7 načinov, kako biti bolj eleganten in classy | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

7 načinov, kako biti bolj eleganten in classy

7 načinov, kako biti bolj eleganten in classy

Eleganco in razred se zdi, da je treba zadržati za slave svetu danes. Z našo Grozničav način življenja, nekateri so tisti, ki bi res skrbi eleganco, v zmotnem prepričanju, da eleganca traja veliko časa, denarja in truda. Dejstvo je, eleganca se začne v glavi in ​​res ni tako drag, kot se zdi. Evo zakaj:

1. Vljudnost in lepo vedenje

Biti vljuden nič ne stane, vendar je vredno veliko. Pomislite: če se počutiš bolje, ko se govori, da je dobro uglajen zavezancu ali brute? To je univerzalno pravilo, pravzaprav nihče ne mara nevljudnost boljši od vljudnosti. Seveda to ne pomeni, da lažno vljudnost, s urokov žuborečih pod površjem. False ni dobro. Iskren je dobra. Kot del pa Uljudan, poskušajo biti pozitiven odnos do stvari, ki se dogajajo okoli vas in ljudi, ki jih izpolnjujejo. Če ste res mora govoriti za nekoga hrbtu, naj to govorjenje je pohvale, ni kritika. Glas je tudi dejavnik pri tem - mehka in ravni, vendar ne monotono glas - je classy, ​​visoko glasom in groba ni. Praksa.

load...

2. Dobra drža je znak elegance in razred

Drža je pomembna z vidika zgolj z zdravjem povezano pa je tudi znak elegance in razred. Slouching lahko ohladite v nekaterih krogih, vendar elegantna ni. Stati in sedeti vzravnano, ne prekrižajte noge, razen če res mora (pa tudi ne sedi kot človek), in hodi z glavo visoko dvignjeno. Ni previsoka, misli, da ne boste potovanje in pade v zelo non-eleganten način. Pravilna drža lahko dodate milosti za vse vaše premike, vendar to pomeni da si bil popolnoma zaveda svojega telesa. Ta zavest pomeni, da ne glede na vaš položaj, lahko dobesedno čutijo vse dele telesa, od prstov na roki. Zavedanje pomeni nadzor. Nadzor pomeni eleganco.

Nega 3. Telesa

Elegance se začne v mislih, ampak se širi na celo telo v obliki vzdrževanja. Vzdrževanje, ne pomeni nujno, high-end kozmetiko, to samo pomeni, redno in temeljito nego. Za to lahko uporabite vsa naravna sredstva. Ti pa res ni treba vlagati preveč denarja, morda narazen od ličila, da je, ker je kvaliteta ličila je vredno. Jejte desno, vajo, da bo vaše telo fit in videti svoje najboljše, in razviti dobro nego kože rutinsko. Piling in vlažilni sta čarobne besede, da je lepota, da je koža globoko sloni na. Priti prav in vaše globlje lepota bo sijalo skozi.

load...

4. Elegance in stil v oblačilih

Elegance ima opraviti s prisotnosti ali odsotnosti sloga, ne prisotnosti ali odsotnosti oznake oblikovalca na plašču. Style tukaj pomeni najti oblačila, ki res, da si videti vaš najboljši na lahkotno, brez uvedbi način. Da bi to dosegli morate zapomniti tri stvari. Prvič, ne ogrožajo z velikostjo. Morda mislite, da so hlače, ki so le teensie malo tesno okrog bokov v redu, vendar niso. Elegance pomeni tudi udobje in tesen ni udobno. Enako velja tudi za eno velikost preveč velikih oblačil. Drugič, bodite previdni z barvami. Nič preveč pogumen, ne glede na nekatere oblikovalec ali druga pravi, je vse bes te sezone. Classy in modi so včasih med seboj izključujejo. Tretja in zadnja, je bolje, da bi porabili denar za nekaj kakovostnih kosov, kot na deset poceni, nizke kakovosti obleke.

5. Prava izbira čevljev

Kaj se dogaja za obleke, velja dvojno za čevlje. Nikoli ne kupujejo čevlje, ki niso ravno prave velikosti. To bo vplivalo na vašo držo in smo že razpravljali o tem, kako pomembna je drža za eleganco. To je celo brez omembe boleče posledice, kot so mehurji in kurjih očes. Investirajte v dveh parov visoke kakovosti, usnjene čevlje, ki vam bo trajalo desetletje, namesto porabe isti denar na deset lažnih usnja imitacije. Nikoli ne zapusti hišo, ne da bi sijalo in poliranje vaše čevlje, pazite, so videti brezhibna. Čevlji govorijo ton o vaši osebnosti. Skrbijo za njih in jih bo poskrbel za vas.

6. Dober vonj

Res je, da je izbira dišav, tako zelo obsežna, da je dobesedno nemogoče, da se držijo samo eno rezanih vonj, ki je svoje. Kljub temu, poskusite, da ne bo spremeniti način vonja prepogosto. Kot osnovni vonj je del vas, prav tako kot vaše obleke, čevlje in frizuro. Če ga lahko nosi, ima en dišavo za dan, in eno za večerne priložnosti. Biti classy način zapuščajo dober vtis, in moč nosu je neverjetno, ko gre za trajen spomin. Pomislite, Marilyn Monroe in Chanel # 5, to je točno tisto, kar govoriš.

7. Nadzor

Elegance prihaja tudi iz nadzora, in ne samo po telesu. Ne pustite, da vaš dom je skupno nered ves čas, in ne nered vaš delovni prostor. Naučite se nadzorovati svoja čustva in je nikoli ne izgubijo v javnosti. Vzpostaviti svoje osebne meje, in ne dovolite, da ljudje posegajo v njih. Bodite vljudni o tem, seveda. Na koncu, in kar je najpomembneje, ljubiti sebe, ne poskušaj preveč težko. Eleganten ljudje so praviloma samozavestnih ljudi, ne samo-gnus, kronično depresivnih bedniki. Obstaja veliko razlogov, zaradi katerih naj bi sami radi. Usesti in narediti seznam zdaj. Nato začnete vaditi svojo pravilno držo.

Ali imate druge nasvete o tem, kako biti bolj elegantno in classy?

load...