10 lepotnih nasvetov za moške | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 lepotnih nasvetov za moške

10 lepotnih nasvetov za moške

Zdravo družba! Ok, tako da vemo, zakaj ste tukaj: Želite, da se počutijo bolje v svoji koži, ki je videti bolj super. In to je povsem res, da je ne le ženske, ki potrebujejo lepotne nasvete. Konec koncev, fantje imajo kožo preveč, in fantje vedo, da stvari včasih narobe z njihovim največjim organa.

Če ste bili sprehod okoli zadnje čase občutek navzdol v odlagališč, saj se ne počutite, kot da ste videti vaš najboljši, ste morda želeli vprašati druge ljudi za lepotne nasvete vendar umaknili zato, ker fantje so vse o pivu, nogometu in video igre, kajne? Ne potrebujejo lepotne nasvete!

Saj ne bi ravno premor FIFA za nekaj minut, medtem ko boste morali svojo najboljšo kolega "Gazza", če ve, kako zdraviti suho kožo, bi ti?

Ampak to je kul. Mi ne bo nikomur povedal, da ste bili tukaj. Torej, brez odlašanja, tukaj je 10 super lepotni nasveti za moške.

Vlaženje 

Imam moškega prijatelja, ki se je pritožil, da mi je nekaj mesecev nazaj, da vedno dobi zimsko kožo. Vprašal sem ga, zakaj je ne storiti ničesar o tem in je samo skomignil z rameni in dejal, "zima bo kmalu minilo."

load...

Prvič, zima traja tri mesece. Tri res dolge mesece. To suha koža se ne grem nikamor hitro.

Drugič, zakaj trpijo s srbečo in neprivlačno kožo tako dolgo, ko ne bi bilo treba?

Zdi se, da je stigmatizacija vlaženje s fanti, vendar vlaži kožo je le smiselno!

Če imate suho, luskasta koža, uporabite vlažilno vsaj dvakrat na dan.

Pojdi enostavno z las

Mnogi ljudje radi, da stil svoje lase s pomočjo gela iz supermarketa. Problem je, čeprav je, da so ti geli za lase, včasih vsebujejo alkohol.

load...

Zakaj je to problem? Ker alkohol je tisto, kar naredi vaše lase Klasast in trdo. To je tisto, kar naredi vaše lase videti v redu, a ni super.

V prihodnosti se skušajo izogniti gele za lase, ki vsebujejo alkohol, in namesto da bi jih lepo z mat konča pomad in voskov. To bo prijaznejši do vaše lase - tako dolgo, kot jih uporabljajo v zmernih količinah. To pomeni, da namesto brizganjem galono na glavo, se poskusite omejiti na peni velika zneska.

Nakup šampon, da je pravi za vas

Če živite s svojim partnerjem staršev, boste verjetno uporabili kar šampon je v kopalnici. Zakaj bi se trudil, da kupujejo svoje? Ti si fant, po vsem! Vi ne želite, da bi ustvarila nakup šampon v supermarketu vaš najboljši kolega!

"Um. Kupil sem ga po pomoti! "

Poslušaj, obstaja taka stvar kot "ena velikost ustreza vsem", ko gre za šampone. Obstaja veliko različnih vrst, in kaj bi lahko pravljično dela za vašega partnerja ali mama lahko kar se vam srbeč, suho lasišče.

Vzemite si nekaj časa, da bi našli šampon, ki je pravi za vas.

Uporabite Conditioner!

Znesek čase imam nonplused odgovor od mojih fant prijatelji, kadarkoli sem jih vprašal, če jih uporabljajo naprava je neverjetno.

"Balzam? Je to nova igra? ", So vprašali.

"Sliši se kot novo igro."

Ne samo, št. Naprava je dejansko bistvenega pomena za vzdrževanje in dobro počutje vaših las, ali je kratek ali dolg. To ohranja svojo grivo videti zdrava in se ustavi pred izsušitvijo.

Get Yourself New Barber

Vem, kaj počnete in rekel. Ste maha roke name in kričal na slepo, da "sem imel svoj brivec, odkar sem bila stara pet let! On mi je bolje kot moji mami ve! "

Ne ve, kako zmanjšati svoj las na enak način, je to storil, ker si bil pet let star. To je vse.

Toliko fantje izbrati pričeska, ko so fantje in vztrajati pri tem za življenje. Toliko.

Ampak kot boš starejši, velikost glave spreminja. Zato mora biti oblikovan drugače. Kaj je bilo, ko ste bili še pet nujno ne deluje, ko ste petdeset. Ja?

Poiščite strokovno brivec in ga prosite, da vam predlagamo nekaj. Dobili nov slog, ki dela za vas in izgleda super.

Poglej Po Your Eyes

Eden od ljudi, od prvih mest opazili, da ste staranje je vaše oči. So okno v svojo dušo -, ampak tudi za vašega resničnega starosti.

Da bi se izognili temne kolobarje in vrečke okrog oči, poskusite z uporabo vlažilna krema. Samo dab dan vas bo naredil.

Dobro jesti

To je eden od najpomembnejših lepotnih nasvetov za moške. Ja, ste kaj jeste.

Iz izkušenj z družim s fanti vse moje življenje, sem vedel, da so vaši diete ne fantastično. Slanina in klobase sendviči in šest pinte za lager, desna čeljust?

To je vse lepo in zabavno, ko ste v svojih dvajsetih letih, ampak na koncu se bo vse nadoknaditi na vas. Vaša prehrana vpliva na kožo zelo. Junk hrano in alkohol, so odgovorni za grdo toksinov, ki ustvarjajo pege, lise, zavre, suho kožo, krčne žile, zdrobljen kapilarami - in še veliko več.

Ko začnete jesti prave stvari in pitje veliko vode, bo vaša koža začeli iskati tako gladko, kot dojenčka.

Belilna sredstva za zobe

Tudi to je nekaj drugega, da fantje izogibali. Ko sem predlagal, da moji prijatelji moškega spola, ki se jih pobelil zobe, so Grimasa in mi povedal, da "od tu."

Ampak jaz sem resen. Vaši zobje postanejo obarvajo v letih od alkohola, kave, kajenje, hitro hrano in tako naprej. Ne ostati lepa za vedno, in čeprav si morda mislite, da to ni ti delaš vse zadnje škode, to ni ravno tako vam hit z dame.

Obiščite svojega zobozdravnika in videti, kaj predlagamo. Druga možnost je, lahko uporabite beljenje zobno pasto ali samo izogibati določeni hrani (si lahko preberete na teh spletu).

Luščenje

Če res želite, vaša koža videti tako lepa, kot je to storila, ko si bil še deček, boste morali luščenje.

Ko piling, ste v bistvu odpravi odmrle kožne celice s površine.

In kdo ne bi hotel storiti?

Poglej Po vaših ustnicah

To je še eden od pomembnih lepotnih nasvetov za moške. Tako kot vse ostalo na telesu, ustnic starosti, preveč. Oni zagotovo ni izvzeta iz peskov časa jih nosijo navzdol.

Če nisi prepričan, primerjati svoje ustnice zdaj s sliko sebe iz otroštva. Oglejte si razliko?

Če želite upočasniti proces staranja ustnico je, uporabi balzam za ustnice trikrat na dan.

Kateri so vaši najljubši lepotni nasveti za moške?

load...