Modni nasvet za ženske o tem, kako elegantno izgledati to poletje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

Modni nasvet za ženske o tem, kako elegantno izgledati to poletje

Modni nasvet za ženske o tem, kako elegantno izgledati to poletje

Poletje je tu in to pomeni, da vas bo zamikalo, da delujejo v trgovine in kupiti prvo odlično poletno obleko, ki jo vidite, le da hodi še nekaj korakov in našli še eno, ki je še boljši! Torej, pustite vašo kreditno kartico v torbici in še nekaj okno nakupovanje pri nas s temi desetimi elegantnih modnih nasvetov za to poletje:

1. Naslikal pogled

Če izgleda, da je ročno poslikane, potem je to v! Veliko vrhunskih oblikovalcev so pobarvane vzorce v svoji zbirki letos. Ali izgleda, da je bilo prebar-, čopič pobarvane ali velika zidana tisk je ročno poslikano pogled na tkanine je bil najljubši.

2. Naguban krila

Nič novega v gub, vendar lahko posodobite trend z nožem naguban krila v barvno spreminjanje, mavričnih tkanine, kot je bilo letos videti na številnih brvi.

load...

3. Odklon tkanine

Calvin Klein z omejenimi možnostmi, odklon, vzorčaste krila videti fantastično. Daljša odklon, spregledal, krilo lahko nosite čez vrh krajše krilo, izpostavi odklon ploščo na dnu in potem vam ni treba pokazati preveč gole noge, če ne želite.

4. Lahka številka jakne

V hladnejših večerih to poletje, obstaja nekaj lepih, vzorčaste, lahki bombnik jakne okoli. So nič všeč močen tiste, ki vas bo morda razmišljajo o, so elegantne, lepo narejene in bi šel odlično z skinny jeans.

5. Majica obleka

Velik vpliv na modo London kaže, letos je bila majica obleka. Polno, nadstropje pometanje dolžina in krajši, vse je v nekaj fantastičnega tkanine, s srajco, kot so ovratnice, te obleke res je vpliv na modnih revijah.

load...

6. Dotikom kovinskega

Prinesite diskretno pridih bling do poletja s fantastičnim migljanje, kovinsko krilo ali obleko. Bron, srebro in veliko zlata je bila vključena v številne naguban krila in obleke na vzletno-pristajalni stezi v tej sezoni.

7. Out of Africa

Izgleda, da so se oblikovalci obračajo na straneh National Geographic za mnoge od svojih poletnih navdihov. Ga plemenski folklore iz celega sveta, grafik in bogato, drzno vezenje vplivala, je bila tema pobral Givenchy, Valentino in McQueen.

8. Pretty v roza

Izhajajoč iz temnejših barvah črni in mornarice, z omejenimi možnostmi za jesen / zimo zbirk je veliko lažja in občutljivo prah roza je povratek na vzletno-pristajalnih stez za pomlad / poletje 2104. Think sladkorno peno in mehurčkov gumi in dobiš barve pokazala Isabel Marant in Alexander Wang.

9. Bodi dober šport

Če ste v svojih športih, potem vam bo z veseljem na oblačila navdih zbirk Gucci in Tommy Hilfiger. Živahne barve in zelo domoljubno rdeče, bele in modre, so bili vključeni v obleke, ki jih navdihuje trenirk, ki vozijo kratke hlače in kopalke.

10. Faux krzna ne gre samo za zimo

Saj ni treba čakati na zimo nositi faux-krzno, in to je bilo pred kratkim prikazan na vzletno-pristajalne steze. Lahka brez rokavov vrhovi featuring krzno v luči, svetle barve in celo Hawaiian tiskanja faux-krzno so vsi na videz.

11. Svetloba in Čipkast

Idealno za vroče vreme, svetloba, bele čipke, eterična čipke krasijo veliko modelov. Občutljivo in lepo potiskane vrhovi in ​​obleke vam elegantno in eleganten videz in to je povsem praktična za poletne obrabo preveč.

Katere so vaše najljubše 2014 poletni modni trendi? Ali imate kakšen drug modni nasvet deliti, kako videti elegantno to poletje?

load...