Top 10 barvnih trendov za pomlad poletje 2014 | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

Top 10 barvnih trendov za pomlad poletje 2014

Top 10 barvnih trendov za pomlad poletje 2014

Barve, kot so dolžina krilo, pridejo in gredo, glede na letni čas in včasih, modne hiše po vsem svetu prišli do nekaj fantastičnega imen za barve, kot Celosia oranžne in Radiant orhideje. Torej, da se sekajo modne svetov razposajeni imena za barve, smo vam top deset barvne trende za pomlad in poletje 2017, kot je predvideno s Pantone:

1. Seznanjanje mehki pasteli z živimi barvami

Color ravnotežje je stavek leta 2017 z mešanico svetlih in živahnih barvah s naporu, pastelnih odtenkih. To se očitno zgleduje po naravni videz cvetja: nekaj svetlih tiste, med mehkejšimi odtenkih ostalega.

Barva 2. Sand

Opečen in prijazna svetloba sence, pesek, se uporabi za izravnavo svetlejše barve. Razmeroma nevtralna barva, pesek je odličen kontrast na svetlo, krepko tone in ustvarja čudovit kontrast.

load...

Barva 3. Hemlock

Poletno, naravna zelena hemlocka Izgleda pomlad listi proti svetlejši cvetličnih barvah. To je odlično ozadje za kontrastni, naraven videz poletja 2017.

4. Barva Paloma

Razrez po modni hype, Paloma je svetlo siv. To je eden od tistih klasičnih barv, ki lahko izgledajo fantastično sama ali s svetlim pridihom barve dodati prefinjenosti in držo.

Barva 5. Radiant Orchid

Barva vzmeti za 2017, Radiant Orchid je toplo vijoličen odtenek, ki se pojavi v tkanine, makeups in čevlje. To je fuksija odtenek vijolične, obarvana s pridihom roza, ki je dejal, da izvirajo zdravje in veselje.

load...

6. Celosia oranžna barva

Ta subtilen odtenek oranžne barve, ki spominja na nastavitev poletnega sonca, lahko povezal z drugimi poletnimi toni, kot so vijolice ustvariti popoln občutek poletja. , Buče pire, kot so barve, ki je umirjena dovolj, da se skupaj s svetlejše barve za lepo in kontrastni videz.

7. Cayenne rdeča barva

Pikantno rdeča barva, Cayenne red, določen glede na nevtralne barve peska naredi čudovito in žensko kombinacijo. To poletje je vse o naravni videz cvetja in ta odtenek vsekakor ustreza, da meril.

8. Placid modra barva

Placid modra, je mirno in naravno, nebo modro. Še eden od barv kuliso narave, se lahko uporablja barvo ozadja ali kot poudarkom na drugih odtenkov. To je pomirjujoča barva, ki deluje prav tako dobro, kot je sama, kot to počne večina drugih tonov in s črno-belo.

9. Barva Freesia

Frezije je dramatična, sonce poljubila rumeno, ki je ena izmed Pantones "top barve za 2017. Tropski cvet navdih odtenek je neverjetno rumena, napolnjen z energijo in toploto, nosili predvsem dekleta z temnimi lasmi.

10. Jarek modra barva

Najljubši na modnih revijah, je bil jarek modro opisal kot kobaltno modre barve in je bližje modrina oceana, kot je v svetlejši modri poletnega neba. Jarek modro lahko nosili dekle katere koli barva las, barva oči in polti in da bo videti fantastično. To je, kot že ime pove, preprosto jarek.

Katere so vaše najljubše barve, ki vam je všeč, da nosijo to poletje?

Vas prosimo, da delite svoje misli in modne nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...