10 klasičnih romantičnih filmov, ki jih je treba gledati | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 klasičnih romantičnih filmov, ki jih je treba gledati

10 klasičnih romantičnih filmov, ki jih je treba gledati

Ni boljšega načina, da preživijo nedeljo popoldne kot sprostitev pred veliki romantični film. Oborožen s kozarcem vina v eni roki in škatlo tkiva v drugega, lahko izgubite sebe, za eno uro ali tako, v zgodbi o ljubezni ugotovljeno, ljubezen izgubila, nato pa ni dvoma, ljubezen spet našla. Oni ne morejo natančno prikazujejo resnično življenje zelo natančno, vendar to ni, zakaj smo jih gledal. Konec koncev, ni sploh nič narobe z nekaj eskapizem, je tam? Če imate radi imajo svoje heartstrings vlekla, berite naprej in vam bo povedal, približno deset izmed najboljših romantičnih filmov, ki naj bi vsi gledajo.

1. Doktor Živago

Boste morali, da poskrbite, da boste imeli dovolj časa v prahi za David Lean je epski Doktor Živago, ker je dolg več kot tri ure. To je vizualno osupljiv film, ki sledi obsojen romance med pesnikom in bivšo ženo ruske komunistične revolucionarja, vse niza proti zgodovinskem kontekstu revolucije in vojne. Lahka srca, romantična komedija, to ni, vendar je tudi vreden ogleda.

2. Roman Holiday

Roman Holiday je bil klasičen romantični film, ki je zvezda Audrey Hepburn. Ona igra princeso, ki uhaja dolžnosti in udarci v ameriški novinar, Gregory Peck, ki določa, da se njegovo ime, ki ga tricking princeso in pisati svojo zgodbo igral. Ko se zgodba odvija, novinar zaljubi v princeso, in na koncu.... Bomo pustite, da se le v primeru, da so ga še niste videli.

load...

3. Bonnie in Clyde

Tudi če ste nikoli videli film, si vedel, da se ne more končati dobro, vendar Bonnie in Clyde je toliko romantičen film, saj gre za kaznivo dejanje in dejanje enega. To je čudovita zgodba, kljub nesrečni konec, dekleta, ki sanja, da uhaja svoje dolgočasno življenje, izpolnjevanje slab fant, ki jo ima proč od vsega.

4. Moulin Rouge 

Ni vse klasične romantične filme so bile narejene v zlati dobi Hollywooda. Akcija 2001, Moulin Rouge, je sodobna ljubezenska zgodba s slogom vse svoje lastne. Drozge do Bollywood in Broadway musical, in vse podprto s soundtracka sodobne pop klasike, Moulin Rouge je zgodba o revnega pisatelja in kurtizana. To je čudovit film, ki bo zagotovo ste dosegli za Papirna maramica na koncu!

5. Oficir in gentleman

Kdo lahko pozabi Richard Gere v svoji beli uniformi in Joe cockers "Do tukaj spadamo" igranje v ozadju? Težko je verjeti, da je to klasičen romantični film, da mnogi ljudje pravijo, ponovno začela žanr je stara več kot 20 let. Oficir in Gentleman ne sme biti subtilnih film vseh časov, vendar je "še vedno zelo romantična klasika.

load...

6. Ghost

Ghost je odlična mešanica komedije, duh zgodbe, in romantično tearjerker, vse zapakirano v eno zelo watchable filma. Obstaja nekaj precej čudno prizori v Duhu, kot je tista, v kateri je duh Sam, Patrick Swayze igra, prevzame telo Oda Mae, ki jih Whoopee Goldberg igral, tako da lahko še en zadnji ples z Molly, ki ga Demi igral Moore. Vsak čudaštev, kot da je, čeprav je več kot nadoknadil ga zelo zaračuna lončarske scene!

7. West Side Story

Ja, to je kamp in zelo zastarel, vendar to traja od Romeo in Julija je eno izmed najbolj nepozabnih romantičnih pesmi, "nekje", kdaj napisal. To je vredno, da se vzpostavi z nekaj bolj smešnih prizorov, kot banda bojevanje spremenila v plesno rutino, samo da bi slišal nekaj čudovite glasbe in gledanje srce parajoče zgodbo o dveh ljubimcev iz različnih straneh ulice.

8. Casablanca

Zdaj govorimo klasika! Morda je stara 70 let, vendar Casablanca, zaigrala Humphrey Bogart in Ingrid Bergman, boste dobili, da vas vsakič, ko jo gledam. Toliko nepozabno linije tega filma o težko pitje človek, zaradi česar je težko odločitev, med ženskami je ljubi in delaš pravo stvar. Kdo še ni slišal za "" Poljubi me. Poljubi me, kot da bi bil zadnji čas ", ali" Od vseh gin sklepov o, v vseh mestih, na celem svetu, hodi v rudniku ".

9. Brief Encounter

Morda ste mislili, da je film kot Brief Encounter tudi mimo svoji prodajo po datumu, vendar pa bi bilo narobe. Pod očitno ledenih, čustev znakov Alec, ki jo Trevor Howard, in Laura je moštvo, ki ga je Celia Johnson igral, lahko občutite nemir, ki se počutijo. Zgodba o dveh poročenih ljudi, ki spadajo v ljubezni, ko vedo, da ne bi smela, Brief Encounter je tako aktualna, kot je bila pred 70 leti.

10. Precej ženska

Vsakdo ima svoje ideje o tem, kaj pomeni film klasika, vendar bomo v našem seznamu so nadvse zabaven Richard Gere in Julia Roberts filma Pretty Woman vključujejo. To je zdaj naveden kot eden od najbolj priljubljenih filmov vseh časov. Če ga še niste ogledali, in ne moremo verjeti, da je kdo ne, poskrbite, Pretty Woman je na vašem seznamu classic mora-glej, romantične filme.

load...