laskavi učinek na strn številkah, tako dolgo, kot je vaša sredi oddelek ne preveč debelušen.

load...

2. Maxi

Polarno nasprotje mini, ki je lahko kljub temu nič manj zgovorna z nekaj zarez. Maxi krila splošno zajemajo cele noge, dotika tal, vendar so nekateri fashionistas poklicati nekaj srednjega tele krila maksi kot dobro. Važno o maxi je zagotoviti, da je dovolj dolgo. To pomeni, da je za pokrivanje gleženj v celoti. Dolžina krilo nekaj centimetrov nad gležnjem, je no-no. Zasnova maxi dovzetni enostavno za vse vrste tkanin in vzorcev. Si bo videti enako dobro v čipke maxi in, pravijo, je zebra-tiskanja maxi. Mimogrede, govorim o zebra odtisi in druge vrste črt, pozabi na tisto staro pravilo, da kratki in / ali Punačak ženske ne smejo nositi vodoravnih črt. Nosite vse proge, ki jih želite.

3. MIDI

Seveda tam, kjer je mini in maxi, pa mora vsekakor biti midi kot dobro. Midi krila so tisti, ki na splošno pokriva kolena, vendar pusti gležnje izpostavljene. Dolžine razlikujejo od nekaj centimetrov pod kolenom do sredine meč, ki ni nižja. Midis so laskavo za vsako številko, dodeljeno oni v kombinaciji s pravimi čevlji. Na primer, če je vaš teleta na Panjevit strani, združujejo midi krilo s črtasto sandale za podolgovate učinek. Toliko za MIDIS pa zapleteno. To je vse v kombinaciji. Midis lahko ravna ali širše na rob, ali pa lahko, ribe zimsko - tesen na vrhu, in sežig ven na dnu. Čeprav je res, da so videti na splošno bolje na višji dame, ni razloga, zakaj petites jih ne bi smeli nositi sploh. Konec koncev, to ni vsak droben sanje, da si višji kot je v resnici.

load...

4. Krilo A-linija

Kot že ime pove, ti krila imajo obliko črke A. Njena dolžina se lahko razlikujejo od mini do maxi, ampak tip je morda najbolj pogosto povezana z kolena dolžino ali malo pod koleni, classy dolžino. A-linija OBLOGA je treba, če delate v pisarni z določeno oblačenja. Hkrati ti krila so popolnoma primerni za noč dekleta "ven ali dan, odvisno seveda od tkanine oni narejen, in modelov. Za pisarno, navaden barvni ali diskretni proge in pleti je najboljša izbira. Za prosti čas, se lahko odločijo za cvetlični vzorci, pletenice, ali karkoli drugega, da izgleda dobro za vas. A-linija krila niso pogosto videti kot primerna za formalni dogodek, ampak, še enkrat, to ni težko pravilo. Glede prave tkanine in oblikovanje, ki jih lahko nosite ničesar na slovesnem dogodku.

5. Svinčnik krilo

Tudi če ste prepričani, da ne boste nikoli nositi mini ali maxi krilo, svinčnik krilo je dokončno treba za vašo omaro. Ta krila so razmeroma tesen, vendar slika-objemala in so običajno le pokrivajo kolena. To naredi svinčnik krilo enako dobra izbira za delo in za formalne priložnosti - ta oblika preprosto izgleda formalno, ne glede na barvo in obliko. To čudovito deluje z visokimi petami, vendar za nekatere številke, je prav tako privlačna in elegantna z elegantno stanovanj. Še več, lahko mix stilov s temi krila. Sploh ni nujno, da se v kombinaciji s pametnimi srajce in jakne. Majica ali čipkasta vrhovi enako dobro z svinčnik krilo. To je ena resnično vsestranski dodatek k garderobi koli ženski.

Kaj je vaša najljubša vrsta krilo?

load...