Kako izvajati barvo v nevtralni garderobi? 10 nasvetov, ki jih boste imeli radi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

Kako izvajati barvo v nevtralni garderobi? 10 nasvetov, ki jih boste imeli radi

Kako izvajati barvo v nevtralni garderobi? 10 nasvetov, ki jih boste imeli radi

Omare večina ljudi niso ravno pisane, še posebej pozimi tisti, in nekateri ljudje preprosto so le malo preveč sramežljiv, da nosijo zelo pisane obleke, vendar vam ni treba zatekati k skrajni barvo blokiranja dodati kanček barve obleko. V bistvu, lahko subtilna dotik barve proti sicer nevtralnega obleko videti še bolj učinkovito kot barvni preobremenitve. Ali želite polepšala zimske garderobe, ali če je to vaš prvi čas za pridobivanje malo bolj barvita, tukaj nekaj nasvetov o tem, kako iti o tem in nekaj idej na načine, ki jih lahko dodate barvo na nevtralno garderobo.

1. Prepričajte se, da barva ne vpliva na obleko

Ko prvič začeli eksperimentirati dodajanjem pops barve na svoj nevtralni obleke, ne pustite, da se barva postane preveč v središču pozornosti in se prepričajte, da ne pazi na pravem mestu. Če je, na primer, si nosil vse črne, roza čevlji bodo pozornosti od ostalega vašo obleko, ker je majhen rdeč pas in rdeče uhani, ne bi.

2. Začnete z majhnimi dotiki barve

Če ste novi v dodal barvo obleke, potem boste morda želeli začeti majhen. Lahko bi začeli z bolj pisanimi dodatki, kot so Bangles, svetlo sklopko, ali sončna očala z barvnimi platišča. Če ste začeli z manjše predmete, se ne bo počutil kot tak velikanski korak in se lahko postopoma dodamo več barv na vaše garderobe.

load...

3. Primarne barve paket največji udarec

Pasteli in lažji odtenki so lahko učinkoviti, vendar za največji učinek, bi morali pogledati z uporabo bloki osnovnih barv modre, rumene in rdeče, in sekundarne barve oranžne, zelene in vijolične. To so drznih barv v spektru in bodo izstopajo najbolj proti temno obarvani obleko.

4. Polepšajte svoj make-up

Namesto prečenjem obleke in dodatki takoj, lahko poskusite dodati več barv na svoj make-up. Začnite z barvanjem nohtov svetlejšo barvo, s pomočjo pisane eyeliner ali z uporabo drznejši šminko. Dodajanje barve skozi ličila je enostavno narediti in to tudi ne bo stalo veliko. To bo, čeprav je polepšala vaš celoten videz.

5. Ne pozabite, da obstajajo svetle nevtralne

Sijočo do garderobo ne pomeni nujno uporabo Drečav barve. Če so vaša oblačila pretežno temne barve, lahko dodate nekaj interesa z nekaj svetlobe sive, rjava ali pastelne barve. To bi bil tudi dober kraj za začetek, če se ti ne uporabljajo za nošenje svetlih oblačil.

load...

6. Nosite svetla šal

Eden izmed najlažjih načinov za dodajanje barve v nevtralni zimsko obleko je nosil pisano ruto. Tudi če je spravljen v pod plašč, bo majhna količina barve, ki se kažejo še vedno zelo učinkovita. Druga velika stvar o šali je, da, če ste lastnik zbirko njih, lahko preprosto spremenite videz obleko, znova in znova.

7. Carry barvita vrečko

Če ste bolj udobno nošenje temne barve v zimskih mesecih, potem bi svetle barve torba dodati kanček barve na vaše obleke, ne da bi nepremagljiv. Pastelne barve, ali so krepko primarne barve, bo ustvaril kontaktno točko za vašo obleko, ne da bi se počutite preveč dobro vidni.

8. Poskusite nekaj svetlejše ogrlice in zapestnice

Boste presenečeni, kako veliko razliko, da lahko izjava ogrlice in zapestnice bi v nevtralni obleko. Barvit niz kroglic, ali kup svetlih Bangles, bo izstopa proti temne obleke in, če nosite tako, boš imel uravnoteženo svoj videz popolnoma.

9. Uporaba pisani trakovi

Pisani trakovi deluje dobro z nevtralnim obleko, še posebej, če želite, da poudarjajo svoj pas. Lahko uporabite rdeče na črno, oranžno na rjavo in modro sivih delih zelo dobro preveč. Lahko seznanite pas z ujemajočim čevlji in / ali vrečko, ali pa je ravno tako učinkovit kot edini pisane postavko v vašo obleko. Se spomnite, čeprav je, da bo svetel pas na temno obleko vsekakor opozoriti na pasu.

10. Zabavajte eksperimentirati

Sijočo svoj nevtralen garderobo ne pomeni, da boste morali vreči ven vse svoje obleke in začeti znova. Z dodajanjem le nekaj barvnih dodatkov, ki jih lahko opravljajo nosite nevtralne barve, vendar dodali novo in barvito twist njih. Ko se eksperimentirati z barvo, najbolj pomembna stvar za zapomniti je, da mora biti obleka še vedno videti uravnotežena.

load...