10 kul google trikov in nasvetov, ki bodo spremenili način uporabe interneta | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 kul google trikov in nasvetov, ki bodo spremenili način uporabe interneta

10 kul google trikov in nasvetov, ki bodo spremenili način uporabe interneta

Google ni več samo kralj iskalnikov. Leta 2017, to je nedvomno kralj interneta - pa tudi veliko, veliko več, vključno z avtonomnih avtomobilov. Vsi po svetu ga uporablja vsak dan, od otrok do študentov, mladih odraslih do starejših, bokserice za strokovnjake - in celo vaših najljubših zvezdnikov.

Zanašamo se na Googlu, da bi nam pomagali izvesti raziskave, izvedeli najnovejše športne rezultate, delite dokumente in datoteke, organizirati koledar - in še veliko več.

Toda, ali ste se kdaj vprašali, ali ste res dobili dovolj od Googla? Ali ni mogoče, da bi lahko dobili še več od tega? Yus! Google je posejana z ogromno skritih vrat, ki bo bend svoje misli, ko jih odkrijejo. Brez odlašanja, tukaj je 10 Google triki in nasveti, ki bodo spremenile način uporabe interneta.

load...

Google se lahko uporablja kot časovnik

Leta 2017, veliko nas poskušajo najti načine, da postanejo bolj produktivni. Eden izmed najboljših izumov za to v zadnjem času so aplikacije produktivnosti. Te aplikacije vam omogočajo, da do svoje igre, ki jih ponujajo kul funkcij - kot so ure, ki vam pomagajo videti, koliko se lahko opravi v določenem časovnem obdobju.

Toda ali ste vedeli, da Google dejansko ima svojo uro? Namesto prenosu aplikacije in dela svojo pot skozi svojo kompleksno vmesnika, lahko namesto tega samo tip "določen čas za 60 minut" v Google in vaša ura bo nastavljena! Potem je vse, kar morate storiti, začeti delati in videli, koliko se lahko storili.

Izvedite Ko praznik je

Ne veste, ko se Velika noč je v tem letu? Se sprašujete, ko je Valentinovo in prestrašen, da OMG sem samo Neodgovorjeni It Ni čudno, da je jokal kot dojenček včeraj !! ??

load...

No, z Googlom lahko najdete datum, da vsak praznik pade na.

Preprosto se dotaknite v svoj dopust v Googlu (na primer božični dan, v primeru, da ste resnično izgubili svoje frnikole) in glej, kaj prihaja gor.

Na ta način ne boste nikoli zamudili počitnice nikoli več.

Na žalost, ne, ne moreš vnesite ime vašega mame in pričakujejo njen rojstni dan, da pridejo gor. Ona ni znana dovolj.

Razen, če si Angelina Jolie. V tem primeru, Hi Angelina!

Tu lahko najdete stvari Uporaba Nepopolna fraze

Kdaj dobil lyric v glavi, vendar ne vem cele besede? Kar je še huje, sploh ne vem imena pesmi? Ampak ti ljubezen pesem? Morda imaš nekaj podobnega "to jutro zbudil in sem si pivo."

Sliši se čudno, kajne? Ti pa res, res radi vedeli kaj linija pesem je od, vendar ne veste, pesmi - ali katero koli drugo besedilo.

Lahko bi porabili preostanek svojega življenja depresivni, ali pa bi tip v nepopolni stavek v Google in upamo na najboljše.

ALI, lahko uporabite zvezdico zapolniti manjkajoče besede.

Na primer, če vnesete v "danes zjutraj zbudil in ** sam * pivo" Google samodejno ugotovi, da imaš tri manjkajoče besede. Kot taka, da je veliko boljša možnost, da se bo vrnil rezultat, ki ga želite.

Pameten !!!

Ugotovite, kdaj je film Coming Out

Zdi se, da se vroča film, ki prihajajo ven ves čas v tem trenutku. Če to ni Star Wars je Batman vs Superman. In če to ni tako, to je najkasneje Will Smith film (ali pa je to samo jaz, ki misli, Will Smith je še vedno pomembna?).

