Najboljša sončna očala za obliko obraza: 10 nasvetov o tem, kako izbrati sončna očala | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

Najboljša sončna očala za obliko obraza: 10 nasvetov o tem, kako izbrati sončna očala

Najboljša sončna očala za obliko obraza: 10 nasvetov o tem, kako izbrati sončna očala

Ne moreš kar sprehaja v trgovino in zgrabi prvo sončna očala, ki jih najdete. Sončna očala so del vašega celotnega videza in jih je treba skrbno izbrati. Ti morajo biti primerni za obliko vašega obraza in svojo barvo las, tako da se glasi teh deset nasvetov, kako izbrati najboljše sončna očala za vas.

1. Kako ugotoviti svojo obliko obraza?

Naš prvi namig o tem, kako izbrati sončna očala, ki so kot nalašč za obraz je, da poznate svoje oblike obraza. Poglej se v ogledalo in potegnite svoje lase nazaj in oceniti, če je vaš obraz tanjša in kje je širši, in to vam bo omogočilo, da izberejo svojo obliko obraza iz okrogle, kvadratne, srce, ovalne ali v obliki diamanta.

2. Splošno pravilo za izbiro očala okvirji

Še en namig na kako izbrati sončna očala: praviloma, ko ste ugotovili, obliko obraza, morate kupiti očala, ki so nasprotno v obliki kot pri obrazu. Za okroglega obraza, morate kupiti kotne okvirje, na primer.

load...

3. Sončna očala za lepa dekleta, ki imajo obliko okroglega obraza

Za bolj okroglega obraza, bo sončna očala z zornih kotov, kot so pravokotniki ali kvadrati deluje najbolje. Ostri koti očal bo pomagalo uravnotežiti svoje značilnosti in dodajte opredelitev na obrazu.

4. Sončna očala za čudovite ženske z kvadratne oblike obraza

Če imate močne, kvadratne funkcije, nato poskusite sončna očala z okrogle ali ovalne okvirje. Krivulje okvirjev bo zmehčala kotov obrazu. Imate izbiro malih zaobljenimi sončna očala ali preveliko okroglimi očali v sedemdesetih letih; tako bo videti enako dobro za vas.

5. Sončna očala za neverjetne ženske, ki imajo v obliki srca obraz

Če imate klasični obliki srca obraz, nato pa obraz oži off na čeljusti linije. Za uravnoteženje funkcije med čelo in vaše čeljusti linije, izberite sončna očala z okviri, ki so težji od spodaj, od zgoraj, in to bo ustvarilo večjo širino na spodnjem delu obraza.

load...

6. Sončna očala za lepa dekleta z ovalni obliki obraza

Za dokaj simetrično ali ovalna obraz, precej bo vse okvir oblike izgledaš; Samo biti previdni izbiri sončna očala, ki so preozka za obraz, bi morali biti vsaj tako široka kot najširši točki na obrazu.

7. Sončna očala za srečne ženske z diamant v obliki obrazov

Kot ovalne obraze, če imate več diamant v obliki obraza, nato pa boste imeli srečo, saj bo večina očala slog videti dobro za vas. Izberite okvirje, ki ni nič večji, kot vaši obraznih kosti in poskusite očala z ukrivljenimi okviri; delajo tudi z diamantno obliki obraza.

8. Kako izbrati najboljše barvo okvirja?

Ko natančneje določi obliko okvirja, je čas, da razmislite o barvi okvirja. Najenostavnejši način, da izberete popolno barvo je, da izberete okvirje, ki so v barvah, ki dopolnjujejo barvo oči, glede na barvno kolo. Ni težko in hitro pravil barve, čeprav, morate upoštevati tudi barvo kože, barvo oblačil in, seveda, sliko, ki jo želite prikazati.

9. Ne pozabite na zaščito pred soncem

Ne pozabite, da so sončna očala niso le modni dodatki; so tudi tam za zaščito vaših oči. Kot tudi razmišljanje o tem, kako bodo videti, nakup kakovostnih sončnih očal, ki bodo zaščitili svoje oči pred UV-žarki sonca. Koža okrog oči je občutljivo preveč, tako da bo dobro zaščito pred sončnimi očali pomagali preprečiti poškodbe oči in prezgodnje staranje kože, pa tudi.

10. Nakup proti bleščanju sončna očala

Pri nakupu sončnih očal, bi morali najti tudi leče, ki so polariziranih. Polarizirane leče zmanjša bleščanje vode, snega in stekla, in te vrste sončnih očal so bistvenega pomena, če se bodo vožnjo v soncu.

Ali imate druge nasvete o tem, kako izbrati sončna očala? Vas prosimo, da delite vaša priporočila in nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...