Kako hoditi po visokih petah kot profesionalec? 10 potrebnih skrivnosti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

Kako hoditi po visokih petah kot profesionalec? 10 potrebnih skrivnosti

Kako hoditi po visokih petah kot profesionalec? 10 potrebnih skrivnosti

Nekateri izmed nas se zdi, da ima smisel hoje v petah, in nekateri od nas je poskušal že pred leti, ampak za učenje, kako videti elegantno v visokih petah se ne razlikuje od učenja nobene druge spretnosti. Ko dobiš osnove prava, to je nekaj, kar lahko storite, ne da bi razmišljal in to je znanje, ki ga nikoli ne boste izgubili. Torej, dobil ta par petah, ki jih skoraj nikoli ne nosite iz svoje omare in začnejo vaditi. Tukaj so deset najboljših skrivnosti o tem, kako hoditi v visokih petah elegantno, kot pro.

1. Prepričajte se, da vas vaši čevlji prilegati

Nikoli ne bomo obvladali umetnost hoje v petah, če so tvoji čevlji niso prave velikosti. Če so premajhne, ​​boste wincing z bolečino in boste na koncu dneva z mehurčki. Če so prevelike, bo vaša stopala drsijo po znotraj njih in jih bo bolj verjetno, da spotaknil in zvijati gleženj. Ne pozabite, da velikost čevelj lahko spremeni, tako da so vaše noge velike enkrat na leto, in to ne samo domnevati, da poznate svoje velikosti čevlja.

2. Walk počasi

Še en dober namig o tem, kako hoditi v visokih petah elegantno je počasi hodi. Ti ne bodo mogli hoditi v petah tako hitro, kot si lahko v telovadnici čevljev, tako da niti ne poskušajo. Pete bo seveda, da ste vzeli krajše korake, tako da ne bo mogel slediti enako hitrostjo, kot bi v stanovanjih, ne da bi bilo videti, kot da se izvajajo, vendar z malo korakov otroka, tako da upočasni in si vzemite čas.

load...

3. Daj noge dol, peta najprej

Eden od prvih znakov, da ste pete novice je, da glasno clomping zvok včasih slišati, kot nekdo posadi svojo celotno stopalo na tla naenkrat. Morate postaviti pete najprej navzdol in nato premakniti na podplatu stopala. To traja malo prakse, da se ga uporablja, ko pa so jo osvojili, bo to šele pride naravno.

4. Ne glej dol na noge

Če ste kdaj gledal nekdo hodi po tanki vrvi, boste opazili, da so videti naravnost, kam gredo, ne dol na svoje noge. Vi bi morali storiti isto in poglej kam greš, ne na petami. To ne samo, da ste prenehali zaletavate v vse; da vam bo dal tudi več držo in boljše ravnotežje.

5. Scratch podplate novih pete, preden jih nosite

Morda se zdi malo čudno stvar, namerno prask gor čisto nov par petah, vendar podplati vaših čevljev se lahko opraskajo vseeno. Ko dobiš nov par pete doma, praska podplate s kosom papirjem, preden jih nosite. To vam bo dala več oprijema, ko hodiš na spolzkih površinah, kot so ploščice ali polirani lesena tla.

load...

6. Nakup pete s čvrstim podplatom

Poglej za petami, ki imajo debelejše, čvrst podplat, še posebej, če ste novi na nosila visoke pete. Pete, ki imajo zelo tanke podplate težje hodi in jih dajo dna noge boleče hitreje. Debelejši podplati, ali majhne platforme, bo ublažila svoje noge in vam nekaj zaščite.

7. Naj dobro držo

Eden od ključnih nasvetov o tem, kako hoditi v visokih petah elegantno je, da razmišljajo o svojem položaju. Če ste novi na nosila pete, potem se lahko znajdete nagibala nekoliko naprej, ko hodite, ampak to vas bo nestabilen na noge. Sprehod z ravnim hrbtom, glavo gor, in imejte roke potekala ohlapno na vaših straneh. To vam bo dala boljše ravnotežje in vam hodi bolj naravno.

8. Pazi cesti,

Izkušena nosila visoke pete bodo vedeli, da so pete ni ravno narejen za grobem terenu, tako da bo na stalni preži za morebitne nevarnosti pred nami. Bodite pozorni na vse, kar lahko, da vam težave, kot so neenakomerno tlakovanje, vrzeli med podu, in vseh spolzkih površinah. Izogibajte se jih, če je mogoče, ali pa posebej previdni, če ne moreš.

9. Si privoščite počitek

Pete lahko težko na nogah, zato si vzemite odmor in sedi, ko boste dobili priložnost, da. Če ste ven za noč in ste plesali, se usedem na vsakih dvajset minut ali tako in dal noge počitek. Pacing sami, in omejevanje časa boste porabili na noge, se bo ustavil noge dobili vnetje, tako da bo lahko trajala celo noč.

10. Sprehod v ritmu

Poskusite preveč, da ne razmišljajo o hoji v petah in boste lahko hodili z več zaupanja in so videti bolj elegantno. Da bi malo pomladi v vaš korak, poskusite poje eno od najljubših melodij do sebe in hodi v koraku z beat. Sprehod z ritmom in se bo počutil bolj kot ples in si videti veliko bolj elegantno.

Ali imate druge nasvete o tem, kako hoditi v visokih petah kot profesionalec?

load...