10 citatov modrosti iz Winston Churchill | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 citatov modrosti iz Winston Churchill

10 citatov modrosti iz Winston Churchill

Stoic, taktično bistroumno, ponosen in psihično težko, je Sir Winston Churchill verjetno najbolj znan kdaj predsednik vlade v Veliki Britaniji. V pisarni od leta 1940 do leta 1945 (in spet od 1951 do 1955), ki je nadziral uspeh zaveznikov v drugi svetovni vojni.

Ampak prav tako pa so znani za pomoč zaveznicam za zmago v vojni in ponovno vzpostavitev miru in harmonije v Evropo in širši svet, je bil Sir Winston Churchill tudi človek poln učenja in modrosti. Bil je nadarjen umetnik, zgodovinar in pisatelj, in je dobitnik Nobelove nagrade za književnost leta 1953. Pod psevdonimom Winston S. Churchill, je napisal obširno, da postane mojster zgodovinskega opisa. Torej, čeprav je bil že znan po vojni je postal dvakrat znan, ko je objavil zgodovino angleško govorečih narodov.

Učeni, Sir Winston Churchill povišan človeške vrednote vse do svoje smrti. Torej, kaj je deležen njegove modrosti in si oglejte 10 neverjetno modrost ponudbe Winston Churchill.

load...

"Uspeh ni dokončen, neuspeh ni usodna: to je pogum za nadaljevanje, ki šteje."

     - Sir Winston Churchill

Življenje je krivulja učenja, stalen poskus. Samo zato, ker ste uspeli na nekaj en dan, še ne pomeni, da je vsega konec. Picasso proizvaja veliko tako imenovanih velikih umetniških del, vendar v spominu, da so bili vsi poskusi. Vsi so bili majhni uspehi na poti do ene velike mojstrovine. Vaš uspeh ni dokončna; to je samo pit-stop na poti k še večji uspeh.

Podobno, vsak neuspeh naletite ni usodna. Namesto tega bi morali videti neuspeh kot priložnost, da se učijo iz svojih napak, da raste in izboljšati. Vse, kar ne; celo Churchill je prišlo do napak. Toda veliko ljudi med nami priti nazaj na konja in se vrnil močnejši.

"Imate sovražnike? Dobro. To pomeni, da si vstal za nekaj, nekje v svojem življenju. "

     - Sir Winston Churchill

Včasih so trenutki v življenju, če obstaja verjetnost, da bo nekaj, kar bi lahko rekli razburjen nekaj ljudi. V bistvu, bi jim razburilo toliko, da bodo postali sovražniki.

load...

Zavzemanje za to, kar mislite, da je prav, bo ustvaril sovražnike. Vedno bodo ljudje, ki nasprotujejo, kar ste rekli in kaj menite, da je prav, in si lahko celo postavi v takšnem položaju, ko stalo vaše etika prijatelja. Toda zavzemanje za kar veste, da je prav, je pomembno. Vaši etika, preden karkoli drugega na tem svetu. Ustvarjanje sovražnikov, če moraš, ampak nikoli ne pusti nikogar zatreti svoje morale.

"Pogum je tisto, kar je potrebno, da vstanejo in govorijo; pogum je tudi, kaj je potrebno, da se usedem in poslušati. "

     - Sir Winston Churchill

To je še ena od čudovitih citatov, ki jih Winston Churchill. Kot ste zelo dobro veš, da je res veliko poguma, da vstanejo in imel govor na stotine, tisoče ljudi. Dejansko je potrebno veliko poguma, da vstanejo in govorijo, da samo sklopko ljudi.

Vendar pa je potrebno tudi pogum, da vedo, kdaj se usedem in poslušati nekoga drugega. Potreben je pogum, da vedo, kdaj je čas za korak nazaj in priznati, da lahko nekdo drug naredil nekaj boljšega od tebe, ali kaj ve, ki presega svoje znanje. Potreben je pogum, da se spravite svoj ego stran trenutek in poslušati mnenja drugih.

"Osebno sem vedno pripravljen učiti, čeprav mi ni vedno tako se učil."

     - Sir Winston Churchill

Kdo je rekel, da je treba iti v šolo, da se naučijo kaj? Vse kar morate storiti, je kupiti nekaj knjig in branje. Učenje je tako preprosto!

