Top 10 modnih nasvetov za ženske z velikimi prsi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

Top 10 modnih nasvetov za ženske z velikimi prsi

Top 10 modnih nasvetov za ženske z velikimi prsi

Medtem ko se nekatere ženske želijo, da so njihove prsi večje, druga dekleta z velikimi prsmi, da so tisti, ki s težavo. Bivanje na vrhu vseh najnovejših modnih trendov, če imate velike prsi lahko težavno, saj lahko velike prsi omejuje, kaj lahko nosite. Medtem ko vsak in vsaka ženska je drugačna, tukaj so deset splošnih modnih nasvetov za ženske z velikimi prsi.

1. Invest v dobrem nedrček

Presenetljivo veliko število žensk nosi napačno velikost modrc, saj redko gre za pravilno modrc vgradnjo. To je še toliko bolj pomembna za ženske z velikim prsi nositi dobro, dobro prilegajoče modrc in je vredno porabi malo več denarja za nakup visoko kakovostnih nedrčkov. Polna pokrov nedrčki so verjetno najboljše za daywear; da vam bo dal boljšo podporo in bo bolj udobna za nošenje.

2. Kako izrez pravico

Če ne želite, da pripravi preveč pozornosti na vaše prsi, nato izberete pravico, uravnotežen, bo izrez pomembno. V-vratovi ponavadi videti najbolje z velikimi prsi, saj opozarjajo stran od težke zgornjega dela telesa in jih dajo oblačila visi dobro. Dodate lahko tudi dodatki, kot izjavo ogrlico ali več ogrlice.

load...

3. Wear zaviti obleke

Zaviti obleke so res super za ženske z velikimi prsi. Ločujejo prsi in ustvariti uravnotežen pogled med prsi in pasu. Zaviti vrhovi so odličen način, da bi od večine svojih krivulj in jih je mogoče videti čudovito elegantno in prefinjeno na žensko z velikimi prsmi.

4. Poskusite opremljenimi jakne

Jakne lahko izgledaš na žensko z velikimi prsmi, vendar pa morate biti previdni, o vrsti jakno, ki jo izberete. Da bi kar najbolje izkoristiti svoj sliki izbral jopiči, ki so prilagojene in dobro prilegajo v pasu. No bo talne jakne poudarjajo peščene ure sliko in da boste videti vitkejši.

5. Wear pasovi za dodane slogu

Dodajanje pas preprost pulover ali obleko lahko dodate popolnoma novo dimenzijo obleko. Iskanje pas, da bo prav za vas je lahko izziv, čeprav, ker lahko velike joške da pas videti krajši, tako da je vredno poskusiti ven več, preden kupite. Širši pasovi običajno deluje najbolje, saj dajejo iluzijo daljše, tanjše pasu.

load...

6. Uporabi barvo pametno

Temnejše barve bo vedno boste videti manjši, tako da nošenje temne barve na vašem vrhu bo imelo za posledico, da vaše prsi videti manjši. Če nosite temne barve na svojem vrhu in vžigalnik barve na dnu, bo prinesla boljšo opredelitev za vašo sliko in da vaš profil videti bolj racionalno.

7. Izogibajte se visoko necklines

Verjetno ena izmed najbolj pomembnih modnih nasvetov za ženske z velikimi joški je, da ne nosite ničesar z visokim izrezom. Zaobljene necklines in visoke turtlenecks imajo neugoden vpliv na ustvarjanje uni-boob videz.

8. Izbira prave dolžine tulca

Dolžina rokavov, ki jo izberete lahko naredi veliko razliko preveč. Če želite ustvariti vitkejši videz, in imate velike prsi, potem je najboljša možnost je, da gre za tri dolžine četrt rokavi, ki bodo veliko bolj hujšanje kot kratkimi rokavi ali brez rokavov vrhu.

9. Izogibajte se špageti trakovi

Špageti slog, bodo majhne pasovi bo samo vaše prsi videti še večji in bodo neprijetno nositi. Širši pasovi bo videti veliko bolje z velikim prsi, in jim bo zagotovila boljšo podporo preveč.

10. Ne nepotrebno večino na prsih

Če imate velike prsi, potem vam ni treba dodati nobene več v razsutem stanju na vašem območju prsnega koša. Široki zavihke na oblačilih bodo dodali le večji volumen na prsih in pretiravajo z velikostjo svojih prsi, tako da izberejo jopiči, ki so enotni prsi in se izogibajte nošenju močen pletenin.

Katere so vaše najljubše modne nasvete za ženske z velikimi prsi?

Ostani lepa!

DELNICE

load...