Kako narediti vaše noge dlje? 10 mora vedeti modnih nasvetov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

Kako narediti vaše noge dlje? 10 mora vedeti modnih nasvetov

Kako narediti vaše noge dlje? 10 mora vedeti modnih nasvetov

Želite biti višji in so noge, ki gredo na za kilometrov? No, pa ni bil vsi blagoslovljeni z dolgimi vitkimi nogami, obstaja še veliko stvari, ki jih lahko storite, da bi krajše noge videti dlje, ki morda niso bili poznate. V bistvu, z le nekaj majhnih trikov slogu, lahko videti, kot da imate noge ste vedno sanjali! To je vse o prelisičijo oko v razmišljanje, da so vaše noge daljše, kot so v resnici, in to sploh ni tako težko narediti. Samo poskusite nekaj od teh nasvetov morajo vedeti, stil in videli, kako lahko svoje noge izgledajo kot da so veliko več, kot so v resnici.

1. Nude čevlje

Da vaše noge videti več ni vse o Kolebanje okoli na miljo visoke pete, barva tvojih čevljev je prav tako pomembna. Črna je najslabša barva čevelj nositi, če imate kratke noge, ker bo črna, da vaše noge videti manjši. Nosite čevlje, ki so meso obarvano in na ta način, ne bo vidna črta med noge in noge, in nato, bodo vaše noge videti dlje.

2. Krila črto

Nosi črte, obleke in krila je še en velik namig o tem, kako da bo vaše noge daljše. To ni dolžina krilo, da se zadeve, to je oblika. A linija krila ščepec ob pasu in širjenjem ven na dnu in da Širina na dnu je tisto, kar bo dala vtis, da imate dolge noge.

load...

3. Match barvo čevljev z barvo hlač

Če nosiš kavbojke ali hlače, nato pa izbral barvo čevljev, da čim bolj ujema z barvo hlač. To je ista ideja nošenja golih barvne čevlje s krila in obleke; se ne ustavi, da obstaja meja med kjer noge končni in noge začeti.

4. Uporaba bronzer, da razširi noge

Drug velik namig o tem, kako da bo vaše noge daljše, je to: ko nosite krilo ali obleko, uporablja pridih bronzer navzdol središču vaše golenico, in da bo vaše noge videti tanjše in daljše. Ne pretiravajte bronzer, čeprav, in poskrbite, da boste v mešanico dobro. To je samo trik svetlobe, vendar deluje!

5. Črna nogavice

Črne nogavice vedno videti privlačni in zapeljivo, in so lahko vaše noge videti več preveč. Črne nogavice veliko dela za izdelavo vaše noge videti več, še posebej, če so vaše noge malo na večje strani. Za najboljši učinek, združite črne nogavice s parom črnih pete in vaše noge bodo videti bolj vitko in še veliko več.

load...

6. Izogibajte se vodoravne črte

Vse vodoravne črte na nogah, bo skrajšala svoj videz, medtem ko bo navpične črte podaljšale noge. Torej, naš naslednji namig o tem, kako da bo vaše noge daljše, je, da bi se izognili obleke z vsemi vodoravnimi črtami, ali podrobno ali pa bo imelo za posledico zmanjšanje noge na manjše dele in da bo izgledaš krajše splošno.

7. Visoke grli

Oko lahko zavede visok pas linij, pa tudi, ker smo pogosto mislijo, da so noge začeti, kjer je pas. Če nosite krila, obleke, ali kavbojke, ki imajo visoke waists, ali celo, če dvigni svojo obleko višje na vašem pasu, bo dajejo vtis, da so vaše noge daljše, kot so v resnici.

8. Tuck svoje majice v

Naslednji dober nasvet o tem, kako da bo vaše noge daljše, je vedno Podvrnuti srajce in bluze v pasom za krilo ali kavbojke, saj bo to skrajša videz vašega trupa in podaljšali videz vaših nog. Ob vaši tee shirt svoboden kot bi lahko zgornji del kavbojke počutijo bolj udobno v poletnih mesecih, vendar pa se bo, da vaše noge videti še krajše.

9. Poskusite asimetričnih HNMP

Še en dober trik, da vaše noge videti veliko več je nositi asimetričnih HNMP. Neenakomerna robovi so za vse okuse, vendar, ker ni dokončno črta, ki kaže, kje je krilo konča in noge začeti, zamenjuje oči in si ljudje mislijo, da imate več noge kot bi res imeli.

10. Go enobarvni

Še en trik, ki ga lahko uporabite z barvo je nositi vse eno barvo, vso pot od glave do prste. Če se ujema z barvo zgoraj, spodaj in čevlje, bo zabrisala linije, kjer noge začnejo in kje končajo. To ni treba biti natančen tekma barve, čeprav; različnih odtenkov iste barve bo še vedno, da boste videti višji in noge videti dlje.

Kako narediti noge več? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...