10 jasnih znakov, da si našel soseda | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 jasnih znakov, da si našel soseda

10 jasnih znakov, da si našel soseda

Ko sem bil mlajši, sem preživel veliko časa, v upanju, da bo nekega dne sem izpolniti svojo sorodno dušo. Moji prijatelji so imeli navidezno njihov izpolnjeni, vendar sem bil še vedno zaljubljen igranje g zguba, gospod Lazy in gospod ne zna kuhati ne bo Cook. Sčasoma sem zavrnil idejo, da je obstajala sorodne duše.

Brez išče njega, čeprav sem se znašel zaljubi v človeka, ki resnično verjamejo, da je moja sorodna duša. Zaradi razlogov, mojih pojasnil, delimo globlje povezave, ki sem jih kdaj imel z nikomer. Ni tema pogovora je zunaj meja, in smo dobesedno mislijo kaj drugega misli. Samo zdi tako prav.

Ampak dovolj o meni! Če vas zanima, ali ste našli svojo sorodno dušo, je tukaj 10 jasni znaki, da imate...

Vi ne želite predstavljati življenja brez njega

Če ne morejo - ali pa ne želijo - predstavljati življenja brez njega, to je surefire znak, da je vaš Soulmate.

load...

Soulmate je nekdo, ki prihaja v vaše življenje in ga prižge na tak način, da brez njega ne bi bila samo tema. Bojiš se, da razmišljajo, kaj bi bilo vaše življenje, kot, če je zapustil, in ti se borijo, da se spomnimo, kako je bilo, še preden je prišel.

Karkoli je bilo všeč, da ni bil nikoli tako dobro.

Da je pravi čas

Včasih, niste pripravljeni izpolniti svojo sorodno dušo. Sem mojega spoznala v svojih zgodnjih dvajsetih, stvari pač ne bi izšlo. Nisem bil na pravem mestu, in ne bil on.

load...

To je, kako deluje, in čas je vse. Če se tako počutite pripravljeni takoj sprejeti drug drugega v svojem življenju, in to razmerje na svoji naslednji logični fazi, obstaja velika verjetnost, da je ena.

On izzivi vas

Ali vaš mož vas izziv kot nihče drug ne? Ali vas je potiskanje, ko se počutite, kot obupal? Ali vas je kritiziral, ko izrazijo negativno, "ne morem narediti to" tip misli?

Če je temu tako, je to dober znak, da je tvoj Soulmate.

Soulmates so tam za nas v vsakem trenutku, ki nam nudi podporo, ko jo potrebujemo in izziv naše misli in dejanja, ko stopimo iz linije. Če se počuti, kot da ste naredili nekaj iz narave ali neetično, da je ne bo pustil oditi z njim. On vas bo poklical ven. Zakaj? Ker je vseeno.

You Feel bolečino

Kadarkoli ima slab dan v službi, čutiš.

Kadarkoli je razburjen, ker je prijatelj trdil, z njim, čutiš.

Karkoli ga boli, vas boli prav toliko.

Podobno si tudi delijo svoje veselje in radost. Ti vse počutim.

On ve, kaj je dobro za vas

Smešna stvar prvi datumi je, da so tako neznani drug drugemu, da je enostavno priti na živce druge osebe z vašimi rešitev za njihove težave vidva. Vaš sorodno dušo, pa vas pozna navzven. Dejstvo je, da verjetno veš bolje, kot ste sami vedeti. In zaradi tega, vedno vedo, kaj je dobro za vas.

Ko ste pod stresom, bodo vedeli, kako za lajšanje stresa.

Ko imate občutek, modro, bodo vedeli, kako vas bo razveselilo.

Ko boste potrebovali nekaj časa zase, bodo razumeli, in da vam bom dal svoj prostor.

Imaš Same življenjske cilje

Prvič, ko sem mislila, da sem spoznala mojega Soulmate je izkazalo, da le iluzija. Vsem obsegu in namen, je bila ena. Vendar pa je bila ena bistvena razlika med nama, ki je bil vedno tekoč, da se na poti - smo imeli različne življenjske cilje. Konec koncev, sem predvidel eno stvar in ga je predvidel nekaj povsem drugega.

Če vi in ​​vaš partner sta petje iz iste pesmi stanja, ko gre za vaše življenjske cilje, to je določen znak, da je vaš kozmična kolega. Pomembno je, da sta si želijo enake stvari.

Se počutite udobno okoli njih

Vaš sorodno dušo bi moral biti nekdo, ki se boste počutili izjemno udobno samo poseda s. Ali ste gledanje televizije z njim, jedilnico ven, obisk prijateljev ali celo delajo skupaj, bi moral biti vedno oseba, ki se lahko sprostite.

Če je dobesedno nikoli ne počuti nelagodno, in se počutite, kot da bi lahko zaspal okoli njega ali celo prašiča okoli njega, ne da bi se stvari že čudno, je to znak, da je tvoj Soulmate.

Vi ne strinjam Včasih... 

Se ne strinjate včasih... Ampak vedno se strinjajo, ko gre za pomembne stvari.

To je ključna točka. Soulmate ni nekdo, ki se dogaja, da se strinjam z vami na vsako malenkost. Oni ne bodo rekli, Da in prikimam svojo glavo, da vse, kar ste rekli. So vas bo izziv na nekaterih točkah, in jih morda celo različne interese za vas.

Toda, ko gre za osnove - na primer vaše morale in vrednot - oni so na isti ravni kot vi. In to je tisto, kar je pomembno.

You Get Metulji v trebuhu

Seveda, smo vsi dobili metuljev v naših tummies ko vidimo vroče fant hoja do nas, ali ko gremo na dan za prvič. Ampak ti niso enaki, kot so metulji, ki jih dobite, ko ležijo v postelji razmišljam o njem, ali če vam je besedila, ali celo, ko ste sedel poleg njega na kavču in razmišljanje o tem, kako neverjetno je vse to.

Ko se to zgodi, ste prepričani, da ste dobili najboljšo prijateljico boste kdaj imeli z vaše strani.

Ste vedeli, da so na varnem

Saj veš, da je občutek varnosti in zaščite, kadar ste z moškim? Da je znanje, ki bo vas nikoli ne boli, in vedno bo tam za vas, da varujejo in cenijo vas? To je surefire znak, da je to neuničljiv odnos, in je vaš Soulmate.

Ponuja tudi svoj odnos varnost. Počutiš se, kot da bi vidva premagovanje izzivov, in to dobesedno nič ne dogaja, da vas razpad.

load...