Kaj nositi za delo? 10 nasvetov o tem, kako izgledati modno pri delu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

Kaj nositi za delo? 10 nasvetov o tem, kako izgledati modno pri delu

Kaj nositi za delo? 10 nasvetov o tem, kako izgledati modno pri delu

Fantje dobil precej enostavno, ko gre za jutranje delo. Če delajo v pisarni, se nositi obleko in vse, kar moraš zapomniti, je, da ne nosi obleko za obleko navzdol dan. Za ženske, čeprav, malo več misel je treba dati v delovnih oblačil. Si želite videti, kot da mislimo resno, vendar ne želite, da izgubijo vse svoje ženskosti in oblačiti kot moški. Si želite videti stilsko in modno, vendar ni videti neresno. Kaj vam zagotovo ne želite, da je opazil, da se v pisarni, ker ste naredili velik modni napako. Tukaj je deset nasvetov o tem, kako videti modno na delovnem mestu in še vedno videti strokovno.

1. Izogibati preveč barve

Kanček barve je veliko bolj učinkovito v pisarniško okolje kot za obleko, ki ima preveč različnih barv, ki Clash. Lahko poskusite nosil barvita vrh z podcenjeni krilo, ali dodajanje izjavo ogrlico za navaden obleko. Trik je v tem, da si ženstvena in elegantna, vendar ne pustite, da vam modne izbire odvrnilo ljudi.

2. Bodite pozorni na to, kar vsi ostali, je nosil

Urad za obrabo je zagotovo postal bolj bežno v preteklih letih, vendar različna podjetja imajo različne splošno sprejete standarde delovnih oblačil. To pogosto ni formalno oblačenja, vendar več od skupnega standarda, da vsakdo spoštuje. Če so ljudje oblečeni v obleke in kravate, potem nositi bolj formalne obleke, ampak če so nošenje chinos, ste vedeli, da lahko obleko bolj mimogrede.

load...

3. Ne obleko dol predaleč

Tudi če raztrgala, obrabljena denim je vedno v modi, to ni stvar za pisarno. Včasih moda ne zaniha proti stiski pogled, vendar v večini pisarn, da bi šli predaleč. Če ljudje ne nosijo kavbojke, potem bo par pametnih temne kavbojke še vedno videti dovolj športna za vas, da se prilega v, vendar še vedno ni videti scruffy.

4. Ne preveč accessorise

Če si sedel na sestanku in vaš močen zapestnico naprej tolkel po mizi sejni sobi, ljudje bodo opazili, da in da bo moteča. Hočete, da ljudje, ki se ob obvestilu o vas, vaše sposobnosti in vašo osebnost, ne vaš nakit. Držijo le enega ali dveh kosov nakita in ne nosijo ničesar, da je prevelika.

5. Ne kažejo preveč kože

Če kažejo preveč dekolte ali nogo, ljudje ne bodo osredotočeni na tisto, kar imate za povedati in vas ne bo tako resno, kot bi morale. Še vedno lahko nosite ženskih krila in bluze, vendar vedno napačno na strani previdno, ko gre za koliko gumbov ste razveljaviti, ali kako kratke so vaši krila.

load...

6. Heels

Pete delajo čudeže za vaše zaupanje pri delu, so videti elegantna, in da boste videti višji preveč. Lahko nosite pete s hlače, krilo ali obleko, in bodo vedno dodate pridih stila na vsako obleko. Bodite previdni, da se prepričajte, da se počutite udobno nosite pete, čeprav, ker si ne želite, da se hobbling po pisarni ves dan.

7. Po meri jakne

Prilagojeni jopiči so must-have postavko za pisarniško omaro. Dodajajo končno piko na profesionalnega videza delovno obleko. So tudi zelo laskavo in pametni in se lahko preoblikujejo dokaj priložnostne obleko v precej več podjetij kot eden.

8. Obleko narediti vtis

Dober način, da izberejo svoje obleke za delo je, da obleko za delo, ki ga želite imeti. Jutranje samo malo pametnejši, kot je delovno mesto, kjer ste dejansko potrebuje, bo povedal ljudem, ki si želijo, da bi dobili nekje in da bodo dobili boste opazili. Ko so šefi pridejo, da se usedem in se odloči, kdo bo dobil napredovanje, če izstopala malo pred vsemi ostalimi, in si pogledal del, bodo bolj verjetno, da si je treba upoštevati za to promocijo.

9. Ne dovolite, da vaše čevlje pustil na cedilu

Nekateri ljudje pravijo, da lahko sodnik osebnost osebe samo jih je videti na svojih čevljev, zato ne dovolite, obutev pustil na cedilu. Vlagajo na dveh ali treh parov klasičnih petah in stanovanj, in nikoli nositi čevlje, ki so scuffed ali obrabljene. Če vaši čevlji poglej malo nosili navzdol, ne bo pomembno, kako fantastično ostalo vašo obleko videti, saj se bodo vsi iskali na noge.

10. Keep make-up svež in naraven

Prihranite dramatične izpostavljeno pasivnemu oči in krepko šminko za vikende in imejte ličila videti svež in naraven za pisarno. Oblačenje za delo, je o iskanju dela, tako pametno in podcenjeni bo veliko bolje kot krepko in Mesingan. Saj ni treba, da zbledi v ozadje, vendar ne želite biti opaženi pri vseh napačnih razlogov, bodisi.

Kaj obleči za delo? Kakšne so vaše ideje?

load...