"Za izboljšanje je spremeniti; da bi bil popoln, je pogosto spreminjajo. "

     - Sir Winston Churchill

To je eden od modrih citati Winston Churchill, ki poudarja pomen prilagodljivosti. Če lahko igrajo le eno vlogo, in so srečni, da igrajo samo eno vlogo, vaše življenje ne bo izboljšalo. Morda boste obvladali to vlogo, ampak kaj se zgodi, ko postane odveč? Kaj se zgodi, ko se boste morali igrati novo vlogo, vendar so jih prizadele, ker si preprosto ne vedo, kako?

V življenju ne smemo osredotočiti samo na spremembe; moramo osredotočiti tudi na napredek. To je nekaj, kar je storil zavestno; se zavedamo, da smo ob precejšnje ukrepe za napredek. Včasih smo morali spremeniti zaradi odnosa. Drugi časi, moramo spremeniti zaradi kariere. Velika športniki prilagoditi svojo igro in spremenite zavoljo ekipe. In kot oni zaslužiti starejši, se morajo prilagoditi svojo igro, da sprejme njihovo umirjanja hitrosti in večjo utrujenost.

»Resnica je neizpodbitna. Malice ga lahko napadejo, nevednost jo lahko zasmehujejo, ampak na koncu, to je to. "

     - Sir Winston Churchill

Resnica je nezmotljiv. To je ena stvar, ki se lahko zanesemo na tem svetu, in edina stvar, ki se nikoli ne spreminja. To ne spreminja s starostjo, pa se ne oblikujejo različne ljudi, tega ne bo pometel orkan. To ostaja enaka, zakoreninjena v istem mestu, pripoveduje iste zgodbe.

Resnica nam daje moč, zaradi svoje eternality. Ne glede na to, kaj se zgodi; ne glede na to, kako postane prezrta ali zasmehovani, lahko vedno črpajo moč iz njega, ker je vedno tam.

"Če so šli skozi pekel, nadaljuj."

     - Sir Winston Churchill

Hell ne zveni kot posebno lepo mesto, da gredo skozi, ampak včasih moramo iti skozi težke čase ali situacij. Življenje ima svoje vzpone, vendar ima tudi svoje padce. Krat testiranje nas doleti, pa je, kako se odzivamo na ta testiranja časih, da je pomembno.

Ali bomo dali gor, vrgel brisačo v? Ali pa smo vztrajali?

Odgovor je, da bi morali nadaljuj. Peklenski situacije preizkusite naš značaj, ampak vztrajnost je ključ do uspeha. Hell ne traja večno; bo vedno kanček svetlobe na koncu tunela. Življenje nagrajuje tiste, ki delajo zanj.

"Appeaser je tisti, ki se hrani krokodila, v upanju, da ga bo pojedel zadnji."

     - Sir Winston Churchill

Če želite živeti svoje življenje prijeten ljudi, na splošno pomeni, da ste se izogibali konfliktu. Kot tak, boste rekli ljudje, samo da jih prosim, v upanju, da ne bodo začeli argument.

Včasih, čeprav spor je potrebno. Pravijo, stvari, samo da si ljudje vam lahko pusti globoko nesrečen, in to lahko privede do stagnacije. Ničesar ne spremeni, se nikoli nič ne bo bolje. Konflikt vedno prinaša spremembe in izboljšave.

"Nikoli, nikoli, nikoli ne popustiti!" 

     - Sir Winston Churchill

To je verjetno ena izmed najbolj znanih citatov, ki jih Winston Churchill. Če želite primer, zakaj se nikoli ne popustijo, vse, kar morate storiti, je, da pogled na življenje sira Winstona Churchilla. Je dal v, bi vojna je bila izgubljena. Milijoni ljudi, ki bi živeli pod pretvezo zatiranja nacistične stranke.

Čeprav so posledice ti daje v ne povsem biti enaka, ideja je vedno enak: če imate sanje, da ste vedeli, da lahko dosežemo, preprosto ne sme dati v dajanje v sredstva, ki so vam namenjene živeti joyless. Življenje nezadovoljstva. Nobene potrebe ni, da bi v; vse, kar je mogoče doseči.

"V vojni, resolucije; v porazu, Defiance; v zmago, plemeniti. "

     - Sir Winston Churchill

Ok, tako da ste verjetno ne bo vojne kadarkoli prej, vendar je ta citat je mogoče uporabiti za življenje, ne glede na kontekst. Ko je sredi naloge, ki jih potrebujete za delo načine za njegovo rešitev. Ko ste izgubili, morate biti kljubovalno. In ko zmagaš, si mora vedno zmagati z dobro milosti. Nikoli Piljiti.

Kateri so vaši najljubši citati, ki jih Winston Churchill?

load...