Kako narediti vaše noge videti dlje? 10 nasvetov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

Kako narediti vaše noge videti dlje? 10 nasvetov

Kako narediti vaše noge videti dlje? 10 nasvetov

Ni vsakdo je rodil z zelo dolgimi nogami, ki se zdi, da gredo na za vedno, vendar ne bo ljubosumen, ker je, ne glede na to, kako kratki so vaše noge, obstaja veliko načinov, da bi jih videti dolge in zapeljive. Naslednjič, ko greš ven, si lahko tisti, ki dobi vse občudujočih pogledov na od fantov, in zavistne tisti, od deklet, s temi desetimi veliko nasvetov o tem, kako da bo vaše noge videti dlje.

1. Izogibajte se vodoravne črte v vaših oblačil

Oglejte si svojo omaro in se prepričajte, da nimate nobenih vodoravnih linij podrobno na vaše krilo ali kavbojke. Vodoravne črte, nikjer v bližini noge, bodo prikazani noge krajša in debelejša. Moral bi videti, da bi ustvarili čim več gladko, navpično profilu, kot si lahko, da se razširi videz dolžini noge.

2. Nosite visoke pete

Še en enostaven nasvet o tem, kako da bo vaše noge videti več je nositi visoke pete. Pete bo dodal nekaj centimetrov na svojo višino, tako da so idealni za podaljševanje noge. Kljub temu, ne nosijo visoke pete vsak dan, saj lahko povzroči poškodbe svoje gležnje.

load...

3. Z nekaj bron na noge

Dodate lahko dolžino nog, ki teče nekaj bronzer navzdol golenice. Ta dodaja dodatno navpično razsežnost svoj profil, ki bo ustvaril podobo večjo dolžino. Poskrbite, da boste mešanica v bronzer dobro, čeprav, tako da vam ne povzročajo opazne serija navzdol sprednji del noge.

4. Wear krila in obleke z visokimi waists

Še en nasvet o tem, kako da bo vaše noge videti več je, da nosijo obleke, krila ali hlače z visokim waists. Visok pas daje iluzijo, da so zgornji polovici noge nad koleni veliko dlje, kot so v resnici.

5. Wear meso obarvani pete

Še en zelo priljubljen trik, kako bo vaše noge videti več je nositi meso barve pete. Par petah, ki se mešajo z barvo vaših nog bo takojšen vtis daljših nog. Z golih petami, se bo meja med kjer noga konča in se začne vaša stopala postala zamegljena, za razliko od barvnih petah, ki dajejo določen prekinil točko med obema.

load...

6. Pojdi z navpičnimi črtami

Vodoravne črte, da vaše noge videti krajše, navpična, nasprotno, bo podaljšalo videz vaših nog. Dolžina kolena, pin trak krila so idealne za to; vse navpične črte v obleki bo videz večjo višino.

7. Črne nogavice

Črne nogavice so tako zapeljivo in fantje jih absolutno ljubezen! Prav tako so super za izdelavo vaše noge videti elegantno in dolgo preveč, tako da dodate črne nogavice za vašo obleko in boste dodali nekaj centimetrov v dolžino noge preveč.

8. Nosite krajša krila

Še en nasvet o tem, kako da bo vaše noge videti več je nositi krajša krila. Krajši hemline na vaše krila in obleke bo pokazal več nogo in zato poveča videz dolžine. Dodajajo, da visoke pasu smo že omenili, in vas bo res presenečen nad razliko, da se naredi, kako dolgo noge videti.

9. Poskusite eno barvo obleke

Naš naslednji nasvet o tem, kako da bo vaše noge videti več, je, da bi poskušali nositi eno barvo obleke. Nosil sam, trdne barve od zgoraj navzdol bo izgledaš višji in podaljša dolžino noge; in celo različice iste barve bo naredil enako trik. En blok iste barve pritegne oko, vertikalno, gor in dol po telesu, ki bo dala videz več višine.

10. Walk sprehod!

Pol bitke s tem je verjetno svoje duševno odnos. Sledite te preproste nasvete in verjamem, da imate dolge noge in se bo pokazalo v telesu jeziku. Walk visok in ponosen in ne bo sram svoje noge, in boste ugotovili, da ste dobili enake občudovali poglede, kot nekoga, ki je noge so milje dolgo!

Kako, da vaše noge videti več? Kakšni so vaši nasveti?

load...