Nasveti za nakupovanje obleke za dekleta: 10 velikih nasvetov o nakupovanju kot profesionalcu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

Nasveti za nakupovanje obleke za dekleta: 10 velikih nasvetov o nakupovanju kot profesionalcu

Nasveti za nakupovanje obleke za dekleta: 10 velikih nasvetov o nakupovanju kot profesionalcu

Ali ste se kdaj vprašali, zakaj je to, da je nekaj dni lahko preživijo ure in ure nakupovanje, ampak pridejo nazaj z nič? No, nakupovanje je umetnost in veščina, ki se lahko naučili, in boste veseli, da je praksa! Naj bodo vaši nakupovalni izlet bolj zabavno in bolj produktivno in branje teh deset nasvetov, kako nakupovati kot profesionalec:

1. Naj modni beležko

Prvi velikih oblačila nakupovalnih nasvetov je, da modni album. Ko vidite sliko obleko, ki ti je všeč, ga izrežite in ga vodi, ali pa ga shranite na spletni strani, kot Pinterest. Vodenje beležko modnih idej vam bo dala navdih za svoje nakupovalne izlete, tako da lahko načrtujejo vnaprej in oblikujete svoje obleke, še preden zapustijo svoj dom.

2. Shranite noge in preverite na spletu najprej

Včasih, to je samo ni vredno Nezdravih traipsing po trgovinah in jih lahko kupite vse, kar potrebujete, in kupiti ceneje, na spletu. Če želite poskusiti nekaj na preden kupiš, poskusite to na v trgovini in nato dobiti najcenejše spletno ceno, ko se vrneš domov.

load...

3. Ostani osredotočen

Še eden od koristnih nasvetov obleke nakupovanje je, da se spomnimo, da ostanejo osredotočeni. Focus dame, osredotočiti! Ali ne postane raztresen s posebnimi ponudbami in vabljivo zaslonov. Iskati tisto, kar ste prišli in ga kupite, ali boste dobili domov z vrečkami oblačil, ki jih nikoli ne, namenjenih za nakup na prvem mestu.

4. Preverite omaro, preden nakupovanje

Ocenil, kaj ste že, preden ste zadeli trgovin. Preverite, kaj ste že, da seznam, kar potrebujete, in ne pozabite, osnov, kot tudi nove obleke. Ni smisla podvojil na tisto, kar že imate, zato porabiti denar za namesto nekaj drugega.

5. Ne da kupiti, če niste prepričani

Naslednja eden od pomembnih oblačila nakupovalnih nasvetov je, da bi se izognili nakupu kaj je niste prepričani o tem. Če ste v garderobi v trgovini niso bili prepričani o tem, potem je zelo verjetno, da ne boste prepričani, ko prideš domov, bodisi. Lahko bi vedno vzeti nazaj, ampak kdo potrebuje težav ?!

load...

6. Razmislite o oblekah, ne posameznih kosov

Nakup enega samega elementa, ker izgleda super je v redu, vendar le, če imate kaj drugega za obleči z njo. Trgovina z obleke v mislih, ne pa za posamezne postavke in potem boste imeli boljšo predstavo o tem, kaj ste res iskali.

7. Vzemite si čas in prodajalna okrog

Ne biti preveč hitenja. Vzemite si čas, da poskusite stvari na in, če niso čisto v redu, poskusite drugo trgovino. Tudi če na koncu vrača v prvo trgovino spet, da je vredno vložiti dodaten napor, da se stvari, ki so ravno prav.

8. Delo svoj proračun

Oblačila nasvetov za nakup tudi razmišljanje o svojem proračunu. Kakovost je pomembna, vendar je večina od nas dela za proračun. Proračuni bo različna za različne ljudi, vendar je dobro pravilo palca je, da razmisli, kako pogosto boste nositi element. Par kavbojk, ki jih bodo nosili znova in znova je vredno porabi več denarja, kot top, ki jih bodo nosili le enkrat ali dvakrat.

9. Ne pozabite storitve krojenje

Čeprav tega ne oglašujejo, večina trgovin ne ponujajo Krojaške storitve, ki jih lahko uporabite. Če oblačilo potrebuje majhno spremembo, da bi bilo idealno, ne bojte se vprašati, če se lahko določi v trgovini.

10. Vedno preverite za kakovost

V vaši naglici, da bi dobili vse elemente na seznamu, ne pozabite, da preveri kakovost. Prepričajte se, da natisne pravilno razporejene, šivi so ravne in dajejo šivi malo vlačilec. Če je videti svoboden, potem ne bo trajala zelo dolgo.

Kakšne so vaše najboljše obleke nakupovanje nasveti? Kako nakupovati kot profesionalec?

load...