9 morajo poznati nasvete, kako lažje in brez bolečine hoditi po visokih petah | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

9 morajo poznati nasvete, kako lažje in brez bolečine hoditi po visokih petah

9 morajo poznati nasvete, kako lažje in brez bolečine hoditi po visokih petah

Oni so boleče, oni težko hodi, oni popolnoma nepraktično, vendar še vedno dekle ljubi svoje pete! Visoke pete nikoli ne gredo iz mode, tako da tukaj je deset nasvetov o tem, kako naj bi nošenje in hojo v visokih petah malo lažje in veliko manj boleče:

1. Tir nove čevlje

Morda sovražiš misel namerno poškodovali svoje lepe nove čevlje, če pa drsi in obračati gleženj v njih, nato pa, da se bo poškodoval. Preden greš ven, Tir dna nove čevlje, ki jih strganjem po pločniku ali ob malo smirkovim papirjem na podplatih. To bo pomagalo ustaviti ste zdrs na svetlečih ali gladka tla.

2. Vzemite si odmor

Še en nasvet o tem, kako hoditi v visokih petah brez bolečine je - ne poskušajte in porabiti vso noč na nogah, ko nosite pete, vzemite odmor in se težo noge vsakih dvajset minut ali tako. Ne samo, da bo dala noge počitek, lahko pa tudi pokazati svoje nove čevlje bolje, ko sedite.

load...

3. Poskrbite, da boste kupili pravo velikost

Naš naslednji nasvet o tem, kako hoditi v visokih petah lažje je - ne domneva, da poznate svoje velikosti čevlja, dobil je preveriti vsaj enkrat letno in preverite širino ter dolžino. Stiskali noge v ozkih čevljev vseh vrst povzroči mehurji in lahko celo poškoduje noge.

4. Izogibajte tanke podplatom

Drug velik namig o tem, kako hoditi v visokih petah brez bolečine - bi se izognili tanke podplatom. Če nosite res tanke podplatom čevlje, nato pa se boste počutili vsak kamen, vsak kamenček in vsak udarec na tla, da hodiš nad. Nekoliko debelejše edini ščiti vaše noge bolje in ublaži nekaj pritiska, ki ga dajanje na podplatih.

5. Vzemite svoje čevlje za poskusno vožnjo

Naslednja dober in koristen nasvet o tem, kako hoditi v visokih petah udobno je - če ste kupili nove čevlje za poseben dan, ne pozabite, da preizkusite jih voziti prvi. Jih nosite okoli hiše ali na izlet v trgovinah in se uporablja za bilance od njih pred velikim dogodkom.

load...

6. Poskusi čevlje vložki

Del problema z visokimi petami je, da prisilijo vso težo telesa navzdol na kroglice nogah. Dober način za lajšanje bolečin, ki jih ta povzroča, da uporabite blazinice, ki jih lahko kupite, da olajša pritisk. Imenovane metatarzalne blazinice, zdrsnejo v čevlju, pod kroglice noge. Zagotavljajo blazine in bodo tudi prenehali noge zdrsne naprej in škrtanje prste.

7. Stojalo vzravnano

Dobra drža lahko pomaga ustaviti bolečino, tako stati vzravnano, hodi visok in obdržati svojo telesno težo čez vrh čevljev. Boste videti bolj eleganten in ljubek in vam bo pomagal, da boste prenehali z Gimnastika tudi v čevlje.

8. Bodite samozavestni

Naslednja uporabno skrivnost, kako hoditi v visokih petah lažje je - niti ne pomisli zdrs ali ob sušilnega, in verjetno ne bo! Bolj vas skrbi vaše čevlje, manj eleganten boste videti. Naj ti čevlji svoje in sprejeti pozitivne ali z določenim namenom korake, in vam bo manj verjetno, da zasuk in poškodoval noge.

9. Ne gre previsoka

Navede očitno tu, vendar je Višje greš, bolj je bolečina! Strokovnjaki pravijo, da so pete enega ali dveh centimetrov v redu, ampak vse bolj in ste dobili v bolečine ozemlje. Štiri palčni pete se bo pritisk na kroglice naše noge in potencialno stisnite prste, zato se izogibajte nošenju zelo visoke pete, če želite, da bi se izognili bolečino!

Katere so vaše najljubše nasvetov o tem, kako bi hodil na visokih petah manj boleče? Vas prosimo, da delite svoje nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...