Kako izbrati najboljši kopalke za vaš tip telesa? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

Kako izbrati najboljši kopalke za vaš tip telesa?

Kako izbrati najboljši kopalke za vaš tip telesa?

Nakupovanje kopalk je lahko prava nočna mora in, ker kopalke je tako razkrivajo, da ste zelo zaveda dejstva, da morate kupiti kopalke, ki bo laskati oblike telesa. Moda pisci ponavadi poskušajo pomaga izbrati kopalke, ki vas postavlja v kategorijo telesne tipa, če pa vam ni mar za to, da se imenuje jabolko, hruška ali peščene ure, ali pa samo ne mislite, da ste fit kategorija koli vrste, nato pa smo prišli do seznama deset praktičnih nasvetov, ki vam pomaga izbrati najboljšo kopalke za vaš tip telesa.

1. Uporaba barva CONTOUR svoje telo

Če ste nekoliko težji na vrhu ali na dnu, potem je odgovor preprost. Najlažji način za vitko polovico oblike telesa je z barvo. Če kupite bikini v dveh odtenkih iste barve, izberite svetlejši odtenek za del telesa, ki ga želite poudariti in temnejše, eno barvo blok, za tisti del telesa, ki ga želite slim navzdol.

2. Okras manjšo skrinjo

Še en nasvet o tem, kako izbrati najboljše kopalke za vaš tip telesa, če je vaše prsi na majhnih strani, je za nakup oblazinjeni bikini top, da vam malo več volumna na vrhu. Najboljši način za ustvarjanje iluzije večje prsi je nositi bikini top, ki ima ruffles ali druge vrste okraskov na njej.

load...

3. Bodite praktični z veliko prsih

Če imate velike prsi, nato pa bikini, ki se prodajajo v majhnih, srednjih in velikih velikosti niso za vas. Moral bi se išče popolno prileganje z bikini v vašem točno velikosti skodelice. Poglej za bikini v vaši velikosti, ki imajo v skladu z žico za podporo in debele trakove, ki ne bodo zmanjšali v vas.

4. Bilanca iz večje zadaj

Naslednji namig o tem, kako izbrati najboljše kopalke za vaš tip telesa, če imate dovolj zadaj, je, da se iz večje zadaj, ker v tem primeru visoko rezano bikini dna in niz bikini res je, ne da bi bilo praktično. Izberite kopalke, ki imajo veliko tkanine na spodnji polovici, tako da ni vedno poskuša podreti bikini, da bi dobili nekaj dodatnega kritja. Najboljši modeli bodo ti modeli, ki imajo trdne barve dna, v kombinaciji z potiskane vrhovi. To bo pomagalo uravnotežiti svoj oblike telesa.

5. Skrijete trebuh

Če imate malo manj kot ravno trebuh, da je pravzaprav zelo težko skriti, da je. Eno kos kopalke, ki je zajela izrez bo odvračanje pozornosti iz želodca, ali pa lahko izberete peplum slog kopalke skriti izboklino.

load...

6. Za tiste z vijugastih boke in večje stegna

Naš naslednji nasvet o tem, kako izbrati najboljše kopalke za vaš tip telesa je za dekleta z večjimi boki in stegna, kaj bi nekateri klic obliko hruška: gre za kopalke, ki imajo navaden krilo dno, ki se konča tik pod največji del stegna. Izogibajte se fant kratke spodnje bikini ali karkoli, ki ima debel pas na dnu, saj bo to le poudari območje, ki ga poskuša usmeriti pozornost stran od. Na vrhu, izberite nekaj, kar pritegne, kot je zajela izrezom, in to bo opozoril na to področje vašega telesa.

7. Za ne tako ukrivljenih sliki

Če imate gibčno, atletski, sliko in nimate krivulje, potem bo treba videti v kopalke z manjšo pokritost, da bolje šopirjenje svojo obliko. Monokinis, ali enodelne kopalke, bo ustvaril videz krivulj in manjša je bikini dna, ali vezani na stranskih tiste, bo okrepila krivulje vašega zadaj.

8. Visoke wasted dna za skrivanje ljubezen ročaji

Prikrivanja teh ljubezen ročaji je lahka stvar, kot dobro. Izbrala črno-bele, visoke zapravlja dna in se prepričajte, da so dovolj visoke, da gredo vse tja do vašega popka, tako da ne boste dobili koli izbuljene iz vrha. Za vašo vrhu, izberite nekaj bolj dodelan, ali potiskane, tako da pritegne oči v zgornji polovici telesa.

9. Uporaba fant hlače za razširitev boke

Za tiste, ki so nekoliko težji na vrhu, vendar imajo ozke boke, bo fant hlače razširiti videz boke in vam bolj za obliko peščene ure. Ni vsakdo ima rad, ali se počuti udobno, v fant kratko stilu bikini, zato poskrbite, da ste zadovoljni s fit, preden jih nosite na plažo.

10 Nakup svoje kopalke v trgovini kopalke

Veleblagovnice storiti prodajajo kopalke, ampak za boljšo območju in da bi dobili ustrezen nasvet, vas bo morda bolje, bo trgovina specialista kopalke. Ne bodite sramežljivi o prosi za nasvet o tem, kako izbrati najboljše kopalke za vaš tip telesa; trgovina pomočnik se bo vse slišal. Ali se praktično v vaši izbiri kopalk. Če nameravate narediti nekaj resnih plavanje, ali vodni športi, potem boste želeli ne glede na vrsto kopalk se odločite za bivanje na, kot tudi, da izgleda dobro.

Kako izbrati najboljše kopalke za vaš tip telesa? Kakšni so vaši nasveti?

load...