Če res želite, da bi našli, ko je nov film, ki prihajajo ven, vendar so neumni spletnih straneh, so preveč zainteresirani, da bi vse temno in strašno in ne le mi dali datum izdaje, lahko preprosto vtipkate v Google ključno besedo, kot so "Star Wars za javnost datum ", in iskalnik bo zapeti.

Preverite na let

Ali vaše ljubljene letijo v danes? Morda je vaš partner pravkar vzletelo na poslovnem potovanju in se ne morete pomiriti, dokler ne pristanejo varno.

Namesto grize nohte ure in ure na koncu, dokler ne tekst ali pokličite, lahko vnesete številko leta v Googlu in to vam bo povedal svoj status. Super.

Lahko se celo izvedeti celoten urnik za vaš fav TV-oddaje

Moram priznati, da sem ljubezen televizijo. Jokala sem, ko Frasier končalo, in skoraj umrla, ko Prijatelji končno končal. Ja, jaz sem ena od tistih ljudi.

Toda tisto, kar pride na moj stenjem bolj kot karkoli drugega je, da je ravno tako težko izvedeti polno razpored mojih najljubših televizijskih oddaj.

Seveda, bo TV-vodnik seznam, kaj je v tem tednu - ampak želim, da dobro vedo, v vnaprej, kaj lahko pričakujem.

Če ste kot jaz in želijo, da bi dobili nizko navzdol na TV urnik, tako da lahko ustrezno načrtovati svoje življenje za naslednjih nekaj mesecev brez zloma, lahko preprosto pritisnite na nekaj podobnega "velike teorije pok epizod" in Google bo na ponudnika storitev.

Lovil Sorodna mesta

Če Google vrnil rezultate na temo iz zelo zanimivo spletno stran, boste morda želeli, da vrne več rezultatov iz podobnega mestu. Če je tako, vse, kar morate storiti je, da iz pipe v povezano: <websitename> in voila! Vsi ste razvrščeni. To lepo trik vam omogoča ločiti zrnje od plev.

Hitro Pretvarjanje dolarjev za vsako valuto

Veliko več od nas delo na spletu v letu 2017, in smo v glavnem vse se plača v dolarjih. Če ste novi v spletni igri in želijo vedeti, koliko ste pravkar bili plačani, lahko vnesete v "dolarja za funt (ali karkoli vaš valuta)" v Google in se prikaže čeden pretvornik valut. Bingo!

Ste bodisi bo mislil "wow! To je več, kot sem mislil! "ali" Prekleto! Rabim novo službo! "

Lahko uporabite Google za odkrivanje novih pesmi

Pravijo, da nič ne pride blizu Spotify, ko gre za odkrivanje novih Godbe in umetnikov leta 2017 - ampak oni so samo navaden narobe.

Namesto prenos Spotify in dela svojo pot skozi svojo ne-zelo uporabniku prijazen vmesnik, samo, da odkrijete nekaj novih pesmi, ki jih lahko namesto misliti pasu veste nekaj zadetkov, ki jih, tipom njihova imena sledijo "pesmi" v Googlu ( na primer, bodo pesmi Justin Timberlake) in Google seznam kupe in kupe njihovih pesmi.

Potem je vse, kar morate storiti, odpreti nov zavihek in naložiti gor vsako pesem zaporedoma v YouTubu. Morda boste odkrili skriti dragulj.

Find Out The Time

Mislil bi si, da v letu 2017 ne bi bilo treba zanašati na iskalniku za čas. Ne takrat, ko imamo mobilne telefone, televizije in lasten računalniški. Prav?

Ampak mislim zneska časov telefon ni na dosegu roke in čas računalnika se je nenadoma padel iz udariti. Hej, to se zgodi! Če je tako, preprosto vnesite "koliko je ura" v bo Google in vaše življenje shranjene.

Dokler se ne zavedaš, da ste prepozno za razgovor za službo.

load...