Top 10 modnih nasvetov za ženske z majhnimi prsi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

Top 10 modnih nasvetov za ženske z majhnimi prsi

Top 10 modnih nasvetov za ženske z majhnimi prsi

Veliko modnih nasvetov za ženske z manjšimi prsmi se zdi, da se vrtijo okoli izdelavo njihove prsi videti večje, kot v resnici so, ne zajema telesa, ki jih imate. Ženske z manjšimi prsmi dejansko imajo prednost pred velikimi ujeli dekleta, saj lahko izbirajo med veliko širši spekter različnih slog oblačil. Če ste iskali, da bi večina od ploske prsi sliki, potem tukaj je deset modnih nasvetov za ženske z majhnimi prsmi.

1. Flash nekaj kože

Cepitev ni le koža, ki lahko ogledate zapeljiva, zato bodite pripravljeni, da rodi nekatera druga področja kože ustvariti krasen pogled. Dekle z majhnimi prsmi ni treba skrbeti toliko o trakovi in ​​podpore, tako da bo zadnjega dela je veliko lažje možnost. Ena ramenski vrhovi in ​​halter vratovi so še en način razkrili nekaj gladko kožo, da lahko majhne prsi ženska izmaže.

2. Poudarite pasu

Lahko ustvarite neverjetno silhueto z nosil oblačila, ki poudarja svojo slim obseg pasu. Izberite obleke v klinču in v pasu; bo videti neverjetno in žensko ter da bo vaše prsi videti večje.

load...

3. Nosite višje necklines

Tam je bilo veliko znanih lepe ženske z majhnimi prsmi in eden izmed tistih, ki je bila Jackie Onassis. Sledijo njenemu zgledu in nositi visoke vratu vrhovi kot vratu posadke ali vratu ladjo. Visoke vratom vrhovi opozoriti na obrazu, medtem ko V vratovi vrhu, bo opozoriti svoje prsi.

4. Toda, zajela necklines lahko ogledate veliko preveč!

Če imate majhne prsi, medtem ko visoke necklines cool in prefinjeno, lahko nosite tudi zajela necklines, da je veliko drugih deklet ne more snemite. Poskusite nošenje večerne obleke, ki res šopirjenje prsi s poševnico, da gredo do konca pasu, ali za bolj priložnostne videz, poskusite srajce odpel res nizka.

5. Uporaba barve

Barve oblačil, ki jih nosimo lahko naredi veliko razliko preveč. Če ne želite, da bi svojo zgornjo polovico videti večja, nato živobarvni oblačila za vrhu in temnejše barve pod pasom. To bo ograja manjše prsi in opozori proti obrazu.

load...

6. Nosite široke pasove

Drug način za izboljšanje videza prsi je, da nosijo ozke, široke pasove. Široke pasove lahko nosite z vsemi vrstami obleke in, če jih potegnite v tesen, bodo ustvarili čudovito silhueto in poudarjajo svojo vitko postavo.

7. Accessorise

Dodate lahko iluzijo več velikosti na prsih z dodatno opremo in nošenje majice z naborki, gub in ruffles. Lahko nosite tudi večplastna rute prek navadnega vrhu dodati nekaj glasnost, ali obrabo močen Izjava ogrlice, ki visi dol za vaše prsi-line.

8. Poskusite čiste tkanine

Majhne prsi tudi pomeni, da lahko nosijo čiste tkanine preveč, ne da bi morali skrbeti za traki modrc, ki prikazuje. Nošenje modrčka izjavo na podlagi čiste tkanine ali zdrsa, je tudi dobra ideja, ali, če se počutite bolj drzni, nositi ničesar pod in pustiti bradavice kažejo skozi tkanino.

9. Poskrbite, ramena in roke v središču pozornosti

Lahko opozarjajo tudi stran od prsi, tako da so roke in ramena v središču pozornosti. Nosite vrhovi, ki imajo visoko necklines in majico rokavi ali tee-majice, na primer, in da bo opozoril na zgornji del telesa, vendar ne prsih.

10. Wear sežgati hlače

Drug način za poudarjanje pasu je nositi hlačami. Par rakete, s tesnim pasu, bo vaš pas pojavijo tudi ožja in prsi večje in da bodo ustvarili dobro uravnotežen silhueto.

Ali imate druge modne nasvete za ženske z majhnimi prsmi?

load...