10 čudovitih Audrey Hepburn navaja, da morajo vse deklice brati | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 čudovitih Audrey Hepburn navaja, da morajo vse deklice brati

10 čudovitih Audrey Hepburn navaja, da morajo vse deklice brati

Sončna očala, mali brez rokavov obleko, ljubeč vendar lepa nasmeh, in cigarete v roki, je imela Audrey Hepburn pogled v petdesetih letih prejšnjega stoletja, ki se zgleduje elegantna generacije.

Britanska igralka, ki je bila znana najbolj po svojih vlogah v priljubljenih filmih Roman Holiday in zajtrk, romantičnih komedij Tiffany za katero je zmagala in bila nominirana za oskarja. Eleganten, šarmanten in lep, je postala sinonim za novo smer, da je Hollywood jemal na pragu šestdesetih let. Moški jo je oboževal, ženske, želel bi jo.

Audrey Hepburn je bila tudi humanitarno, ki je bil nekoč ambasadorka dobre volje Unicefa. V tej vlogi, je šla na terenskih misijah v Etiopiji, Turčiji in Srednji Ameriki. Pred tem je pomagala odpor med drugo svetovno vojno.

load...

In ker Audrey še vedno navdihuje milijone ljudi po vsem današnjem svetu, smo menili, da bi si oglejte 10 njenih najbolj čudovitih citatov, ki jih je vsa dekleta, da se glasi. Pojdimo!

"Verjamem v roza. Verjamem, da je smeh najboljše kalorij gorilnika. Verjamem v poljubljanje, poljubljanje veliko. Verjamem, da bi bil močan, ko se vse zdi, da bi šlo kaj narobe. Verjamem, da so srečni dekleta najlepše punce. Verjamem, da je jutri še en dan, in verjamem v čudeže. "

     - Audrey Hepburn

To je eden izmed najlepših citatov Audrey Hepburn. Bila je večni optimist, ki je vedno videl svetlo plat stvari. Audrey Hepburn je sanjač in vernik, ki ni hotel pustiti negativi spraviti dol. Želela se je smejal, da nosijo barve, poljub, nasmeh in verjeti v čudeže.

To je to, otrok, kot je navdušenje za dobre stvari na svetu, ki lahko vlečejo skozi dan in zagotavljajo, da je vaše življenje srečen. Namesto videti žalostno plat stvari, morate objemu svetlosti. Bodi srečen - biti lepa! Sreča se začne v mislih.

load...

"Nekateri ljudje sanjajo, ki imajo velik bazen. Z mano, da je omare. "

     - Audrey Hepburn

Moda je vse. Če želite pokazati svetu, da si mislimo resno, morate obleko za vsako priložnost.

"Če bi moj svet jame jutri, bi se oziram na vseh užitkov, excitements in worthwhileness, ki sem so bili dovolj srečni, da so imeli. Ne žalost, ne moje spontane splave ali oče zapusti dom, vendar je veselje vse ostalo. To se bo že dovolj. "

     - Audrey Hepburn

Vse prepogosto smo živijo na obžalovanja vredne stvari, ki so se zgodile na nas. Se ozremo v preteklost, in se jezijo. Pogrešamo te ljudi, ki so zapustili svoje življenje, in bomo žalovali za stvari, ki jih ne morete spremeniti.

Kot Audrey poudarja, da je veliko bolj zdravo, da napišete svoje pogrebnega govora, in pozdravljamo naše boljše trenutke v življenju. Zakaj Živeti v bedo, ko smo lahko plesali na soncu? Vsi smo imeli srečno in nesrečen trenutkov, vendar je veliko bolje, da razmisli o tistih časih, ki so nam dane, neizmerno veselje.

"Ljudje, še bolj kot stvari, ki so se ponovno vzpostavi, obnovi, oživljena, predelane in odkupil; Nikoli ne vrzi kdorkoli. "

     - Audrey Hepburn

To je še ena od čudovitih Audrey Hepburn narekovajih. Nikoli ne bi dal gor na ljudi. Vsakdo si zasluži še eno priložnost. Nihče ne presega upanja. Daj podporo tistim, ki jo potrebujejo.

"Obstaja več spolne privlačnosti kot samo meritev. Ne potrebujem spalnico, da bi dokazala svojo womanliness. Ne morem posredovati prav toliko seksapil obiranja jabolk off drevo, ali stoji v dežju. "

     - Audrey Hepburn

Študije enkrat pokazala, da ženske pogosto raje, ko je vroče moški slaven, da so mi predstavlja s svojimi obleke.

