Kaj čevlji govorijo o tebi? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

Kaj čevlji govorijo o tebi?

Kaj čevlji govorijo o tebi?

Večina moških ne razumem žensko ljubezen do čevljev, ampak očitno so vzeli veliko obvestila o tem, kaj nosiš na nogah. Ko vas fant gleda gor in dol in vas preverjanje ven, to ni samo fizična sredstva, ki gleda; on vas tudi presojanje o vaši izbiri obutve. Nismo izmišljujem. Študija, ki jo na Univerzi v Kansasu, je pokazala, da so ljudje sposobni natančno presoditi osebnost nekoga drugega, ki ga pravkar gledamo na svojih čevljih. Če ste se kdaj spraševali, kaj ljudje razmišljajo, ko gledajo na svoje noge, tukaj je, kaj vaši čevlji pravijo o tebi.

1. Svetle barve

Živobarvni čevlji, ni presenetljivo, kažejo, da ste odhodni, igrivi, in malo kupcu tveganja. Če nosiš svetlo obarvanih črpalke ali sandale, čeprav je iz neznanega razloga, ki lahko daje vtis, da ste malo preveč odhodne in je lahko veliko trdega dela. To je super, če srečaš človeka, ki je pripravljeno za visoko vzdrževanju dekle, vendar ne tako dobro novico, če srečaš človeka, ki je na mirnejšem strani.

2. Superge

Morda ste mislili, da bodo superge povedal, človeka, ki si jih nazaj in enostavno dogaja, vendar se izkaže, da bo nošenje superge, da ljudje mislijo, da ste vedno na poti in fizično sposoben. Fantje bodo Predvidevam, da ste na poti, da igrajo igro tenisa, ali gredo ven na tek. Superge pravijo, da ste dama delovanja.

load...

3. Heels

Ali vam je všeč, da nosijo visoke pete? Kaj vaši čevlji pove o vas? Pete dejansko dal ven mešano sporočilo in ga je mogoče razlagati na dva načina. Nekateri ljudje bodo videli pete kot znak moči in prevladujoče osebnosti, medtem ko bodo drugi videli, da tako seksi in znak ženske pripravljenost, da se ustreže. Zdi se, potem si ne more biti prepričan, s pete samo tisto sporočilo, ki ga navajate!

4. Stanovanja

Stanovanja, na drugi strani pa so zelo jasna. So praktično in smiselno in z omejenimi možnostmi, ki jih akademskih ženske. V eni od študij ameriških ženskih akademikov, je bilo ugotovljeno, da je pameten ženske namerno ostal od pete, ker so mislili, da pete videti neresno in na njih videti manj inteligentni.

5. Lace up sandali

Zapertlati stilettos; pravijo, da samo eno stvar za človeka, tako da, če ste iskali, da zgrabite nekaj pozornosti in da impulzov dirke, nato pa so ti čevlji za vas. Ko človek vidi par čipke gor čevlje z visoko peto misli seksa na nogah in ne veliko drugega, tako da so verjetno ni najboljša izbira, če želite, da človek, ki sodeluje s svojo intelektualno strani.

load...

6. Nizke pete in klini

Medtem ko so stanovanja rekli, da je znak praktičnosti in celo inteligence, bi lahko nizke pete in klini treba obravnavati kot znak negotovosti. Če vam je všeč nošenje nizke pete in klini, tukaj je, kaj vaši čevlji pravijo o tebi: ti bi lahko rekel, da želite videti višji in bolj seksi, ampak da nimate prav zaupanje, da Snemite visoke pete. To je neke vrste sredi ceste, sef, možnost, da izraža svoje mirno in rezervirano narave.

7. Visoko peto sandali

Zdi se, da je količina kože ste pripravljeni pokazati s svojimi čevlji, kaže, kako se počutite o svojem telesu. Odpri dvoprsti, so visoko peto sandali naj bi kazali na žensko, ki je prepričana o svojem telesu in bi bilo sproščeno o tem, da videl golo.

8. Ballet stanovanje

Če nosiš balet stanovanja, potem to pove vse, da ste jih nazaj, navzdol na zemljo oseba, ki postavlja udobje zgoraj slogu. Če nosite japonke po mestu, nato pa, da bi lahko rekel, da so tudi ti jih nazaj. Sandali nosite kjerkoli drugje, ampak na plaži, kažejo, da ste zadovoljni, da zgrabite vse postaviti na noge in da je verjetno brezplačno razmišljanje način, da se obrnete na druge stvari v življenju preveč.

9. Designer črpalke

Če nosite drage oblikovalec črpalke, potem tukaj je, kaj vaši čevlji pravijo o tebi: ste prikazujejo ljudi, ki ste jih pripravljeni investirati v svoj videz. Če jih nosite na delo, potem ste povedali svoje sodelavci, ki ste vzeli svoje delo resno.

10. Vaši čevlji lahko celo dati proč svoje politike

Če ste mislili, da boste obdržali vaše političnih stališč skrivnost, nato pa je pozorna na čevlje, ki jih nosite, saj jih lahko podarite na ta preveč. Če nosite tudi ponošenih, poceni čevlje, da je verjetno, da bo povedal ljudem ste liberalni. Če nosite brezhibno poskrbljeno, draga noga obraba, potem pravi, da ste konzervativno. Kdo bi si mislil, da bi vaša izbira čevljev dal toliko stran o vaši osebnosti?

Kaj vaši čevlji pove o vas?

load...