Top 10 spletnih nakupovalni nasveti, o katerih morate vedeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Vrste stilov

Top 10 spletnih nakupovalni nasveti, o katerih morate vedeti

Top 10 spletnih nakupovalni nasveti, o katerih morate vedeti

Še danes mnogi ljudje ne marajo, da spletno nakupovanje. Obstaja strah pred goljufijami, strah pred predajo težko prislužen denar, samo za prejemanje sub-standardno blago, in za nekatere, je preprosto strah vseh stvari tehničnih. Nakupovanje na spletu, pa je naraščajoč pojav. Lahko dobite nekaj fantastičnega kupčij in jih lahko najdete ličila, čevlje in obleke, ki jih nikoli ne bi našli v običajnih trgovinah. Vse kar morate storiti je, da sledite tem osnovnih nasvetov in tudi vi lahko varno deskanje po spletu za neverjetno ponudbo in postati uspešen na spletu kupec:

1. Drži se dobro znanih spletnih trgovin

Najlažji način, da ostanejo varni na spletu je, da se držijo znanih mest in blagovne znamke. Večina velikih trgovcev na drobno imajo sedaj spletnih trgovin in boste ugotovili, da je nakup na spletu, tudi od velikih trgovin je veliko bolj stroškovno učinkovito, od nakupa isti predmet, fizično iz trgovine. Ti bodo v glavnem lahko tudi več vrstic na zalogi tudi na spletu.

2. Če izgleda preveč dobro, da bi bilo res, potem je verjetno

Zdrava pamet bi vam povedal, da se ne bo našel Louis Vuitton vrečko za $ 1.99. Če se najde ponudbo na spletni strani, ki samo izgleda tako neverjetno, in ne morem verjeti, da svojo srečo, potem je najbolje, da ostanejo tudi jasno.

load...

3. Trgovina okrog in primerjajo

Ena od največjih prednosti internetnega nakupovanja je, da lahko brez težav primerjajo cene. Vedno preverite drugih mestih za primerjavo cen in naj se ne mika, da bi kupil od prvega mesta, ki ste prišli čez. Kupčij so tam, vse, kar morate storiti je, da jih najdejo.

4. Preberite mnenja strank

Preberite mnenja strank, da bi dobili splošno predstavo o tem, kaj pravijo drugi o izdelku. Bodite previdni, čeprav od preveč žareče kritike, predvsem na mestih, kot je eBay. Prodajalec proizvoda pogosto objavili svoje žareče ocene!

5. Preberite pravilnik vrne

Velika negativna nakup stvari, kot so oblačila in obutev na spletu je, seveda, da ne morete poskusiti stvari naprej. Vedno politiko vrne skrbno preberite zagotoviti, da lahko pošljete izdelke nazaj, če niste zadovoljni z njimi, ali če ne ustreza.

load...

6. Skrbno preverite velikost grafikona

Ni vse velikosti oblačil so enaki, zato preverite natančne meritve velikosti grafikona zagotoviti, da bodo vsa oblačila kupite dejansko zate.

7. Poskusite pred nakupom

Če ste našli predmet, ki ga želite po ugodni ceni na spletu, potem lahko vedno obiščete običajne trgovine, da imajo pogled na pravo stvar, preden kupite na spletu. Na ta način boste lahko preverite prileganje in barve, nato pa se vrnite na domu in ga kupite na najcenejši ceni na spletu.

8. Uporaba kreditnih kartic in ne, kot debetnih kartic

V večini držav, imate veliko več zaščite, ko kupite s kreditno kartico, kot ti pri uporabi plačilnih kartic na vaš tekoči račun. Kreditne kartice so zajete v potrošniškem kreditu zakonodaje, tako da bodo zajete proti goljufijam ali ne dostavi.

9. Preverite opis izdelka

Ali ne bo vzelo, da je sijajna, supermodel, fotografijo; preverite podroben opis izdelka preveč. Daleč večino spletnih trgovin so popolnoma legitimno in pošteno, vendar so poskušali prodati, da vas čim več stvari, kot je mogoče, tako da skrbno preverite podrobnosti o izdelku, preden kupiš. Je, da medenina zaponka na tej lepi torbici res iz medenine? Ali je izdelan iz "medeninasto" plastike?

10. Naj bo vse svoje račune in naročilo potrdila

Vedno imejte vso korespondenco in potrditev naročila reference, ki so jih prejeli. Brez ustrezne dokumentacije in referenčnimi številkami, je malo verjetno, da bo dobil nadomestilo, če proizvod ne izpolnjuje vaša pričakovanja.

Katere so vaše najljubše spletne nasvetov za nakup?

Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...