Kako postati modni bloger? 10 pomembnih korakov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

Kako postati modni bloger? 10 pomembnih korakov

Kako postati modni bloger? 10 pomembnih korakov

Postati uspešen modni blogger je zelo razburljivo. Vsakdo ve, da so modni blogerji najboljšo službo na svetu. Dobijo pisati o modi, kjer koli hočejo, in če si tako dober, da lahko veliko denarja od njega, medtem ko pridobivanje vabljeni, da se ohladi modne revije in poslal veliko krasen (in ne tako krasen) nove obleke po pošti.

Če ste že naredili nekaj raziskav, boste vedeli, da moda blogging je precej natrpan nišo. Obstajajo ne samo ena ali dve ženski in moški komentiral vse najnovejše trende, da pridejo ven iz Milana - obstaja na stotine. Edini način, da izstopajo je biti ustvarjalen, inspirativno, koristno - in super.

Eden od najboljših načinov, da bi obvladali kaj je pogled na ljudi, ki so že osvojili tisto, kar želite, da bi obvladali - in jih nato kopirajo. To je točno to, kar smo naredili. In tukaj so 10 pomembni koraki in nasvete smo odkrili, kako postati modna blogerka.

load...

Imajo osebnost

Najprej in predvsem, morate imeti osebnost, ki bo pritegnila bralca in zaradi česar so želeli, da vodi obravnavo.

Govorimo v monotono ne bo spodbudila bralcev. Moraš biti pozitiven in zabavno. Morate govoriti na način, ki v sozvočju z bralcem, povezuje z njimi, in morate uporabiti jezik, ki je čeden in prijazen.

Moraš biti prepričani tudi!

Make Your Blog razlikuje od vseh drugih,

Še en dober namig o tem, kako postati modni blogger je, da vaš blog izstopajo. Največja napaka, ki jo lahko naredite, je, da pogled na uveljavljene modni blog, pred kopiranjem.

load...

To je velik no-no. Če je nekdo že uspešen, ne boš šel, da bi dobili več ventilatorjev preprosto tako, da poskušajo biti boljši na kaj so že osvojili. Ni šans.

Namesto, morate sprejeti pogled na tisto, kar vsi ostali počne in imajo dolgo razmišljati o tem, kaj bi lahko naredili drugače.

Za nove blogerjev v vsakem nišo, izstopa, je zelo pomembno, če želite, da bi dobili opazil. In to lahko stori le s tem, da različni.

Ne samo objava Preprosto zaradi napotitvi

Nikoli ne povej svoje bralce, da bo novo delovno mesto "vsak ponedeljek" ali kaj podobnega. To postavlja veliko pritiska na vas, da pridejo gor z blagom vsak ponedeljek.

To je pritisk, da ne potrebujete.

Kaj pa, če Ponedeljek nihanja okoli in ne moreš priti do nekaj neverjetno? Boste morali smetišče objavo druge mere na blogu.

Ne objavljajte zaradi napotitve. Vedno počakajte, da imaš nekaj dobrega. Naj vsebino prihaja pogosto, vendar ne prodajajo sami Skratka z nemogočimi obljubami.

Vedeti je vaše ciljno občinstvo

To bi moral biti eden res samoumevno, vendar tako preveč prvič modni piše, da svoje bloge o njih in ne njihovo občinstvo.

Vsakič, ko napišete kaj na svoj blog, moraš vedno imeti v mislih, ki jih pišete za. Vsako delovno mesto je vse o njih in kaj boš dobil od njega.

Lahko uporabite orodja, kot je Google Analytics razumeti svoje občinstvo bolje, lahko pa tudi samo poskusite predstavljati, kdo je vaše ciljno občinstvo. Oni so očitno v modi, tako da boste morali, da naredite profila njih. Kakšne so njihove potrebe? Kaj hočejo od svojega bloga? Zakaj so na svojo stran?

Profil svoje občinstvo in se pretvarjamo, da je eden od njih je sedel poleg vas vsakič, ko pišete blog post. To je, ki pišete za.

Zgraditi ekipo

Številni modni blogerji ne samo delo, ki ga sami - imajo druge, jim pomagajo ven.

Blogging je, navsezadnje, zelo zamudno. Še posebej, če ste šele začenjajo, in želijo, da bi resnično uspeh ta, da je dobra ideja, da se ljudje na krovu, da vam pomaga ven.

Na primer, da nekdo poskrbel za vaše SEO je dobra ideja, saj je nekdo, ki skrbi za vašo spletno oblikovanje.

Get račun Instagram

Ne, ne more delovati uspešno modni blog brez računa Instagram za to. Vsi veliki (in celo ne tako velike) modni blogi so imeli Instagram račune.

Zakaj? Ker živimo v vizualni kulturi. Če ljudje dobili samo pogled na pic-ih modnih izdelkov, ne da bi morali prebrati veliko besedila, ki jih bomo, da to storite. Ne dobiš si je stran Instagram bo videti vaš blog umrl, preden se je celo začelo.

Vaš blog bo še vedno uporaben, seveda, vendar brez pic-ih na Instagram, da ne bo tako popularna, kot bi moralo biti.

Buy kakovosti kamere

Naslednji namig o tem, kako postati modni blogger, še posebej, če ste ob vse fotografije sebe - in verjetno bodo - je, da se oborožite z dobro kamero.

Medtem ko je iPhone kamere so vedno boljši ves čas, in so verjetno precej super sedaj, ne morejo tekmovati z enaki Canon.

Da bi dobili verodostojnost v svetu mode blogging, vlaganje v vrhunsko kamero, je tudi vredno.

Vaša vsebina mora biti dobro

"Pfft! Ta je očitna! «Rečeš.

Ali je? Upam.

Ampak zakaj potem toliko blogerjev ne Ustalasati dosledno dobre vsebine?

Predvsem zato, ker so dobili leni in pozabi vse o maksimo, da je vsebina kralj.

Če je vaša vsebina je vedno neverjetno, bo vaš blog bolje in bolje. Cilj je ustvariti skupno rabo vsebine, ki ohranja ljudi, ki prihajajo nazaj za več.

In če je vsebina veliko, bo znamk začeli opažati - in jih bomo kmalu kliče.

Bilanca besedilo s slikami

Dober modni blog mora biti mešanica besedila in slik. Ne preveč bodisi - ravno pravi znesek.

Ustvarite svojo lastno blagovno znamko

To je verjetno eden od najbolj pomemben nasvet o tem, kako postati modna blogerka. Ja, boš pisal o blagovnih znamk - ampak kot modni blogger, boste tudi blagovno znamko sami.

Kaj je blagovna znamka? To je, kdo ste, kaj počnete, kar ste rekli, kaj se zavzemaš in stvari vsakdo poveže z vami.

Vaše blagovne znamke je vaša vsebina, tvoj stil, vaš logotip, vaše barve, vaše pisave - to je vse, kar lahko vidimo.

Problem za mnoge prvič modnih blogerjev je, da so tako prepričani, njihove blagovne znamke, ki se pojavljajo neredno. Vsak teden, kar na svoji spletni strani, je v nasprotju s tem, kar je bil objavljen en teden prej.

Morate nohte svojo blagovno znamko in kaj stati, preden začnete blogging. Na ta način boste postali takoj prepoznaven, in vaš ugled bo rasla.

Kako postati modni blogger? Kaj ste najboljši nasveti?

load...