9 bistvenih predmetov za prtljago | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

9 bistvenih predmetov za prtljago

9 bistvenih predmetov za prtljago

Kdaj je bilo zadnjič, ko ste naredili in pregled, kaj točno ti nosili s seboj v torbici? Verjetno imate očitne stvari, kot je vaš ličila, ključe in telefonom, kaj pa še veliko drugih stvari, ki jih boste morda potrebovali za pomoč pri soočanju z malo nesreč v življenju, ki se lahko pojavijo na katerikoli dan? Prišli smo sestavili seznam desetih stvari, ki, če boste obdržali na dnu torbo, bi lahko prišli v zelo priročen en dan. Tu so naši top 9 bistvenih elementov, ki bi nosijo v torbici, da morda ne bi pomislil prej.

1. Tkiva

Nikoli ne veš, kdaj se bo tkivo prišel na vaše reševanje, zato smo mu, da je številka ena na našem seznamu torbici potrebščin. Če imate priročen majhen paket tkiv v torbi boste oboroženi, da se ukvarjajo s kihanjem, manjših razlitjih, otroci s rejenih kolena, nezgode s hrano in manjše ličila madeže. Kako lahko prideš skozi dan, ne da bi paket tkiv v vaši torbici?

2. Hand Sanitizer

Z vsemi so mikrobi in virusi, ki se dogaja okoli danes, je razkužilo za roke postala torbica bistvenega pomena, kot tudi. Lahko poberem bakterije iz ročajih na javni prevoz, so ograje na stopnicah in tekočih stopnic, rokuje z ljudmi, in, seveda, javnih stranišč. Hiter natrite z nekaterimi razkužilo za roke bo ubil vse tiste klice v nekaj sekundah in dobili boste veliko manj kašelj in prehlad.

load...

3. Varnostni zatiči

Pop le nekaj varnostne zaponke torbo in boste mogli obvladati vse okvare garderobe z gumbom izstrelil na delih šiva v krilo. Lahko bi bilo tudi Bidon za moškega prijatelja ali sodelavca z zlomljeno hlače zadrgo. Moški niso nikoli pripravljeni na to možnost!

4. Breath osvežilec

Nikoli ne bo strah možnost česen v meniju kosila, če imate dih svež v vaši torbici. Slab zadah je slaba novica kadarkoli in obstaja veliko stvari, ki lahko povzročijo, vključno s kozarcem vina v času kosila, kave, in veliko različnih vrst dišeče hrane. Hiter spray sape osvežilec, ali pop mete v usta, in boste lahko nasmeh, smeh in pogovor s popolnim zaupanjem.

5. Tračna pripomočki

Band pomoči ima več uporab kot samo prikrivanje manjše ureznine in odrgnine. So super, ko nosite nov par čevljev ali petami so ti stiskanja. Uporabite jih lahko tudi prikriti zdrobljen žebelj ali rezan lak za nohte.

load...

6. Denarna sredstva

Lahko uporabite svoje karte precej povsod zdaj, ampak tu in tam, lahko še vedno naletimo na mestih, ki ne sprejemajo kartic, ali želijo, da vam zaračuna dodatno za privilegij, z uporabo kartice. Morda boste prav tako želeli, da skoči v kabini ali prigrizke iz uličnega prodajalca, zato ne zapusti doma brez vsaj majhno količino gotovine v torbici.

7. Mini prenosni računalnik in pero

Majhen prenosni računalnik in pero lahko pride v zelo koristno, kot dobro. Hitro lahko zapisali telefonske številke ljudi, da sezname opravil, medtem ko je sedel v kavarni, in zapisali pomnilniške tekačem za sebe in vse druge stvari, ki pridejo na misel. Pero bo prišel prav, tako da vam ni treba uporabljati peresa, ki v javnih prostorih, kot so banke. Kdo ve, koliko tisoč rokah ljudi dotaknil tiste!

8. Pain blažitev

Paket želenih sredstev proti bolečinam, je treba za torbo. Glavoboli se lahko vklopi ob vsakem času in jih lahko zares pokvari igro. Da ne omenjam krči, bolečine v hrbtu in vse druge vrste bolečine vas skrbi, da misliti. Če jemljete katerokoli drugo zdravilo, ne pozabite, da paket en dan dobave, ki preveč.

9. Obdobje dobave

Nikoli ne more biti preveč prepričan, ko bo mati narava tako imenujemo, tudi če niste dejansko posledica, to je dobra ideja, da vedno nosite majhno ponudbo obdobja essentials z vami. Tudi če so redni kot po maslu, če boste vedno vedeli, da imate ponudbo v torbi, nikoli ne boste pozabili, da paket tisto, kar potrebujete. Boste tudi potencialni Bidon vsem prijateljem, ki niso tako dobro pripravljeni, kot ste vi.

load...