Men se zdi, da raje, ko vroča ženska slavna predstavlja z njene obleke off.

Ampak, če vas večina moških, bi verjetno vam povem, da si ne želijo videti Audrey Hepburn gola. Kot ona poudarja, da ve točno, kako uporabiti svoje womanliness brez vzletanje en sam kos oblačila. Sex pritožba ni nujno, da se dokaže v nočnem klubu ali v spalnici. To je lahko nekaj preprostega. Uporabi. Bodi ustvarjalen.

"Nikoli ne mislim o sebi kot ikono. Kaj je v glavah drugih ljudi, ni v mojih mislih. Pravkar sem naredil svojo stvar. "

     - Audrey Hepburn

Ne smete prepustite se ukvarjajo z mnenji drugih. Ne lok na njihovo kritiko, in ne dovolite, da njihov pritisk jamo vas. Samo, kdo ste, kaj hočeš biti, in sprejeti, da ne morejo živeti do definicije in idealov drugih ljudi. Če ste opisali kot ikona, moraš živeti vsak dan, kot ikono. Pomislite pritiska!

"Rad imam ljudi, ki bi me v smeh. Iskreno mislim, da je to stvar, ki mi je všeč najbolj, za smeh. To zdravi številne težave. To je verjetno najbolj pomembna stvar na osebo. "

     - Audrey Hepburn

To je še ena od čudovitih in modrih Audrey Hepburn narekovajih. V primeru, da ste že kdaj pozabili na pomen smeha, Audrey je tukaj, da vas spomnim, da bi nekdo smeh lastnost morate nujno iskati v ljudeh.

Če ste se obkrožajo z negativnimi ljudmi, ki ne znajo smejati, boste pozabili na veselje do življenja. Vsak dan bo gorje, in vsak malo bolezni in slabo misel vas bo upočasnilo.

Okolica se z ljudmi, ki vedo, kako pomembno je smeh lahko počutite krat boljše kot sto. Smeh lahko ozdravi vaš um, enostavnost svoje strahove, in celo, da se počutite bolj samozavestni, kdo ste. To pomeni, da je življenje ni nujno, da bo tako resno. To vas opozarja, da imamo vsi težave, toda če nismo smejali, sva jokala.

"Če sem iskren, moram ti povedati, da sem še vedno berejo pravljice, in mi je všeč jim najboljše od vsega."

     - Audrey Hepburn

Tam je bilo vedno nekaj otrok, kot o Audrey Hepburn. Imela je srečo otroka, razburjenje otroka, in se sprašujem otroka. Vedela je, globoko v sebi, da bi bili srečni, moramo pogosto razmišljati kot otrok počne. Potrebujemo njihovo domišljijo, svoje upanje, svoje navdušenje in njihovo sposobnost za smeh in biti brezskrbno.

"Vaše srce samo pokvari, to je vse. Ampak ne moreš soditi ali prstom. Moraš biti dovolj srečni, da bi našli nekoga, ki vas ceni. "

     - Audrey Hepburn

Kot Audrey poudarja, srca ne zlomi. Medtem ko so nekateri ljudje srečo v življenju, in izpolniti svoje otroške Sweethearts v šoli, pred porabi preostanek svojega življenja z njimi, drugi pa niso tako srečni. Včasih lahko traja več let in nekaj zlomljenih src pred vami izpolnjevati tisti, ki vas ceni, kdo ste.

To ni slaba stvar; boste morali sprejeti dejstvo, da ljudje pridejo in gredo ljudje. Obstajajo ljudje, ki so za vas ob določenih urah, vendar se premikajo naprej. Morate potrpežljivost in srečo, vendar se nikoli ne bi dobili jezen ali zamerljiv. Bodi srečen s tem, kdo ste, in sprejeti dejstvo, da če fant vas bo dimnikar off noge, bo to v svojem času.

"Moj pogled je dosegljiva. Ženske lahko videti kot Audrey Hepburn, ki jih lahkota svoje lase, nakup velikih sončnih očal, in malo rokavov obleke. "

     - Audrey Hepburn

Hočeš videti kot Audrey Hepburn? Nič ni nemogoče!

Katere so vaše najljubše Audrey Hepburn citati?

load...