8 nasvetov o tem, kaj naj nosijo na prvi datum | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

8 nasvetov o tem, kaj naj nosijo na prvi datum

8 nasvetov o tem, kaj naj nosijo na prvi datum

Želite, da bi velik prvi vtis na prvem zmenku, in izberete, kaj obleči lahko zelo težko. To je zapletena mešanica med spogledljiv, ki še niso v vrhu; tvoja obleka je treba poudariti vse svoje najboljše lastnosti, ampak še vedno bi morali biti dovolj udobno s tem, kar nosiš, tako da se lahko sprostite in imajo dober čas.

Najbolj pomembna stvar pa je, da izberejo oblačila, ki se boste počutili samozavestno in sproščeno, tako da je najlepša stvar, o tebi prihaja skozi - vaše osebnosti. Danes si oglejmo 8 modnih nasvetov, ki vam lahko pomagajo odločiti, kaj obleči za prvi zmenek:

1. Ne bodite preveč spogledljiva

Vi ne želite, da se znižajo statusa za eno noč-dan takoj; Prvi vtis traja zelo dolgo časa, zato ne pretiravajte koketno videz. Izogibajte nizko dekolteji in kratka krila, za zdaj vseeno, če bo šlo vse dobro, da bo dovolj časa za kasneje.

load...

2. Izogibajte overdressing in underdressing

Kaj obleči za prvi zmenek? Bodite prepričani, da bi ugotovili, vnaprej, če boste za zvečer, da bi se izognili zadrega, ki se neprimerno oblečeni. Presenečenje je lepo, vendar ne želite, da se dogaja, da Posh restavraciji v vaše kavbojke in majico, nič bolj, kot si ne bi želel, da se znajdete v zabaviščnem parku v petah in koktajl obleko.

3. Ne skrbite etiketi

Večina moških ne bo niti opazil vaš oblikovalec oblačila nalepke, tako da ne skrbi zanje. Nosi kaj si videti dobro v in kaj počutiš dobro, je veliko bolj pomembno, kot je ime osebe, ki je oblikoval svojo obleko ali koliko, da si lepa obleka stala.

4. Uporaba barv

Moški iščejo ženske spremljevalec na dan, ne delo kolega. Črna in rjava lahko podcenjeni in poglej Sliming, ampak res ne poudarjajo svojo žensko plat, tako da izberejo barve, vendar ne preveč svetlo! Pasteli vedno varno stavo; ne pozabite, da izberejo barve, ki so videti dobro za vas in ne samo tvoja najljubša barva.

load...

5. Zanima me, kaj obleči za prvi zmenek? Dobili nekaj nasvetov!

Ni škode pri pridobivanju pogled nekoga drugega o tem, kaj izgleda dobro na vas, zato ne bojte se vprašati svojo mamo, sestro ali prijatelja, kaj si mislijo. Ob koncu dneva, to je odvisno od vas, ampak malo pošteno mnenje od nekoga drugega bi poudariti nekaj, kar so zamudili sami.

6. Ne bodi suženj mode

Nosite saj deluje za vas in ne samo zato, ker je to zadnje, kar bi milost pisti. Visoke pete, na primer, da boste videti višji in noge dlje, če pa ne more hoditi jih naravnost nošenje ali pa, da se počutite neprijetno, potem zagotovo ne nosijo jih na prvem zmenku.

7. Naj bo vaš prvi datum las in ličila preprosta

Enako kot s svojimi oblačili, bodite previdni, da ne pretiravajte frizuro ali make-up pri pripravi, da gredo na prvem zmenku. Izdelano pričeska, da se ne počutite udobno, ne boste počutili na enostavnost in preveč ličila ti lahko dal v spogledljiva kategoriji. Videti dobro in videti naravno je pot do moškega srca.

8. Naj vaš ženskosti sijalo skozi

Moški imajo radi svoje dame, da je žensko, tako da vedno držijo obleko ali krilo za prvi zmenek. Zastarel pogled, se zdi, vendar je moški govorimo o tukaj! Krilo ali obleko bo poudarjajo svoje ženstvene lastnosti in da se boste videz in občutek bolj privlačna. Človek si želi dekle ne pa kolega!

Upam, da vam ti prvi datum modni nasveti koristni.

Vas prosimo, da delite svoje nasvete o tem, kaj obleči za prvi zmenek v komentar oddelku spodaj.

load...